Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikejla wrote:Dziewczyna brata odradzala mi batonikow takich jak mars snikers do szpitala, ogólnie po porodzie, bo ciężko na kiblu później...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 22:22
niecierpliwa-dominika lubi tę wiadomość
-
No racja lepiej nie kusic losu
Frytki ze śmietaną jem od dzieciństwa , z niczym innym mi nie smakuja, sprobojcie pychaa
Ale faktycznie robicie ochotę, kurde truskawki mmm ...
Jutro koniec tematu jedzenia bo u mnie sklepy zamknięte !
Kino?! Zazdroszcze , ah
agaton lubi tę wiadomość
-
Ja też jem frytki ze śmietaną, ale musi być jeszcze z czosnkiem.
U nas tez sklepy zamknięte, ale ja na szczęście nie mam zachcianek i nie mam smaka na nic
Iviq tak zmieniłam, Bąbelek mnie zmotywowala, bo przez chwile miałyśmy nasze niunie i się mylilo. A to moja psina Jerruś, tęsknię za nim -
Dziewczyny warunki tu sa genialne....leżę na 1 os sali porodowej. Podali sterydy małemu a mnie dozylny lek rozkurczowy no i skurcze się wyciszają. Tak różnie jest 5, 10, 20; ale wyżej nie idą.
na karowej to miałam skurcze dochodzące nawet do 90!!soraya, Magnosia, agaton, Mikejla, onka, Lexie, estrella, lojkalojka, Little Frog, zakocona, polkosia, agania, Fatim, Bąbelek, Nynusia, Blondik, miska2503, IviQ, maluda, paula1 lubią tę wiadomość
-
W każdym razie : dzisiaj nie urodze, więc spijcie spokojnie
Czekam az mnie odlacza, bo M przywiózł żarcie z chrztu....I już mi tak ślinka cieknie...
od 12 nic nie jadłam....soraya, Magnosia, agaton, szczesliwa_mamusia21, polkosia, Nynusia, Blondik, maluda lubią tę wiadomość