Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaroszka moja ważyła o 100g więcej wiec u Twohego to bardzo dobra waga jak na ten tydzień.
Trzymaj się kochana jesteśmy z Tobą :* na pewno wycisza skurcze i będzie ok !!
Ale smaki... pizza za mną chodzi od tygodnia jak nie dłużej. Mój mąż wziął sobie do serca ostatni miesiąc ciąży i dba o to żebym zdrowo jadła (haha) także kupna odpada a na domowa nie mam siły i możliwości bo to conajmniej 1h stania e kuchni także dupa
Aktualnie pocieszam się galaretkowcem
-
jaroszka moja w 33t6d ważyła 2kg
będzie dobrze zobaczysz
ja się dzisiaj nalatałam trochę i teraz mi się brzuch spina i kłuje podbrzusze albo to mała się tak rozpycha, zawsze mam z tym problem?
no nic, niech sobie posiedzi w brzusiu do piątku, żebym mogła ten wózek odebrać i pozoałatwiać resztę sprawWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 20:41
-
Matko,dziewczyny,was wszystkie cis kluje,uciska,boli,skurcze macie,a ja kurde nic:/ chyba w listopadzie urodzę... Żadnych skurczów,czasem w pachwinie zakłuje,ale na chwile. Dzisiaj myślałam,ze mam jakiś skurcz,ale się okazali,ze musiałam na kibelek pójść i na tym koniec haha:D
No nic,oby u was sie wyciszylo i przestalo bolec:)a u tych co się ma cis zacząć,Melena,Asia, żeby ruszylo:)
Jaroszka,to dobrze,ze będziesz w dobrych rękach, na pewno cos zaradza mądrzy doktorzy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 21:03
szczesliwa_mamusia21, Fatim lubią tę wiadomość
-
Narobiłyście mi takiego apetytu mówiąc o jedzeniu, że nie wytrzymałam
naciągnęłam męża na kultowe zapiekanki XXL
Jaroszka trzymamy kciukiMadalińskiego dużo osób chwali więc będzie dobrze
ja osobiście mam uraz do Karowej...
Nynusia, soraya, Lexie lubią tę wiadomość
-
Hehe chyba kazda dzis na cos zachcianke miala przez to nasze wypisywanie
Agaton spokojnie nie jestes sama ! Ja tez nie wiem co to skurcz , bol itd , gdyby nie termin cc to bym do grudnia chyba chodzila
Ani boli, ani brzucha jak dla mnie ta ciąza to po prostu cos cudownego , caly czas bym mogla w niej chodzic i miec duuuzo dzieciaczkow
Ja wszystko robie + kazde gimnastyczne zajecie nie sprawia mi trudnosci , no i sie chwale i chwale i zaraz mnie cos zlapie
Nynusia, maluda, agaton lubią tę wiadomość
-
Babelek Ja ostatnio dwa dni pod rząd jadlam pomidorki z kefirem i cebulka na kolacje a pierdzonko miałam takie , ze oszalec szło hahaha .
Szczęśliwa właśnie , nie wywołuj wilka z lasu hehe:)
Jaroszka kochanie jak się czujesz , daj znacNynusia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
A wiecie co ja zrobiłam ?! Aż wstyd wyciągnęłam z torby spakowanej do szpitala żelki i je jem
stokrotka25, agania, ZakręconaOna, Bąbelek, polkosia, agaton, Little Frog, Mikejla, Lexie, zetaaa, onka, BATTINKA, szczesliwa_mamusia21, Natka88, estrella, lojkalojka, Fatim, maluda lubią tę wiadomość