Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO nieeeee narobiłyście mi smaka na kisiel
jutro będę musiała sobie kupić
U nas dziś na obiad był gotowiec w postaci kebabacóż trzeba korzystać bo jak będę karmić to już sobie na niego nie będę mogła pozwolić
Muszę się pochwalić, że mieszkanko sprzątnięte gruntownie tak więc jestem gotowa na narodziny Kinguni
Jaroszka trzymam kciuki!Little Frog, Bąbelek, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Matko, kebaba to bym nosem wciągnęła
A mój mąż jak czasami tekstem strzeli, to mi korki wybijaoczywiście takie przejezyczenia najlepsze....cytuje: ostatnio tej piosenki słuchałem przed Twoim ślubem
estrella, WiedźmaMaKota, soraya, polkosia, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, Fatim, green, agaton, Bąbelek, agania, lojkalojka, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Matko, kebaba to bym nosem wciągnęła
A mój mąż jak czasami tekstem strzeli, to mi korki wybijaoczywiście takie przejezyczenia najlepsze....cytuje: ostatnio tej piosenki słuchałem przed Twoim ślubem
hahahah dobry jest
Nie pamiętam czyj mąż chciał zabezpieczyć łóżko folią ale mój wpadł na ten sam jakże genialny pomysł po tym jak mu powiedziałam, że jak mi wody odejdą w łóżku to materac do wyrzuceniauznał, że przecież jak się położy pod prześcieradłem to nawet nie poczuję różnicy... ehh faceci
Little Frog, Lexie lubią tę wiadomość
-
estrella wrote:hahahah dobry jest
Nie pamiętam czyj mąż chciał zabezpieczyć łóżko folią ale mój wpadł na ten sam jakże genialny pomysł po tym jak mu powiedziałam, że jak mi wody odejdą w łóżku to materac do wyrzuceniauznał, że przecież jak się położy pod prześcieradłem to nawet nie poczuję różnicy... ehh faceci
Mój! Hahahai tak samo mi mówił. Ciekawe kiedy plan wprowadzi w życie
estrella lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czekam na transport do innego szpitala, dla zorientowanych jadę na Madalinskiego,...tutaj nie maja miejsc....jak w większości szpitali w Wawie. Madalińskiego jako jedyni nie odmówili...
Mam skurcze i bol kręgosłupa jest z nimi powiązany,mpomimo podania leków nie mija ....bede próbowali wyciszyć -
Jaroszka, a gdzie byłaś najpierw? 2200 to akurat, u nas w 33 tc było 1940
Także jest OK. Na pewno Ci wyciszą jakoś, zaciskaj nogi!!!
A Madalińskiego jest podobno super, więc będzie dobrze!
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jaroszka kochanie trzymajcie się w dwupaku nadal ! :*
Bóle mi przechodzą , zaraz przychodzą ale takie dziwne w podbrzuszu mnie mega ciągnie ze ruszyć się ledwo mogę i za chwile przechodzi i tak co jakiś czas ale to straszaki wiec jestem spokojna chociaż bola niektóre niesamowicie a przy okazji aż cipka pobolewa , raz kluje a raz jak na okres lekko w pachwinach aż . -
Jaroszka caly czas trzymamy kciuki i nie puszczamy !
!
Frogi, Estrella no mozna sie posmiac , fakt faceci czasem jak cos powiedza ...
Jejku zaraz zjem frytki ze smietana ! Nie moge sie doczekac
Powiem wam ze zjadlam dzis 3 jablka tak pieknie wygladaly i czuje jak mi sie w brzuchu przewraca , po tej smietance to bedzie ...
Tyle ze ja nigdy nie mam klopotu , rano platki albo 3 lyki kawki i bumLittle Frog lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Mały wazy 2 200.... Jakoś mało mi sie wydaje jak na 34 tc....lekarz jednak mówi, ze ok
34 tydzień ciąży normy: od 1973 do 2781Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 20:04
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
jaroszka wrote:Zak mnie pipa tak klula i pachwiny tez...
U mnie przeszło juz , mam nadzieje ze nic się juz nie pojawi .
A chociaż zrobili Ci ktg czy cos czy nie bo wgle miejsca nawet na to ??