Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamy kolejnego dzidziusia Mo_niczka miała termin na 06.10 urodziła dziś 12:45 Patrycję, 3190g 55cm, napisała na fb.
Lexie, ewwiel, polkosia, Fatim, estrella, miska2503, Mikejla, Magnosia, Nynusia, agaton, zakocona, linka220, lojkalojka, Little Frog, IviQ, agania, Blondik lubią tę wiadomość
-
O ja tez nie wiedzialam , no to mamy kolejna królewne do dopisania
Babeczki narazie gora , grzeczni Ci nasi chlopcy no dżentelmeni po prostu, daja szanse kobitka
Zakretka o widzisz i Ciebie fale tsunami dopadly ja nieraz to sie tak boje ze leze i sie nie ruszam zeby wstrzasow nie zaczacWczoraj do 2 w nocy ze mna ogladał pierwsza milosc
Juhuuu mam WORMSY lece do dziecinstwaZakręconaOna, Lexie, Mikejla lubią tę wiadomość
-
Jaroszka kochana trzymamy kciuki!!! Może tak jak mówi Polkosia założą ci pessar?
Oj dziewczyny czy wy tez macie taki dzień byle jaki? Nic mi sie nie chce...dosłownie nic
Na dodatek mąż pojechał na rybki (więc jestem sama) i wróci wieczorem a jak by bylo Malo to moja młoda dziś taka marudna(gorzej niż baba w ciąży) chyba będzie bralo ja choróbsko:((( buuu
Ja czekam na literki(dzięki Agani bo dała namiary) mają być we wtorek zrobione. Plus kilka dni na wysyłkę,myślę ze w następnym tyg powinny być...jak dostane wkleję zdjęcie.
No i doszliśmy z mężem do wniosku ze będę jednak brać położną prywatnie. W poniedziałek będę do niej dzwonić i sie dogadam. Miałam ją przy pierwszej córci i byłam zadowolona (udalo mi sie na NFZ bo ona pracuje do 15-stej tylko) a teraz nie wiadomo czy trafię więc wolę być spokojna.agania lubi tę wiadomość
-
Polkosia wydaje mi się, że na pessar jest za późno.
Też czytałam info o narodzinach małej Patrycji. Gratuluję Mo_niczka
Szczęśliwa, no mam nadzieje, że pozostaną takimi gentlemen'ami i w odpowiednim momencie wyjdą się przywitać z dziewczynami!!
Jaroszka trzymam mocno kciuki żeby Michaś pozwiedzał jeszcze salony brzuszkowe! -
nick nieaktualnyMoniczka gratuluje
cora slicznosci
a jaka duza
Babelek, az tyle Ci sie szyjka wydluzyla?? Duuzo. Mam nadzieje, ze w poniedzialek okaze sie, ze dalej dluga
Jaroszka kochana trzymam kciuki. Bedzie dobrze. Zobacz ile z nas ma problem z szyjka i dajemy rade, lezymy, bierzemy grzecznie leki i trwamy do tego bezpiecznego tygodnia. Bedzie dobrze.
Wizytuje jeszcze ktos w poniedzialek poza mna i Babelkiem? -
polkosia wrote:No to może pessar będzie?
A mi w nocy mega strzelają kości w okolicy miednicy. Macie coś podobnego?
Polkosia mi strzela juz od ok. dwóch tygodni przy każdym przekręceniu się z boku na bok. Tylko słyszę "łup" "łup", heh. Na szczeście nie jest bolesnepolkosia lubi tę wiadomość
-
Dobrze wiedzieć, że nie jestem jedyna
A co do pessara, to mi mówili, że do 35 tc zakładająZależy pewnie od sytuacji, bo Fatim mówili już, że za późno niby, a ja w 33 tc miałam założony.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
Melena, Jaroszka trzymam za Was kciuki
My na obiad mieliśmy dzisiaj gotowany filet z kurczaka, biały sosik z ryżem i groszek z marchewką.
Pączusie z marmoladą mieliśmy na śniadanie- mąż poszedł po świeże pieczywo i wrócił z pączkami
Po obiedzie padłam i zasnęłam na ponad godzinęi jak wstałam to jeszcze słabiej się czuję
Kilka razy w ciągu dnia czułam dzisiaj kłucie szyjki. Wojtuś strasznie się dzisiaj rozpycha na wszystkie strony.
Mo_niczka gratuluję córeczki
Fatim cieszymy się razem z Tobą z laktatora
Fatim lubi tę wiadomość
-
Jaroszka,kciukasy MOCNE żeby wszystko było dobrze i Michaś nie pchal sie jeszcze na swiat!
Nie wiem ktora to napisala,przepraszam,nie pamiętam,o tej Ikei,żeby zgłosić telefonicznie reklamacje. Dzisiaj to zrobię,zobaczymy co odpiszą
Moniczka,gratuluje!
Polkosia,mi tez tak szczela/strzyka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 16:55
polkosia lubi tę wiadomość