Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczęta, widzę, że coś te Wasze maluchy nie chcą wychodzić.
Życzę Ci Asieńko i Tobie Maleno żeby jednak wyszły, bez żadnych rewelacji/komplikacji.
Ja nadal cierpię z moim spojeniem, chyba chce mnie tam rozerwać, nie mogę wyrobić ;(
Chodze i płaczę, a to z bólu, a to, ze mi smutno bo w pon B. leci do PL, no i z bliżej nie znanych mi powodów też płaczę...Robimy drugiego Dziedzica
-
Ja nie wiem czy Jaroszka napisze tu czy nie wiec napisze żebyście wiedziały .
Jedzie do szpitala , na patologie ciąży . Szyjka z 3,5 skróciła się do 2 cm ... Mały mocno napiera na szyjkę , brzuch ciągle twardy i lekarz kazał jechać dziś do szpitala . Ma dac znać jak cos więcej się dowie .
Ja na obiad dziś jednak ziemniaczki , kurczaczka pieczonego z buraczkami:)
A na jutro jednak knedle z kapustka -
nick nieaktualny
-
Ojej... w takim razie Jaroszko trzymamy kciuki za Was aby mały posiedzial jeszcze w brzuszku ! :*
Ale macie pycha obiadki. U mnie dziś filet z mintaja z zziemniaczkami ze spalinka i buraczki.
A w międzyczasie zjadłam sałatkę z pory I teraz knedle ze śliwkami bo teściowa zrobiła mniam. -
Jaroszka trzymam kciuki za Was, będzie dobrze. Pewnie będą kazali Ci się oszczędzać..
Ja niedawno miałam szyjkę 19mm i mnie położyli na kilka dni. Po 5 dniach się wydłużyła do 30mm. A teraz się okaże w poniedziałek na USG jak bardzo się oszczędzałam.. Kilka razy ostatnio czułam kłucia szyjki i coś mi się wydaje że się nieźle skróciła
A obiadki pyszne macie. U mnie póki co nie wiem na obiad, mąż właśnie pojechał swoją siostrę do fryzjera zawieźć i liczę na to, że wróci już gotowym obiadem? -
Czesc siedzę na izbie, czekam na przyjęcie...dzieki za kciuki.
Bąbelek watpię....tydzień temu mi kazali sie oszczędzać i popatrz jaki skutek....szyjka i tak sie skróciła....do tego bol pleców....raczej mnie tutaj zostawia....dam Wam znać jak juz bede wszystko wiedzieć....
No, ale cóż młody juz sie na świat pcha....polkosia, soraya lubią tę wiadomość
-
Jaroszka kochana trzymam kciuki za Ciebie i Michasia :*
Wgl dzien dobry laseczki !
ja od rana na zakupach nawet nie wiecie jak sie dobrze czuje z tym , ciagle w domu a jak czlowiek wyjdzie to szał
Oczywiscie jestem mistrzem promocji kupilam super dywanik do pokoiku z bajki AUTA za 10 euro , mam juz dwa ale nigdy za wiele za taka cene
Mielismy jedna smieszna sytuacje w Media Markcie zarowka do lampki malego 13 euro , a w drugim sklepie ta sama 0,95 centowŚmiałam sie chyba z 5 minut z tego i dziekowalam ze sie nie pokusilam na tamta
Teraz zjedlismy pączusia i wywołałam tym fale tsunami !
Milej soobotki laseczki i smacznych obiadkowsoraya, Lexie, Fatim, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Polkosia mnie dzisiaj tak dwa razy strzelilo i zastanawialam się skąd to co to ...
Jaroszka nadal czekasz ??? :o
Szczęśliwa ale bym zjadła paczusia , rany boskie !
Ja dziś takie fale krupnikiem wywolalam , mój Oskar podobnie juz do Twojego malucha faluje aż w szoku byłam hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 15:10
szczesliwa_mamusia21, soraya lubią tę wiadomość