Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaroszka cieszę się, że się odezwałaś, bo się już wszystkie martwiłyśmy o Ciebie.
Mam nadzieję, że te bóle Ci szybko miną, czekam na wiadomości po wizycie u lekarza
Ja tez mam skoliozę, niby nie wielką, ale w ciąży kręgosłup daje mi nieźle popalić.jaroszka lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Dziewczyny, które macie abo w Medi - czy sa się sprawdzić jakie mam skierowania w systemie? Bo gin mi coś wypisał, a ja nawet nie wiem co.
Tak musisz wejść w moje wizyty- odbyte i tam chyba sa szczegóły czy jakoś takpolkosia lubi tę wiadomość
-
maluda wrote:Jaroszka cieszę się, że się odezwałaś, bo się już wszystkie martwiłyśmy o Ciebie.
Mam nadzieję, że te bóle Ci szybko miną, czekam na wiadomości po wizycie u lekarza
Ja tez mam skoliozę, niby nie wielką, ale w ciąży kręgosłup daje mi nieźle popalić.
Mi tez lekarz mówił, ze skolioza niewielka, ale dla mnie jest spora, bo widać ze mam krzywa talie i biodra....z jednej strony mam ekstra wcięcie w talii, a z drugiej ledwo co.....jak sie położę to nawet widzę, ze z jednej strony dwa zebra mam wyżej od drugiej....wiec to chyba nie jest mała skolioza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 09:37
-
nick nieaktualnyjaroszka wrote:Green nerki od razu odrzuciłam, bo miałam usg robione 2 miechy temu i nic w nich nie było, po za tym wiem jak bola, bo kiedyś miałam bardzo ostra infekcje pęcherza i wtedy tez nery mnie rwaly...
Udalo sie zalatwic z ta nasza wanna :p bedziemy miec Cersanit Virgo 170 :p maz napisal mejla o tak: ratunku zona mnie zabije. No i bez problemu sie zgodzili, cale szczescie tamtej jeszcze nie zdazyli wyslac, takze ulga
Drzwi sa cudowne i piekne i w ogole. Ale gosc probowal na nas wine zrzucic, bo mowil, ze to mialo byc w standardzie ta wys drzwi. No kurwa. A po chuj my go do mieszkania wpuscilismy? No zeby sprawdzil. I chuj. Maz powiedzial, ze nie zaplaci mu tyle ile na fakturze jest. Opuscil nam cale 100 zl... zalosne. Maz mowil, ze myslal, ze mu jebie w ten zakuty leb.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 09:45
agaton, Lexie lubią tę wiadomość
-
polkosia, na infolinii ci też podadzą.
Jaroszka, to dobrze, że udało ci się jednak usnąć pomimo bólu.
"Pocieszę" cię mówiąc, że od tygodnia młody mi na nerwie siedzi na dole i mam takie bóle w biodrze, że promieniuja mi na całą nogę lewą i aż jęcze z bólu jak złapie mnie to coś i muszę się czegoś złapać, bo noga sama się ugina i mało nie upadne
Gratuluję kolejnych donoszonych ciąż Fatim i Zakręcona!
Fatim, Fatim, Fatim lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry
linka220 ja biorę rożek. pewniej będę tzymać szkraba, zwłaszcza ze on taki malutki....chociaz i tak trafi najperw do inkubatora to wolę wziąć.
co do kosmetyków to ja od bratowj dostałam całą reklamówkę różnych próbek więc będę sukcesywnie zużywała:D
linka220 lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Jaroszka czasami wydaje się, że niewielka a strachu potrafi napędzić.
Przed ciążą miałam taki czas, że budziłam się bez czucia prawej ręki (jak pierwszy raz się to stało to nieźle się przeraziłam, bo tak czułam jakbym nie miała władzy nad własną ręką) i zanim czucie wróciło to dłuższą chwilę to trwało. Lekarz podejrzewał najpierw jakiś ucisk w kręgosłupie, pożnij coś z biodrami, porobiłam wszystkie badania (RTG, rezonans itp.) i nic nie wykazało poza niewielka skoliozą. Na szczęście po badaniach pojawiło się jeszcze tylko ze 3 razy i mam nadzieję, że już nie wróci. -
Cześć dziewczyny
jaroszka dobrze, że u Ciebie już lepiej. Ja jestem po operacji kręgosłupa właśnie z powodu skoliozy i mam usztywnianą całą część piersiową i lędźwiową kręgosłupa i powiem Wam, że w sumie to nie boli mnie kręgosłup praktycznie w ogóle. Wiadomo, że bóle się sporadycznie zdarzają, ale są naprawdę rzadkie i jestem w szoku