Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Chciałam właśnie napisać ze mnie się najlepsza robota trafiła hahaha która sama się robi: D
Mogę doprawiac nie ma problemu haha
Kuzwa ale mnie bóle złapaly przed chwila mocne , podbrzusza nagle przechodziły do pleców ! I tak kilka razy ... Ale wzielam magnez i nospe , polozylam się . Czuje mega momentami ciągnięcie brzucha w dol aż jak IDE to ledwo i schylic się nie mogę a na lezaco w samym podbrzuszu chyba całego małego jakby chciał wyjść przez podbrzusze ... Dziwnie mi ale na spokojnie lezwNynusia, maluda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBoze jak mnie wnerwiaja te "przepowiadaki"
boli to i kurde od samej dupy po same spojenie. Jeszcze Kornelia tak naciska mi na podwozie, ze leze z dupa w gorze i przy okazji zgaga.
Dziewczyny, pierdolic salatke - pizze zamowmy na forummaluda, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Zakretka Ty biedna z tymi pleckami jestes
Kurcze strach was czytac bo piszecie o jedzonku jeszcze sie czlowiekowi ochota na cos robiNa szczescie ani takiej salatki nie jadam ani takiej , ale boje sie co bedzie nastepne
Zakocona dasz rade , tylko nie szalej spokojniee :* -
Juz mi przeszło , znów złapalo i znów przeszło . Mnie tez green to wkurza bo człowiek jest mega zdezorientowany .
Szczęśliwa ale mnie o dziwo od paru dni olecki nie bola , dziś bol z brzucha na chwile złapał krzyż i przeszlo zaraz ...
Nynusia Ja normalnie codziennie od paru dni witam w WC wiec na pewno nie od tego .
Nie nawidze pizzy !(( może cos innego zamówimy?? Hehe
Opedzlowalabym Maka !maluda, Nynusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygreen wrote:Boze jak mnie wnerwiaja te "przepowiadaki"
boli to i kurde od samej dupy po same spojenie. Jeszcze Kornelia tak naciska mi na podwozie, ze leze z dupa w gorze i przy okazji zgaga.
Dziewczyny, pierdolic salatke - pizze zamowmy na forum
Dagmara dziś też szaleje że aż doprowadza do skurczy, choć żeby do konkretu było, ech ale jak tylko zmienie pozycje ona uspakaja się i skurcze też.
Pizza moze nie ,ale frytki i twistera bym zjadłaZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny