X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Która pisała o zelkach! ;-)
    Mimo że nie miałam ochotę na spacer wysyłam po nie, bo mi dosłownie nie dawały żyć. Frytki z majonezem też były ;-)
    Bosz dosłownie całkiem zdrowe jem :-S

Nynusia lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Binka frytusie z majonezem ! Kuzwa <3 mimo sraczki i mdłości bym zjadła hahaha
    Nynusia spoczko:) wszystko z małym ok , Ja parcia na czekoladke nie mam wiec luzik:)
    Gastrolit będę zaraz pila znów dziś i będzie ok bankowo . Chociaż zaraz zjem kolacje i chust wie jak pójdzie haha , wazelina dupe na smaruje chyba dzis

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Binka frytusie z majonezem ! Kuzwa <3 mimo sraczki i mdłości bym zjadła hahaha
    Nynusia spoczko:) wszystko z małym ok , Ja parcia na czekoladke nie mam wiec luzik:)
    Gastrolit będę zaraz pila znów dziś i będzie ok bankowo . Chociaż zaraz zjem kolacje i chust wie jak pójdzie haha , wazelina dupe na smaruje chyba dzis

O tak! Ja smaruje codziennie kilka razy ale nivea kremem :D ale ciiiiii, za dużo już tu DUPNYCH tematów :D

• magdallenee Ekspertka

Wysłany: 20 września 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Magdallenee to faktycznie lipa , ze faceta nie ma kurcze ! :/ to faktycznie oby nie było to to
    No mam wielką nadzieje, że to fałszywy alarm tylko :)

xnw4yx8dweuujbmn.png
    hchyikgnsx4bwwjp.png
    relgru1d1em5tg0q.png
    heciyugqw91s7l81.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka ja ogólnie też miałam apetyt jak nie wiem co! Wiadomo, że najlepiej na wieczór...mmm. Tydzień temu się żołądek zacisnął i koniec. Wydaje mi się, że więcej ... niż zjem. No, ale zmuszam się do jakiegoś minimum cholera!

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla, może to tak jakoś teraz nacisk na żołądek się zwiększył? No i do tego mdłości, to aż się jeść odechciewa.
    Chociaż ja to średnio doświadczona w temacie, bo nawet jak mnie pali zgaga tak, że pijąc herbatę czuję się jakbym żyletki połykała, to i tak sobie nie potrafię odmówić...
    Mam nadzieję, że do Ciebie szybciutko wróci apetyt :) A mała to już sobie poradzi i zabierze to, co jej potrzebne :)

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frogggi faktycznie juz drugi raz pomylilam ! :D Zmienione :)
    Jakos cos mniej mysle w tej ciazy , ale moze moj pączuś mi zabiera rozumek , dobrze dobrze niech bierze ! :)

Little Frog lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo matko Szczęśliwa jakie przepyszne pierogi :D ja nigdy nie próbowałam robić bo dla mnie mistrzem pierogów jest moja mama ale widzę, że Twoje by jej dorównały :D cudownie wyglądają i domyślam się, że tak samo smakują :)

Aanaa fajnie, że córeczka taka grzeczna :) oby tak dalej!

A ja jednak się zmobilizowałam i poprasowałam :) a później ucięłam sobie popołudniową drzemkę :) U mnie to z apetytem jest różnie... są dni, że na nic nie mam ochoty, a są dni tak jak dziś, że bym jadła i jadła... i właśnie idę zrobić sobie płatki z mlekiem bo zgłodniałam jak poczytałam o Waszych dzisiejszych daniach :)

szczesliwa_mamusia21, Nynusia, lojkalojka, ZakręconaOna, Little Frog lubią tę wiadomość

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje estrella za takie mile slowa :*

Tez mialam dzis chwilowa dzemke, a prasowanie na szczescie juz za mna :D :)

A moje sily opadly dobry humor uciekl i dupa ... ide pod prysznic sie zrelaksowac pozniej pod kolderke herbatka i moze cos sie poprawi , ale nie pytajcie czemu bo ja sama nie wiem co mi jest , po prostu humorki :)

estrella lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia,to chyba się zbliża do Ciebie poród:)
    Mika,oby Ci apetyt wrócił,a może to tez jest tak,ze masz jakiegoś wirusa. W każdym razie to mała na pewno weźmie od Ciebie co jej potrzeba, a jest dribna bo Ty tez jestes drobniutka:)
    Jaroszka,daj znac jak po ktg,oby nic nie wykrylo. A menu szpitalne mmm tylko pozazdrościć:P
    Ja zrobiłam ciasteczka i maja jakiś taki dziwny posmak,ze się tego jeść nie da,tak mialam na nie ochotę,ze Malo się nie popłakałam. Mężowi tez jęzor wisial,wiec w końcu mimo deszczu, do sklepu poszedł hehe:)
    My spedzilismy super weekend wspólnie i ja tam dobry humorek mam i przesyłam wam duuuzo pozytywnej Energi:***
    Magdalene,mam nadzieje,ze maluszek sie wstrzyma do powrotu tatusia:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa ah te humorki , skąd My wszystkie to znamy hehe :*
    Estrella czasami tez tak mam , jednego dnia ochota na konia z kopytami i jeszcze bym przegryzla uprzężą a czasami ledwo woda do picia mi wchodzi nawet .
    Mika wydaje mi się tak samo , ze możesz mieć ucisk na żołądek przez mała , rośnie ładnie to coraz większą uciska z macica . Ja miałam tak swojego czasu dopóki mi brzuch ok odrobine nie opadł

estrella, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa,ja tez robiłam z tego przepisu:) tylko ja wrzątkiem zalewalam:) super sie wyrabiało i nie kleilo sie:) i jest pyszne:)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwile mnie nie było i się wystraszyłam ze Cię Szcześliwa zgłosiłam..hehe.. Ale faktycznie ja jak piszę z telefonu to tez się łapię na tym ze chce zgłoś wcisnąć ;-)

Przechlapane z tymi sraczkami,miałam taką 2 tyg temu i juz wiecej nie chce!
    Czuje się wyjątkowo dobrze.. odpukać! Bo zaraz sobie wywołam i na porodówke pojade! :-)
    Aaaa własnie,u nas w miescie kobieta dziś urodziła o 3 w nocy na komisariacie policji!Nie zdażyła do szpitala.. Na szczęście wszystko dobrze się skonczyło i ma zdrowa córeczke! :-)

Agaton jak czytam,ze nazywasz córkę Balbinką to zaraz cieplej na sercu się robi bo mój mąż tak na mnie mówi :-D

Little Frog, agaton, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie wrote:
    Aaaa własnie,u nas w miescie kobieta dziś urodziła o 3 w nocy na komisariacie policji!Nie zdażyła do szpitala.. Na szczęście wszystko dobrze się skonczyło i ma zdrowa córeczke! :-)

Czego to ludzie nie zrobią, żeby wymigać się od odpowiedzialności :D Hehehe, oczywiście żartuję! Historia nadaje się do tego programu "Poród z zaskoczenia".

Ja dziś mężowi mówię, że mam tylko nadzieję, że nie urodzę ani 1 ani 2 listopada. To mi powiedział, że jak urodzę np 1 o 4 w nocy, to się powie w szpitalu, żeby przepisali na ostatniego października :D Bo przecież tak robią... No ja czasami to nie mogę :D Mój mężu to chyba cofnął się o kilkadziesiąt lat w czasie.

Agaton, to ja jednak nie podejmę się próby upieczenia, bo jakby mi się coś takiego przytrafiło, to już na bank bym się poryczała :D Ja to jak się na coś napalę i nie uda się, to dostaję szału :D Kiedyś przy krojeniu cebuli nie dość, że normalnie łzy wywołuje, to mi się cała rozsypywała i nie mogłam jej tak drobno pokroić. Cała kuchnia w cebuli, a ja siedziałam na kanapie i ryczałam jak głupia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 19:32

polkosia, estrella, agaton, szczesliwa_mamusia21, Lexie, maluda lubią tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia, mi dzisiaj też cieknie sporo, ale sprawdzałam już ze 4x - to nie wody ;)

Chodzę jak kaczka, tak mnie boli wszystko tam w środku. Z jednej strony chciałabym pozbyć się pessara we wtorek, ale z drugiej jakoś psychicznie mnie dopada strach przed bólem. Mam dziwne przeczucia, że to będzie ciężki poród.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa w takim razie odpręż się i oby szybciutko wrócił Ci humorek :*

hahahahaha dokładnie Zakręcona mam dziś taki dzień jak opisujesz zjadłabym konia z kopytami i zagryzła uprzężą :D

Ja już zaspokoiłam się płatkami więc teraz idę do wanny ;) mężowi się przedłuży w pracy więc pewnie wróci jak będę spała tak więc muszę jakoś sobie zorganizować ten samotny wieczór :/

szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa, a jak byłam w szpitalu to Marcin ze stresu zapominał zbierać jajek i kura usiadła, a ja zanim się ogarnęłam z bajzlem po powrocie, to już mi szkoda było ją przeganiać i... Dzisiaj wykluło się 5 pisklaczków :) Będzie jeszcze pewnie z 7.

Magnosia, agaton, Little Frog, estrella, soraya, maluda, Nynusia, lojkalojka, Fatim lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia, ja się rękami i nogami trzymam wersji, że pójdzie łatwo. Odganiam od siebie myśl, że może coś ciężej pójść...

Estrella, z tymi płatkami to ja się wstrzymam do jutra. Ogólnie to jem mussli, ale jak wczoraj zobaczyłam coś w stylu Kangurs (czy jak tam się one nazywały) - takie ziarenka w miodzie, to koniecznie musiałam kupić, bo wiem, że jakbym się powstrzymała, to bym żałowała :D

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia Ty chodzisz jak kaczka a mi dziś mój S.powiedział że chodzę jak pingwin. Ja leżę i pachnę a mąż robi kolacje. :) a tak już na poważnie to jak wstane to mnie bardzo ciągnie brzuch w dół.

Estrela to żeśmy się zamieniły.. Ja przegapiłam prasowanie, dopadł mnie leń i drzemka. No nic.. Jutro poniedziałek-dzień roboczy :D

estrella, kasiulka87, polkosia lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog ja kilka dni temu zobaczyłam w sklepie cookie crisp akurat wielka paczka była w promocji więc musiałam ją mieć :D teraz codziennie pochłaniam te pyszne ciasteczka :D Podziwiam, że wytrzymasz do jutra... ja jak mam na coś ochotę i mam to w domu to muszę zjeść bo ciągle o tym myślę i nie mogę się na niczym skupić :P

Little Frog, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

‹‹ 2314 2315 2316 2317 2318 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ