Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Binka frytusie z majonezem ! Kuzwa
mimo sraczki i mdłości bym zjadła hahaha
Nynusia spoczko:) wszystko z małym ok , Ja parcia na czekoladke nie mam wiec luzik:)
Gastrolit będę zaraz pila znów dziś i będzie ok bankowo . Chociaż zaraz zjem kolacje i chust wie jak pójdzie haha , wazelina dupe na smaruje chyba dzisNynusia lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Binka frytusie z majonezem ! Kuzwa
mimo sraczki i mdłości bym zjadła hahaha
Nynusia spoczko:) wszystko z małym ok , Ja parcia na czekoladke nie mam wiec luzik:)
Gastrolit będę zaraz pila znów dziś i będzie ok bankowo . Chociaż zaraz zjem kolacje i chust wie jak pójdzie haha , wazelina dupe na smaruje chyba dzis
O tak! Ja smaruje codziennie kilka razy ale nivea krememale ciiiiii, za dużo już tu DUPNYCH tematów
-
Mikejla, może to tak jakoś teraz nacisk na żołądek się zwiększył? No i do tego mdłości, to aż się jeść odechciewa.
Chociaż ja to średnio doświadczona w temacie, bo nawet jak mnie pali zgaga tak, że pijąc herbatę czuję się jakbym żyletki połykała, to i tak sobie nie potrafię odmówić...
Mam nadzieję, że do Ciebie szybciutko wróci apetytA mała to już sobie poradzi i zabierze to, co jej potrzebne
-
nick nieaktualnyOoo matko Szczęśliwa jakie przepyszne pierogi
ja nigdy nie próbowałam robić bo dla mnie mistrzem pierogów jest moja mama ale widzę, że Twoje by jej dorównały
cudownie wyglądają i domyślam się, że tak samo smakują
Aanaa fajnie, że córeczka taka grzecznaoby tak dalej!
A ja jednak się zmobilizowałam i poprasowałama później ucięłam sobie popołudniową drzemkę
U mnie to z apetytem jest różnie... są dni, że na nic nie mam ochoty, a są dni tak jak dziś, że bym jadła i jadła... i właśnie idę zrobić sobie płatki z mlekiem bo zgłodniałam jak poczytałam o Waszych dzisiejszych daniach
szczesliwa_mamusia21, Nynusia, lojkalojka, ZakręconaOna, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Dziekuje estrella za takie mile slowa :*
Tez mialam dzis chwilowa dzemke, a prasowanie na szczescie juz za mna
A moje sily opadly dobry humor uciekl i dupa ... ide pod prysznic sie zrelaksowac pozniej pod kolderke herbatka i moze cos sie poprawi , ale nie pytajcie czemu bo ja sama nie wiem co mi jest , po prostu humorkiestrella lubi tę wiadomość
-
Nynusia,to chyba się zbliża do Ciebie poród:)
Mika,oby Ci apetyt wrócił,a może to tez jest tak,ze masz jakiegoś wirusa. W każdym razie to mała na pewno weźmie od Ciebie co jej potrzeba, a jest dribna bo Ty tez jestes drobniutka:)
Jaroszka,daj znac jak po ktg,oby nic nie wykrylo. A menu szpitalne mmm tylko pozazdrościć
Ja zrobiłam ciasteczka i maja jakiś taki dziwny posmak,ze się tego jeść nie da,tak mialam na nie ochotę,ze Malo się nie popłakałam. Mężowi tez jęzor wisial,wiec w końcu mimo deszczu, do sklepu poszedł hehe:)
My spedzilismy super weekend wspólnie i ja tam dobry humorek mam i przesyłam wam duuuzo pozytywnej Energi:***
Magdalene,mam nadzieje,ze maluszek sie wstrzyma do powrotu tatusia:)Nynusia lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa ah te humorki , skąd My wszystkie to znamy hehe :*
Estrella czasami tez tak mam , jednego dnia ochota na konia z kopytami i jeszcze bym przegryzla uprzężą a czasami ledwo woda do picia mi wchodzi nawet .
Mika wydaje mi się tak samo , ze możesz mieć ucisk na żołądek przez mała , rośnie ładnie to coraz większą uciska z macica . Ja miałam tak swojego czasu dopóki mi brzuch ok odrobine nie opadłestrella, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Chwile mnie nie było i się wystraszyłam ze Cię Szcześliwa zgłosiłam..hehe.. Ale faktycznie ja jak piszę z telefonu to tez się łapię na tym ze chce zgłoś wcisnąć
Przechlapane z tymi sraczkami,miałam taką 2 tyg temu i juz wiecej nie chce!
Czuje się wyjątkowo dobrze.. odpukać! Bo zaraz sobie wywołam i na porodówke pojade!
Aaaa własnie,u nas w miescie kobieta dziś urodziła o 3 w nocy na komisariacie policji!Nie zdażyła do szpitala.. Na szczęście wszystko dobrze się skonczyło i ma zdrowa córeczke!
Agaton jak czytam,ze nazywasz córkę Balbinką to zaraz cieplej na sercu się robi bo mój mąż tak na mnie mówiLittle Frog, agaton, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Lexie wrote:Aaaa własnie,u nas w miescie kobieta dziś urodziła o 3 w nocy na komisariacie policji!Nie zdażyła do szpitala.. Na szczęście wszystko dobrze się skonczyło i ma zdrowa córeczke!
Czego to ludzie nie zrobią, żeby wymigać się od odpowiedzialnościHehehe, oczywiście żartuję! Historia nadaje się do tego programu "Poród z zaskoczenia".
Ja dziś mężowi mówię, że mam tylko nadzieję, że nie urodzę ani 1 ani 2 listopada. To mi powiedział, że jak urodzę np 1 o 4 w nocy, to się powie w szpitalu, żeby przepisali na ostatniego październikaBo przecież tak robią... No ja czasami to nie mogę
Mój mężu to chyba cofnął się o kilkadziesiąt lat w czasie.
Agaton, to ja jednak nie podejmę się próby upieczenia, bo jakby mi się coś takiego przytrafiło, to już na bank bym się poryczałaJa to jak się na coś napalę i nie uda się, to dostaję szału
Kiedyś przy krojeniu cebuli nie dość, że normalnie łzy wywołuje, to mi się cała rozsypywała i nie mogłam jej tak drobno pokroić. Cała kuchnia w cebuli, a ja siedziałam na kanapie i ryczałam jak głupia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 19:32
polkosia, estrella, agaton, szczesliwa_mamusia21, Lexie, maluda lubią tę wiadomość
-
Nynusia, mi dzisiaj też cieknie sporo, ale sprawdzałam już ze 4x - to nie wody
Chodzę jak kaczka, tak mnie boli wszystko tam w środku. Z jednej strony chciałabym pozbyć się pessara we wtorek, ale z drugiej jakoś psychicznie mnie dopada strach przed bólem. Mam dziwne przeczucia, że to będzie ciężki poród.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnySzczęśliwa w takim razie odpręż się i oby szybciutko wrócił Ci humorek :*
hahahahaha dokładnie Zakręcona mam dziś taki dzień jak opisujesz zjadłabym konia z kopytami i zagryzła uprzężą
Ja już zaspokoiłam się płatkami więc teraz idę do wannymężowi się przedłuży w pracy więc pewnie wróci jak będę spała tak więc muszę jakoś sobie zorganizować ten samotny wieczór
szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Aaa, a jak byłam w szpitalu to Marcin ze stresu zapominał zbierać jajek i kura usiadła, a ja zanim się ogarnęłam z bajzlem po powrocie, to już mi szkoda było ją przeganiać i... Dzisiaj wykluło się 5 pisklaczków
Będzie jeszcze pewnie z 7.
Magnosia, agaton, Little Frog, estrella, soraya, maluda, Nynusia, lojkalojka, Fatim lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia, ja się rękami i nogami trzymam wersji, że pójdzie łatwo. Odganiam od siebie myśl, że może coś ciężej pójść...
Estrella, z tymi płatkami to ja się wstrzymam do jutra. Ogólnie to jem mussli, ale jak wczoraj zobaczyłam coś w stylu Kangurs (czy jak tam się one nazywały) - takie ziarenka w miodzie, to koniecznie musiałam kupić, bo wiem, że jakbym się powstrzymała, to bym żałowała -
Polkosia Ty chodzisz jak kaczka a mi dziś mój S.powiedział że chodzę jak pingwin. Ja leżę i pachnę a mąż robi kolacje.
a tak już na poważnie to jak wstane to mnie bardzo ciągnie brzuch w dół.
Estrela to żeśmy się zamieniły.. Ja przegapiłam prasowanie, dopadł mnie leń i drzemka. No nic.. Jutro poniedziałek-dzień roboczyestrella, kasiulka87, polkosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog ja kilka dni temu zobaczyłam w sklepie cookie crisp akurat wielka paczka była w promocji więc musiałam ją mieć
teraz codziennie pochłaniam te pyszne ciasteczka
Podziwiam, że wytrzymasz do jutra... ja jak mam na coś ochotę i mam to w domu to muszę zjeść bo ciągle o tym myślę i nie mogę się na niczym skupić
Little Frog, ZakręconaOna lubią tę wiadomość