X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lexie a co ona robila na komisariacie o 3 w nocy :D

Frogi rozbawilas mnie z mezem i troche humorek wrocil ! :)

Agaton nastepnym razem wyjda ! Na szczescie maz poszedl do sklepu to jakos zastapiliscie te ciasteczka :)

Polkosia o prosze ! :)

agaton, Little Frog lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek no wiesz... teraz to mnie rozczarowałaś :P byłaś moją motywacją, pomyślałam, że skoro Ty prasujesz to ja nie mogę być gorsza :D a tu takie rzeczy ;)

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa, bo ten Twój humorek to on cały czas był, tylko cwaniaczek na chwilę się gdzieś przyczaił :D

Wysłany: 20 września 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Szczęśliwa, bo ten Twój humorek to on cały czas był, tylko cwaniaczek na chwilę się gdzieś przyczaił :D

O tak chyba gdzies wyszedl pospacerowac , no nic trzeba przegryzc pieroga no bo coz by innego robic jak tu tylko o jedzeniu mowa ;D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czytam was na bierzaco ale nie wiedzialam co odpisac :( mialam kryzys w zwiazku, maz teraz musi sie troszke postarac bo jak nie to pakuje manatki i do Pl jade.
    Jak nie to to stres zwiazany z macierzynskim, powinni juz sie ze mna rozliczac i ch** :( ani decyzji nie dostalam, nic :( nerwy nerwy i nerwy. Przez ostatnie kilka dni chyba wykorzystalam limit lez :/
    To tak w skrocie, mam nadzieje ze wkoncu pech odpusci...

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    lexie a co ona robila na komisariacie o 3 w nocy :D

Teściu miał Ją zawieźć do szpitala ale tak źle było,ze stwierdzili,ze nie dojadą na czas i wbiegł na komisariat po pomoc :-)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annggela,pech na pewno odpuści! Urodzisz zdrowego,pięknego synka! :-) Trzymaj się!

annggela, IviQ lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png

Wysłany: 20 września 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela trzymam kciuki zeby kryzys minal i zebys zostala ! Trzymaj sie :*

Lexie hehe to niezle pomyslowy tesciu :D

Kurcze ale te porody sa rozne , jednej odejda wody i nie zdazy dojechac do szpitala a druga sie meczy 20h ...

annggela, Lexie lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Hej, czytam was na bierzaco ale nie wiedzialam co odpisac :( mialam kryzys w zwiazku, maz teraz musi sie troszke postarac bo jak nie to pakuje manatki i do Pl jade.
    Jak nie to to stres zwiazany z macierzynskim, powinni juz sie ze mna rozliczac i ch** :( ani decyzji nie dostalam, nic :( nerwy nerwy i nerwy. Przez ostatnie kilka dni chyba wykorzystalam limit lez :/
    To tak w skrocie, mam nadzieje ze wkoncu pech odpusci...
    Kochana a na pewno wszystkie papiery złożone są ??? Ja miałam złożone pełno ich , wszystko zlozylismy a mega długo czekalismy na papier z insurancu cos tam i przez to dostaje do tej pory wysrany macierzyński ... Przynajmniej 1/5 tego co powinnam miesiecznie dostawać , zlozylismy odwołanie i sprawa w toku a z insurance nadal zero odzewu , kazali czekać ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:
    IviQ a jak ze swietowaniem rocznicy,z tego co pamiętam? Musiałaś przypominać?

Frog, mi to się podoba to,ze nie znam dnia ani godziny,to takie ekscytujące:)

Agania,wlasnie wszystkiego naj i miłości dużo i jeszcze rosnącego uczucia z roku na rok:)
    tak delikatnie wysłałam sms kiedy mnie porywa. świętowaliśmy w sb:)))

Lexie, agaton lubią tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • annggela Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona tak wszystko jest zlozone na 100%, jeszcze mi do czynszu troche brakuje. Co prawda place na pocztku miesiaca wiec mam czas ale moglabym choc list dostac od nich, cokolwiek abym spokojniejsza byla.
    Szkoda mi synusia, napewno odczuwa moj stres.
    Dzis mialam parcie ogromne na cukier wiec napewno maly zadowolony jest, myslalam ze przez brzuch mi wyjdzie. Kurcze jakbym chciala miec ten porod za soba, zapewne patrzac na niego nie myslalabym o problemach, ale on uparty po tatusku.

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam dobrych humorków zazdroszczę ale i cieszę się,że Was nie opuszczają ;)
    U nas podły i nawet czekolada nie pomaga. Jutro mam jechać z R obejrzeć wózki to matka R wymyśliła sb,że trzeba jechać do lasu i ogarnąć drewno ...ja piernicze...do tego sis mamy moją odebrać prawdopodobnie ze szpitala. Ponoć fajny lumpek jest też w tym mieście,więc jak go znajdziemy to poszukam tego kombinezonu dla Synka. I na deser do maca ;)
    Dzieciątko tak się wypina,że pupka przy pępku a nóżki po bokach i tak wyraźnie czuje nózie <3

Kochane te w szpitalach mocne kciuki za Was :* jednym za szybkie porody a tym,które muszą wytrzymać w dwupaku jeszcze kciuki za wytrwanie tyle ile trzeba :*

Idziemy już lulu bo kiepsko się czujemy. Oby jutro było lepiej ;)

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeny jak czytam Wasze problemy jelitowe to normalnie czekam aż do mnie to dotrze..... póki co się trzymam i życzę by Wam przeszło...

Pierogi wyglądają pysznie.. Jadłam wczoraj w knajpce ze szpinakiem ale były takie sobie, a do tych mi ślinka cieknie:D

NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Zakrecona tak wszystko jest zlozone na 100%, jeszcze mi do czynszu troche brakuje. Co prawda place na pocztku miesiaca wiec mam czas ale moglabym choc list dostac od nich, cokolwiek abym spokojniejsza byla.
    Szkoda mi synusia, napewno odczuwa moj stres.
    Dzis mialam parcie ogromne na cukier wiec napewno maly zadowolony jest, myslalam ze przez brzuch mi wyjdzie. Kurcze jakbym chciala miec ten porod za soba, zapewne patrzac na niego nie myslalabym o problemach, ale on uparty po tatusku.
    Kochana a co ma czynsz do tego ?? Bo nie zrozumialam za bardzo chyba .
    Ja dostawalam wiadomosci na meila dopiero jak wszystko poszło załatwione przyszedł list pierwszy , ze będą tyle i tyle od wtedy i wtedy płacić , Ja juz ok 5 tyg dostaje macierzyński teraz ... Dziwne , ze nadal nie masz: /

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 20 września 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ jak mi milo :) chętnie bym Cie podkarmila nimi :P

Kurcze ja niby ziewam a i tak zasne o 2 ...

Dobrze ze jestem poza granicami może do mnie nie dojdzie ta jelitowka, tak wam wspolczuje tych boli ... Choć u mnie tez bol zęba ale to juz nawet nie ma co pisać on chyba nigdy nie minie ... Urodze i od razu IDE wyrwać te paskudne ósemki !

IviQ lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton obyś wykrakala! !!

U mnie dalej co chwile siusiu a ból głowy masakryczny.

Polkosia u mnie tylko jeden się wykluł ostatnio resztę kura zaziebila i nic z tego
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/122374debf2a.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/808d95b55115.jpg

soraya, szczesliwa_mamusia21, lojkalojka, Lexie, agaton, polkosia, Magnosia, Little Frog lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa juz pędze :D

• soraya Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Polkosia u mnie tylko jeden się wykluł ostatnio resztę kura zaziebila i nic z tego

Jedynak :P

szczesliwa_mamusia21, IviQ, Nynusia, agaton lubią tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png

Wysłany: 20 września 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ wrote:
    szczesliwa juz pędze :D

To ja czekam ! :)

IviQ lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziękuję Wam bardzo za życzenia :)
    mąż zabrał mnie do Książa do zamku :) a później jak zgłodnieliśmy to pojechaliśmy na żurek w chlebku :) bardzo fajnie spędziliśmy dzień :) w ogóle mam fajnego męża :P

IviQ, BATTINKA, lojkalojka, soraya, miska2503, Nynusia, agaton, Fatim, szczesliwa_mamusia21, Magnosia, Little Frog, Lexie, stokrotka25, Mikejla lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
‹‹ 2315 2316 2317 2318 2319 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ