Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
lexie a co ona robila na komisariacie o 3 w nocy
Frogi rozbawilas mnie z mezem i troche humorek wrocil !
Agaton nastepnym razem wyjda ! Na szczescie maz poszedl do sklepu to jakos zastapiliscie te ciasteczka
Polkosia o prosze !agaton, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Szczęśliwa, bo ten Twój humorek to on cały czas był, tylko cwaniaczek na chwilę się gdzieś przyczaił
O tak chyba gdzies wyszedl pospacerowac , no nic trzeba przegryzc pieroga no bo coz by innego robic jak tu tylko o jedzeniu mowa -
Hej, czytam was na bierzaco ale nie wiedzialam co odpisac
mialam kryzys w zwiazku, maz teraz musi sie troszke postarac bo jak nie to pakuje manatki i do Pl jade.
Jak nie to to stres zwiazany z macierzynskim, powinni juz sie ze mna rozliczac i ch**ani decyzji nie dostalam, nic
nerwy nerwy i nerwy. Przez ostatnie kilka dni chyba wykorzystalam limit lez
To tak w skrocie, mam nadzieje ze wkoncu pech odpusci... -
Angela trzymam kciuki zeby kryzys minal i zebys zostala ! Trzymaj sie :*
Lexie hehe to niezle pomyslowy tesciu
Kurcze ale te porody sa rozne , jednej odejda wody i nie zdazy dojechac do szpitala a druga sie meczy 20h ...annggela, Lexie lubią tę wiadomość
-
annggela wrote:Hej, czytam was na bierzaco ale nie wiedzialam co odpisac
mialam kryzys w zwiazku, maz teraz musi sie troszke postarac bo jak nie to pakuje manatki i do Pl jade.
Jak nie to to stres zwiazany z macierzynskim, powinni juz sie ze mna rozliczac i ch**ani decyzji nie dostalam, nic
nerwy nerwy i nerwy. Przez ostatnie kilka dni chyba wykorzystalam limit lez
To tak w skrocie, mam nadzieje ze wkoncu pech odpusci... -
agaton wrote:IviQ a jak ze swietowaniem rocznicy,z tego co pamiętam? Musiałaś przypominać?
Frog, mi to się podoba to,ze nie znam dnia ani godziny,to takie ekscytujące:)
Agania,wlasnie wszystkiego naj i miłości dużo i jeszcze rosnącego uczucia z roku na rok:)Lexie, agaton lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Zakrecona tak wszystko jest zlozone na 100%, jeszcze mi do czynszu troche brakuje. Co prawda place na pocztku miesiaca wiec mam czas ale moglabym choc list dostac od nich, cokolwiek abym spokojniejsza byla.
Szkoda mi synusia, napewno odczuwa moj stres.
Dzis mialam parcie ogromne na cukier wiec napewno maly zadowolony jest, myslalam ze przez brzuch mi wyjdzie. Kurcze jakbym chciala miec ten porod za soba, zapewne patrzac na niego nie myslalabym o problemach, ale on uparty po tatusku. -
Ja Wam dobrych humorków zazdroszczę ale i cieszę się,że Was nie opuszczają
U nas podły i nawet czekolada nie pomaga. Jutro mam jechać z R obejrzeć wózki to matka R wymyśliła sb,że trzeba jechać do lasu i ogarnąć drewno ...ja piernicze...do tego sis mamy moją odebrać prawdopodobnie ze szpitala. Ponoć fajny lumpek jest też w tym mieście,więc jak go znajdziemy to poszukam tego kombinezonu dla Synka. I na deser do maca
Dzieciątko tak się wypina,że pupka przy pępku a nóżki po bokach i tak wyraźnie czuje nózie
Kochane te w szpitalach mocne kciuki za Was :* jednym za szybkie porody a tym,które muszą wytrzymać w dwupaku jeszcze kciuki za wytrwanie tyle ile trzeba :*
Idziemy już lulu bo kiepsko się czujemy. Oby jutro było lepiejszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
jeny jak czytam Wasze problemy jelitowe to normalnie czekam aż do mnie to dotrze..... póki co się trzymam i życzę by Wam przeszło...
Pierogi wyglądają pysznie.. Jadłam wczoraj w knajpce ze szpinakiem ale były takie sobie, a do tych mi ślinka cieknie:D
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
annggela wrote:Zakrecona tak wszystko jest zlozone na 100%, jeszcze mi do czynszu troche brakuje. Co prawda place na pocztku miesiaca wiec mam czas ale moglabym choc list dostac od nich, cokolwiek abym spokojniejsza byla.
Szkoda mi synusia, napewno odczuwa moj stres.
Dzis mialam parcie ogromne na cukier wiec napewno maly zadowolony jest, myslalam ze przez brzuch mi wyjdzie. Kurcze jakbym chciala miec ten porod za soba, zapewne patrzac na niego nie myslalabym o problemach, ale on uparty po tatusku.
Ja dostawalam wiadomosci na meila dopiero jak wszystko poszło załatwione przyszedł list pierwszy , ze będą tyle i tyle od wtedy i wtedy płacić , Ja juz ok 5 tyg dostaje macierzyński teraz ... Dziwne , ze nadal nie masz: / -
IviQ jak mi milo
chętnie bym Cie podkarmila nimi
Kurcze ja niby ziewam a i tak zasne o 2 ...
Dobrze ze jestem poza granicami może do mnie nie dojdzie ta jelitowka, tak wam wspolczuje tych boli ... Choć u mnie tez bol zęba ale to juz nawet nie ma co pisać on chyba nigdy nie minie ... Urodze i od razu IDE wyrwać te paskudne ósemki !IviQ lubi tę wiadomość
-
Agaton obyś wykrakala! !!
U mnie dalej co chwile siusiu a ból głowy masakryczny.
Polkosia u mnie tylko jeden się wykluł ostatnio resztę kura zaziebila i nic z tego
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/122374debf2a.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/808d95b55115.jpgsoraya, szczesliwa_mamusia21, lojkalojka, Lexie, agaton, polkosia, Magnosia, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuję Wam bardzo za życzenia
mąż zabrał mnie do Książa do zamkua później jak zgłodnieliśmy to pojechaliśmy na żurek w chlebku
bardzo fajnie spędziliśmy dzień
w ogóle mam fajnego męża
IviQ, BATTINKA, lojkalojka, soraya, miska2503, Nynusia, agaton, Fatim, szczesliwa_mamusia21, Magnosia, Little Frog, Lexie, stokrotka25, Mikejla lubią tę wiadomość