Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Taaaaak ! Niektóre czopki i leki wgle są dla głębokich gardel i rozklapich: P
Nie no generalnie śmieje się , wiesz leki do lykania mi nie przeszkadzaja nawet jak są duze bo Ja nie mam problemu z nimi chociaz czasami juz przeginaja ... no ale do pochwy to powinno być ograniczenie co do wielkości do minimum !
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
To co miałam - szkoda, że nazwy nie pamiętam - to jak bigerski tampon! Dobrze, że w miarę "śliskie" to było to zrobiło wsys i tego nie było, nie trzeba było wciskać.
Znów zaczyna mnie brać zgaga. Wiedziałam, żeby nie jeść całej paczki herbatników na noc, zaraz po kanapce z szynką ;p -
O tak na mnie nie ma opcji , ja mogę spać i spać
Proszę jakie przekąski na noc
Ja juz po seansie pierwszej miłości , teraz zapodaje Ojca Mateo
A ze jestem na tablecie nie mogę sprawdzać forum jak leci, także przytulam się do podusi i ogladam , no i do zobaczenia jutro , będę miala na pewno co nadrabiac w poniedziałek o 11 to z +6 stron będę mieć
Miłych snow mamusie i dzidziusie -
hej dziewczyny z Krakowa! może któraś jest zainteresowana sesją zdjęciową maluszka, lub inną
Moja córa ma juz 14 mieś a ja przez ten czas się trochę przebranżowiłam
Na mojej stronie obecnie super promocja na sesje i konkurs na fb. Zapraszam
https://szoldrowskaphoto.wordpress.com/ -
Dzien dobry Dziewczynki,
Przepraszam za brak odzewu i dziekuje za dopytywanie sie o mnie tutaj -jesteście prawdziwym wsparciem :*
Wczoraj miałam gości,a potem dopadł mnie okropny bol pleców, wiec leżałam i płakałam prawie.....
Dostałam druga i zarazem ostatnia dawkę sterydów dla Michasia i juz 3 kroplówkę z lekiem rozkurczowym.
Zaraz mam nadzieje, bedzie KTG potem obchód i dowiem sie co dalej z nami bedzie....wczoraj coś położna wspominała, ze bedą mnie magnezowac ... Nie wiem, ale boje sie, w bedą mi kazać juz rodzic, pewnie bede miała badana szyjkę itd...
Biorę czopki na grzybka, o którego istnieniu nie wiedziałam, bo nic nie swedzialo i ńie wyciekało....wiec dobrze by było wyleczyć zanim Michac sie bedzie przeciskał...Lexie, soraya, maluda lubią tę wiadomość
-
Noooo!! Sama byłam w dużym szoku jak weszłam na fb!
Fajnie,ze się odezwałaś Jaroszkabądź dobrej myśli,zobaczymy jaką decyzją Cie dziś uraczą.. :-*
A wogóle jestem w nastepnym szoku,ze tu wszystkie lasencje jeszcze śpią!
maluda lubi tę wiadomość
-
Hej!
Kuzwa pójść spać tylko !!! :o a tu takie akcje się dzieją .
Gosia to wiadome było , tez nagle ale od południa wiedzialysmy ale Fatimka , ze urodzi juz ??? :o rany julek ale jaja . Może ta jej sraczka to faktycznie czyszczaca była ...
W każdym bądź razie kochane Mamuski wszystkiego dobrego i wielkie gratulacje !
Jaroszka dobrze , to daj znać po co i jak mówili . Ja myślę , ze będą Cie jeszcze rozkurczac , pewnie właśnie tym magnezowaniem. I trzymać parę dni Was będą , może tydzień do donoszonej ciąży -
Jezuuuu wchodzę najpierw na Fb a tu post od Fatim! Jestem w szoku
normalnie Kinder Niespodzianka
Małgorzatka i Fatim ogromne gratulacje!!! :*
Kasia no w końcu jesteśa co do laktatora to Fatim odebrała go wczoraj albo przedwczoraj, nie pamiętam dokładnie hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 06:54
Katarzyna87, Nynusia, ZakręconaOna, Fatim lubią tę wiadomość