X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaaak ! Niektóre czopki i leki wgle są dla głębokich gardel i rozklapich: P
    Nie no generalnie śmieje się , wiesz leki do lykania mi nie przeszkadzaja nawet jak są duze bo Ja nie mam problemu z nimi chociaz czasami juz przeginaja ... no ale do pochwy to powinno być ograniczenie co do wielkości do minimum !

Katarzyna87 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To co miałam - szkoda, że nazwy nie pamiętam - to jak bigerski tampon! Dobrze, że w miarę "śliskie" to było to zrobiło wsys i tego nie było, nie trzeba było wciskać.

Znów zaczyna mnie brać zgaga. Wiedziałam, żeby nie jeść całej paczki herbatników na noc, zaraz po kanapce z szynką ;p

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak na mnie nie ma opcji , ja mogę spać i spać :D

Proszę jakie przekąski na noc :D

Ja juz po seansie pierwszej miłości , teraz zapodaje Ojca Mateo :D

A ze jestem na tablecie nie mogę sprawdzać forum jak leci, także przytulam się do podusi i ogladam , no i do zobaczenia jutro , będę miala na pewno co nadrabiac w poniedziałek o 11 to z +6 stron będę mieć :D

Miłych snow mamusie i dzidziusie <3

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też może coś sobie włączę - choć preferuję inne seriale - aktualnie jestem w połowie 2 sezonu Under the Dome, choć "chowałam się" na Greys Anatomy lubię też 2 Broke Girls czy The Big Bang Theory :)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • polly_ Znajoma

Wysłany: 21 września 2015, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny z Krakowa! może któraś jest zainteresowana sesją zdjęciową maluszka, lub inną :) Moja córa ma juz 14 mieś a ja przez ten czas się trochę przebranżowiłam :D
    Na mojej stronie obecnie super promocja na sesje i konkurs na fb. Zapraszam
    https://szoldrowskaphoto.wordpress.com/

• Lexie Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 03:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatka urodziła!!!!! Nareszcie ;-) Julcia jest śliczna,gratulacje mamusiu!! :-D

Natka88, Little Frog, soraya, Magnosia, maluda, mała.mi, Fatim, IviQ lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie co? Fatim nas zaskoczyła i urodziła o 4.04 Oliwkę!!!! <3 gratulacje!!!!

Natka88, agaton, Bąbelek, polkosia, zakocona, Little Frog, soraya, Magnosia, stokrotka25, estrella, szczesliwa_mamusia21, mała.mi, Fatim, IviQ lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Dziewczynki,

Przepraszam za brak odzewu i dziekuje za dopytywanie sie o mnie tutaj -jesteście prawdziwym wsparciem :*
    Wczoraj miałam gości,a potem dopadł mnie okropny bol pleców, wiec leżałam i płakałam prawie.....
    Dostałam druga i zarazem ostatnia dawkę sterydów dla Michasia i juz 3 kroplówkę z lekiem rozkurczowym.
    Zaraz mam nadzieje, bedzie KTG potem obchód i dowiem sie co dalej z nami bedzie....wczoraj coś położna wspominała, ze bedą mnie magnezowac ... Nie wiem, ale boje sie, w bedą mi kazać juz rodzic, pewnie bede miała badana szyjkę itd...
    Biorę czopki na grzybka, o którego istnieniu nie wiedziałam, bo nic nie swedzialo i ńie wyciekało....wiec dobrze by było wyleczyć zanim Michac sie bedzie przeciskał...

Lexie, soraya, maluda lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie wrote:
    A wiecie co? Fatim nas zaskoczyła i urodziła o 4.04 Oliwkę!!!! <3 gratulacje!!!!

Lexie no co Ty!!! Przeciez jeszcze o 23 był wpis na forum i to niczego nie zapowiadający....
    Patrzcie to jednak ja czyściło przed porodem....

relgh371crdcdbv2.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo!! Sama byłam w dużym szoku jak weszłam na fb!

Fajnie,ze się odezwałaś Jaroszka :-) bądź dobrej myśli,zobaczymy jaką decyzją Cie dziś uraczą.. :-*

A wogóle jestem w nastepnym szoku,ze tu wszystkie lasencje jeszcze śpią! ;-)

maluda lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak juz kolejna taka noc :) dobra podlaczaja mnie pod KTG

relgh371crdcdbv2.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znać potem kochana co powiedzą! :-*

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Kuzwa pójść spać tylko !!! :o a tu takie akcje się dzieją .
    Gosia to wiadome było , tez nagle ale od południa wiedzialysmy ale Fatimka , ze urodzi juz ??? :o rany julek ale jaja . Może ta jej sraczka to faktycznie czyszczaca była ...
    W każdym bądź razie kochane Mamuski wszystkiego dobrego i wielkie gratulacje ! <3

Jaroszka dobrze , to daj znać po co i jak mówili . Ja myślę , ze będą Cie jeszcze rozkurczac , pewnie właśnie tym magnezowaniem. I trzymać parę dni Was będą , może tydzień do donoszonej ciąży

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tylko bede mogła to oczywiscie dam znać!

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pod ktg skurczy brak, skaczą tak od 0 do 10, wiec jest ok,
    Tętno małego prawidłowe, jeszcze bede leżeć z 40 minu, a kręgosłup nawala w tej pozycji....:(

relgh371crdcdbv2.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku dziewczyny jak tu spać !!! Wchodzę a tu taka adrenalina z rana ! U Fatim to musiałabym szybka akcja serio !
    Małgorzatka, Fatim gratulujemy !!

Fatim lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwie kolejne mamy tulą swe pociechy :)
    Fatim miała dzisiaj chyba laktator odebrać :p

Bąbelek, polkosia, aanaa lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka mnie też było nie wygodnie leżeć pod tym KTG. Ważne kochana ze z małym wszystko ok!
    Daj znać jak lekarze coś powiedzą

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 witaj ponownie ! Parę razy Cię chciałam przywołać ale bez skutku. Potem gdzieś wyczailam Cię na innym wątku a potem mi zniknelas :)
    Dobrze ze do Nas wróciłas :)

Katarzyna87 lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuuu wchodzę najpierw na Fb a tu post od Fatim! Jestem w szoku :D normalnie Kinder Niespodzianka :D Małgorzatka i Fatim ogromne gratulacje!!! :*

Kasia no w końcu jesteś :D a co do laktatora to Fatim odebrała go wczoraj albo przedwczoraj, nie pamiętam dokładnie hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 06:54

Katarzyna87, Nynusia, ZakręconaOna, Fatim lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
‹‹ 2317 2318 2319 2320 2321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ