Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim gratulacje
no tego bym sie nie spodziewala
Malgorzatka dla Ciebie rowniez serdeczne gratulacje!!
Alez wam zazdroszcze dziewczyny ze juz tulocie swoje male ksiezniczki!! A my czekamy i czekamy co 2 dzien prawie akcja skurczowa ktora sie wycisza po paru hchyba sie wybiorę do gina zobaczyc co z moja szyjkanczy chociaz drgnela bo jesli nie to na pewno nastawie sie na przenoszenie i wywolanie
Jaroszka ja tez wlasnie mialam magnezowanie czyli wlewy magnezowe na zahamowanie skurczy i faktuczmie pomoglo badz dobrej mysli jeszcze ponosisz swoje szczescie w brzuszku
Eh milego dnia dziewczyny trzymam za wszystkie kciukiFatim lubi tę wiadomość
-
Bąbelek wrote:Dodinka szykuj torbe hahaha
Nieźle się dziewczyny rozkręcają
Oj juz bym chciała męcząca jest ta końcówka ciąży
Jutro wizytę mam, pewnie rozwarcie już nie jest na palec bo wczoraj tak mnie kłuło i bolało w szyjce że szok a mały coś kombinował w miednicy -
OMG Dwie nowe mamusie
malgorzata i Fatim gratulacje !!!
No u Fatima ta biegunka to moze rzeczywisciezwiastun porodu byl . Wiec dziewczyny ze sraczka trzymac sie na bacznoscie - dzieci nadchodza
Ja po weekendze wypoczeta i wyspana
Zadnych planow na ten tydzien Tylko len
Witaj Katarzyna na starych smieciach !
Jaroszka trzymj sie bidulko . Ten Twoj kregoslup to na probe wystawiony ,czy wytrzyma szpitalny materac . Daj znac jak bedziesz po jakis badaniach ? A beda Cibadac szyjke ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 07:25
Katarzyna87, Lexie, maluda, Fatim lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ja tez juz chce buuu. Po zeszlo tygodniowej wizycie w szpitalu teściowa obstawiala ze urodze do tygodnia. Tydzień minął a tu nic nic..
Laseczki pytanie z innej beczki. Macie czasem taki ból gdzieś w brzuchu w jednym punkcie jakby coś się rozrywalo? -
Nynusia wrote:Ja tez juz chce buuu. Po zeszlo tygodniowej wizycie w szpitalu teściowa obstawiala ze urodze do tygodnia. Tydzień minął a tu nic nic..
Laseczki pytanie z innej beczki. Macie czasem taki ból gdzieś w brzuchu w jednym punkcie jakby coś się rozrywalo?
Ja tak mam na boku najczęściej -
Bąbelek wrote:Dodinka mnie tez ostatnio kłuło
tylko ze ja mam jeszcze czas! Dzis USG ciekawe co powie gin. Ktoś ze mną i Green ma wizytę?
Mnie jak tak ostatnio kłuło/bolało to rozwarcie zrobiło się na palec więc liczę, że to co wczoraj się działo to też powiększające się rozwarcie -
Mnie tak wczoraj bolalo jakby się rozrywalo trochę , usiąść nawet nie mogłam ze dwa razy .
Lojka miejmy nadzieje , ze nie u wszystkich teraz tez ta sraczka oznacza początek porodu: D
Ja mam jeszcze 11 dni do donoszonej ciąży i mam zamiar trzymać .hahaha
-
Ale szok! Fatim gratuluje:) kto by się spodziewał. Ciekawe z ta sraczka,jednak nie wiem czy ponad tydzień przed porodem czysci hehe,troche dlugo. To powinna byc jednorazowa akcja,żeby sil nie tracić,bo przeciez takie potrzebne:)
Malgorzatka,gratuluje!!
Nynusia,mnie tak czasami rozrywa w okolicach pępka.
Dzisiaj tez noc dluga byla, bolaly mnie pachwiny,biodra i brzuch,ale jako tako sie wyspalam i tak:)
Tez jestem ciekawa tej mojej szyjki,chyba tez w środę poproszę giną,żeby mi zbadal:)
Pakujcie sie Dziewczyny,bo nie znacie dnia ani godziny;)
Kasia,witaj,my się chyba nie spotkaliśmy,bo mnie jeszcze nie bylo,jak Ty bylas:) albo nie pamiętam;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 09:09
Nynusia, Fatim lubią tę wiadomość
-
No oby to nie porod Zakrecona
Ale u Fatim to naprawde musiala byc szybka akcja
Ciekawa jestem jak sie czuje i jak Oliwka .
Mnie od wczoraj strasznie bola nogi , sa spuchniete i na lydkach z przedniej strony mam pelno takich czerwonych kropeczek . Jakby ktos wbil mi miliardy szpilek .Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 07:50
Fatim lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015