Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakrecona ja to już błagam moje dziecię żeby zechciała się pojawić na świecie a tu nic !!
I zapewne będzie tak jak gin się śmiał ze się 29 spotkamy u niego w gabinecie
a mąż łazi i mówi do brzuszka Lena no wychodź juz ! Tata chce na spacery jeszcze pojeździć z Tobą teraz a tu dalej nic !Bąbelek, agaton, lojkalojka, estrella, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Nynusia,to oby zechciala wyjść
Ja tez się juz nie mogę doczekać,a Ty Aguś to masz w ogóle "zaraz" termin:)
Ciekawe ktora pierwsza wyladuje na porodówce;) u mnie się tez raczej nie zanosi,wiec pewnie nie jedna mnie wyprzedzi:)
Ale u Ciebie Nynusia to juz jakies oznaki sątrzymam kciuki:)
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Ostatnio miałam bez zmian nic się przez całą ciąże nie skrocila, ale to bylo 4tyg temu w cm nie wiem dokladnie ile bo gin tak pisze ze doczytac sie nie idzie... No ale jest dluga... Teraz bede badana w środę ale wątpię że sie coś skrocilo... Zero skurczy i mała fika w brzuchu jak sarna po polanie a tydzień temu jak mialam usg to juz 3500g miała wiec szykuje mi się duze dziecko
-
Nynusia,ja bym się z takich oznak cieszyla hehe,bo u mnie nic:P dobrze,ze Ci ta noga odpuchla.
Mi o dziwo nic nie puchnie,nadal chodzę w obrączce i pierscionku,tylko z butami problem,bo w japonkach mi najwygodniej hehe;)
Aguś,no to ciekawe czy cos ruszyla ta szyjka. Trzymam kciuki,żeby tak bylo!
Ja w środę ide do giną,to może mi tam zerknie jak sie sprawy maja;)
-
Ja wczoraj rozmawialam z mama i oznajmila mi, ze ona rodzila nas zawsze w terminie .Troche mnie zasmucila ta informacja
Ja corke urodzilam 12 dni przed .
Najbardziej sie boje , ze porod zlapie mnie w takim momencie , ze nie bedzie nikogo obok mnie .
Wiecie dziewczyny mowia , ze jaki poniedzialek taki caly tydzienCzyli oznaczaloby to , ze codziennie dwa bobasy
Nynusia, Magnosia, soraya, estrella, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
U mnie też nic Mało tego skurcze regularne ustały i na ktg ani widu ani slychu po nich Szyjka już niby się skraca i jest miękka Ale więcej szczegółów się nie dowiedziałam Niby że to prawidłowo
U mnie 14 dni do terminu Więc czekamy (najpierw na sraczkę haha)
Aguś26 Ty kochana na kolejce z terminemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 08:46
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Lojka,to dwa bobasy dziennie w tygodniu,to może ja się na jednego zalapie;)
Moja mama zawsze nas przenosila kilka dni,ale ze mną byla na podtrzymaniu,to może dlatego,nie sugeruje sie tym:) bardziej tym,ze z 1 usg mam termin 6.10, wiec mogę urodzić miedzy terminem z om a tym z 1 usg:)
-
Aguś26 wrote:Dziewczyny ale wy się rozpakowujecie... Na fb juz gratulowalam ale tu pogratuluje jeszcze raz. Normalnie wam zazdroszcze bo u mnie nadal nic się nie dzieje... Coś mi sie wydaje ze młoda wyjdzie dopiero po terminie
Aguś, seksuj sięBąbelek lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn