Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agaton wrote:A ciekawe jak Melena i Asia. One to sie dopiero oczekają na te swoje bobasy.
-
No to pospałam!
Po wczesnych rannych wieściach myślałam,że już nie zasnę a tu niespodzianka
Polkosia,właczyłam tv i myślę.. będzie Kuźniar a tu miłe rozczarowanie!
Katarzyna87 witam ponownie!
Fatim nas zaskoczyła.. ja też tak chcę żeby szybko poszło..
a zaczynamy dziś 39 TYDZIEŃ!
Powiedziałam dziś mężowi,że czuję iż w czwartek urodzę to po przebudzeniu miałam już z 5 smsów z zapytaniem czy się czasem nic nie dzieje.. heheh.. biedny,nastraszyłam Go trochę ale co tam,po co tylko ja mam się stresować
U mnie jakoś zwiastunów nadal brak..
agaton, polkosia, annggela, Katarzyna87, szczesliwa_mamusia21, maluda, dodinka, estrella, Fatim, IviQ lubią tę wiadomość
-
Asieńka, współczuję
No mówię, że ci nasi synowie to się w ogóle nie spieszą na świat. Dobrze im u mamuś, jedzenie podane, nic nie muszą robić oprócz paru wygibasów czasem i spania w wygodnej dla nich pozycji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 09:34
Bąbelek, Nynusia, Little Frog lubią tę wiadomość
-
zakocona wrote:Chłopcom to ewidentnie się na świat nie spieszy.. Co za leniuchy
Racja, leniwi sa i to bardzo.
Witam sie w 39 tc z leniuszkiem w brzuszku, dziewczyny pisalam na fb napisze i tu spisalyscue sie na medal! Gratulacje!
Dobra zrywam tylek, z lozka, mam nadzieje ze ten tydzien bedzie lepszy
Zakrecona ja z Norwegi jestem a nie U K , cos Ci sie pokreciloLexie, Nynusia, agaton, Fatim lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Gratulacje dla Małgorzatki i Fatim - czekam na relacje. Fatim faktycznie zaskoczyła - zazdroszczę szybkiego porodu i że ma maleńką już przy sobie
Zakocona - coś w tym jest, same dziewczyny!
U mnie intensywny weekend (jak zawsze), tydzień też się taki zapowiada. Kupiłam małemu używany kombinezon-śpiwór - myślę, że pochodzi całą zimę, dół odpinany więc jak wyrośnie to zostanie sama kurteczkaDo tego dostałam czapeczki i apaszkę. W super stanie także jestem mega zadowolona - za nowy komplet pewnie koło 200 zł musiałabym zapłacić.
Sąsiad wierci od rana...i nie zapowiada się, żeby szybko skończył >.<Lexie, polkosia, Nynusia, Katarzyna87, annggela, agaton, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, maluda, estrella, Fatim, IviQ lubią tę wiadomość