Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalgorzatka, Fatim, bardzo gratuluję!
Agaton, Nynusia, Asienka,może w końcu w tym tyg cos się ruszy?
Mi zostało do terminu z OM 4 dni, a do terminu z usg 9 dni. No nie chce wyjść ten mój SynWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 10:01
agaton, Fatim, IviQ lubią tę wiadomość
-
Nie bylo mnie przez weekend, a tu tyle sie wydarzylo!
na początku gratuluje Malgorzatce i Fatim;)) jestescie juz mamami!!!!
Biegne nadrabiac!
Kurcze, a moj nie chce wyjsc! Dzis nawet wczłapywałam się po schodach!Fatim, IviQ lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyonka wrote:Nynusia, ja się ruszam, po schodach chodzę, firanki piore i w ogóle. i szczerze mówiąc tylko mycie okien spowodowało lekkie skurcze, które naturalnie przeszły
mi nawet mycie okien nie pomogło
Kurcze może faktycznie szmatke i polerowanie podłogi -
Ja juz mylam podloge na kolanach i nic
pod gorke ogromna wchodzilam dwa razy w ciagu dnia i zero skurczy, wiecej mam jak leze..
A czy to prawda, ze meskie nasienie rozmiekcza szyjke ?! Tak wczoraj wyczytalam, ktoras cos wie na ten temat ? Moze ktoras ma wizyte i moze sie lekarza zapytac. -
Nynusia to twoja tez juz spora moja w 38 skonczonym miala 3400... Polkosia sex jest tylko ze mam tam dziwnie ciasno i za przyjemnie nie jest... Po schodach to przez cala ciaze chodze po 10 razy na dzien bo mam pietrowy dom i tez nic... Moze na mnie te okna podzialaja
-
annggela wrote:A czy to prawda, ze meskie nasienie rozmiekcza szyjke ?! Tak wczoraj wyczytalam, ktoras cos wie na ten temat ?
Angela w męskim nasieniu są hormony - prostaglandyny, które powodują m.in. rozwieranie szyjki macicy.annggela, polkosia, maluda lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Małgorzatka i Fatim gratulacjesuper
też bym już chciała, a akurcze cały czas są ale nic poważnego sie nie dzieje...mycie okien, sprzątanie, duży ruch, spacery, skakanie na piłce nie pomaga
jutro wieczorem ide do lekarza zobaczymy co powieFatim lubi tę wiadomość
-
Angela tak sperma ma tak jakby oxy i niektórym to pomaga w rozkreceniu akcji
Agus takie duże to pewnie dlatego im tak.dobrze w brzuszkach hihi. To trzymamy kciuki za mycie okien ze skutkiem. Moja mama tak trafiła 2tyg przed terminem na porodówke myla okna i chlus wody odeszłyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 10:39
annggela lubi tę wiadomość
-
Angela, prawda. Sperma zawiera prostaglandyny.Quote:Podawanie prostaglandyn to podstawowy sposób przygotowania szyjki macicy do indukcji porodu. Prostaglandyny powodują rozwieranie się części pochwowej. Dzięki nim szyjka macicy robi się miękka i podatna, rozbita zostaje także zwarta struktura czopu śluzowego, który podczas ciąży chroni płód przed przenikaniem do niego zewnętrznych zagrożeń. Prostaglandyny wywołują również skurcze macicy - dzięki temu mogą doprowadzić do rozwinięcia się regularnej czynności skurczowej, często zakończonej porodem.
annggela lubi tę wiadomość