Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny przepraszam że spamuję. Zostało mi po bliźniakach jedno opakowanie niemieckich kropelek na kolkę Sab Simplex. Może któraś chętna? Wyślę pocztą
Są oryginalne, nie używane i kupione w niemieckiej aptece. Data ważności do 2018 r. Jak któraś zainteresowana to pisać na priv żeby Wam tu Wątku nie zaśmiecać
I życzę Wszystkim szczęśliwych rozwiązań a tym już dzieciatym gratuluję -
Hej! Też pierwsze co to fb a tam...Fatim już urodziła
szok, ale bardzo fajnie i gratulacje mamusiom!
Zakrętka - pisałąś o czopkach clotrimazolum - jeśli szperałaś nimi, to Cie będzie piekło, one niestety nie są jak globulki łatwe do zaaplikowania i piec to dopiero będzieWogóle to jak to czytam, to Ty chyba masz już wszystkie dolegliwości od wszystkich przejęte, a te tabletki pomagają szybko tylko żeby nie było nawrotu trzeba min. 5 dni stosować. Możesz pokazać jakie dokładnie? Bo ja właśnie twierdzę, że są małe, a na pewno mniejsze od tych co brałam wcześniej, więc dobrze, że innych nie dostałaś
No nadrobić Was...uulala. Nie lada wyczyn. Ja byłam na ktg, wszystko jest w porządku, mówiłam, że największe bóle czuje wieczorem i w nocy, no ale...widocznie skoro nie rodzę to jest ok. Madzia to cwaniara, jak ją podpinają pod maszyne to udaje grzecznąagaton, Lexie, Fatim lubią tę wiadomość
-
bursztynowa.lady Super ze juz wszystko dobrze i z malutka rownież , "lubie" oczywiscie te dobre wiadomosci , no niestety kazdy inaczej przechodzi nawet cesarke .. najwazniejsze ze wszystko juz dobrze , duzo zdrowka dla was ! :*
Witaj EweLka
Jacusianka gratulacje !
Green super wiesci , takze niech malenka jeszcze tydzien posiedzigreen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Ale się działo
Małgorzatka i Fatim jeszcze raz ogromne gratulacje!
Katarzyna87 i Ewelka witam
Bursztynowa gratulacje!
Mocno trzymam kciuki za wizytujące dziś
Co do przenoszenia to akurat w moim otoczeniu - wśród rodziny i znajomych panuje przekonanie, że dziewczynki rodzą się przed terminem, a chłopcy są przenoszeni
A ja w przeciwieństwie do Was chciałabym, żeby mała jeszcze z tydzień w brzuszku posiedziała. Naczytałam się w internecie o tym, że każdy dzień w brzuszku jest dla dziecka ważny dlatego lepiej jak urodzi się w 39-40 tygodniuAle moje życzenia życzeniami a jak będzie to się okaże... tym bardziej, że dziś znów rano na wkładce zauważyłam śluz podbarwiony krwią... tej krwi było więcej niż ostatnio więc może coś się zaczęło dziać... jutro wizyta więc zobaczymy
Katarzyna87, agaton, Lexie, Fatim lubią tę wiadomość
-
Bursztynowa gratulacje .
Powiedz mialas wczesniej sterydy podane , ze mała w 35t6 dniach ładnie oddychala ?
I co oni za słabe znieczulenie dali , ze czulas bol ! Bo , ZS cos robią tam , ciągną to wiele lasek mi mówiło ale bol ?? Masakra .
Mika no juz Ci fotke robię i wrzuce -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/069f43f4ccae.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d0a975333cf2.jpg
Proszę Mika .
Dla mnie tabletka jest mega wielka bo na żywo , ze tak powiem jest wielkości od mojego kciuka poczatku do zgięcia ... I gruba jestWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 12:06
Mikejla lubi tę wiadomość
-
bursztynowa - współczuję przeżyć;* Dobrze, że z Małą wszystko ok:)
No naprawdę dziewczynki górą !
Zakręcona ja też miałam zapisany clotrimazol w glob. i też mnie piekło po nim tak długo aż nie wyleciało wszystko:/ i lekarz zmienił mi na Pimafucin, jest dużo lepiej chociaż i tak coraz większy dyskomfort mam po tymbrzuch mnie wtedy bardziej boli i tak jak mówisz jakbym za mało miejsca już tam miała na te globulki
Nie wiem, może to tylko takie wrażenie, ale już mam ich dość!
-
Ja chyba tez miałam Pimafucin, łatwo się je aplikowało.
U mnie jeśli młoda się nie obróciła (okaże się dzisiaj) nie można dopuścić nawet od odejścia wód. Jak dziecko jest obrócone dupką albo głową to przy odejściu wód ową dupką zatka kanał rodny, żeby nic "nie wypadło". Przy położeniu poprzecznym może przez szyjkę wypaść kawałek pępowiny (nawet nie myślę o tym, by była to jakaś część ciała dziecka!). Taka pępowina może się zagiąć i poddusić dzieciaka.
Tak w ogóle to chciałam się spakować, małż przyniósł mi walizkę (małą podręczną). Nie ma opcji bym w nią weszła. Same podkłady Seni x 2 i Bella Mama x 2 zajmują ponad połowę torby ;p -
Bursztynowa, współczuję przeżyć, ale ogromne gratulacje jak najbardziej Ci się należą. Mam nadzieję, że z biegiem czasu te złe wspomnienia się zatrą. Zdrówka!
Ja już po drugim śniadaniu. Mam nadzieję, że mnie zgaga nie dopadnie, bo ona lubi się tak zjawić po pomidorku i ogórku ;]
Lenia mam strasznego...