X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny przepraszam że spamuję. Zostało mi po bliźniakach jedno opakowanie niemieckich kropelek na kolkę Sab Simplex. Może któraś chętna? Wyślę pocztą :) Są oryginalne, nie używane i kupione w niemieckiej aptece. Data ważności do 2018 r. Jak któraś zainteresowana to pisać na priv żeby Wam tu Wątku nie zaśmiecać :)

I życzę Wszystkim szczęśliwych rozwiązań a tym już dzieciatym gratuluję :)

• agania Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bursztynowa.lady gratuluję! Najważniejsze, że z malutką wszystko dobrze :) no i że już doszłaś do siebie po cc.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Też pierwsze co to fb a tam...Fatim już urodziła :) szok, ale bardzo fajnie i gratulacje mamusiom!

Zakrętka - pisałąś o czopkach clotrimazolum - jeśli szperałaś nimi, to Cie będzie piekło, one niestety nie są jak globulki łatwe do zaaplikowania i piec to dopiero będzie :P Wogóle to jak to czytam, to Ty chyba masz już wszystkie dolegliwości od wszystkich przejęte, a te tabletki pomagają szybko tylko żeby nie było nawrotu trzeba min. 5 dni stosować. Możesz pokazać jakie dokładnie? Bo ja właśnie twierdzę, że są małe, a na pewno mniejsze od tych co brałam wcześniej, więc dobrze, że innych nie dostałaś ;)

No nadrobić Was...uulala. Nie lada wyczyn. Ja byłam na ktg, wszystko jest w porządku, mówiłam, że największe bóle czuje wieczorem i w nocy, no ale...widocznie skoro nie rodzę to jest ok. Madzia to cwaniara, jak ją podpinają pod maszyne to udaje grzeczną

agaton, Lexie, Fatim lubią tę wiadomość

• madu Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bursztynowa lady gratulacje!

21.10.2015 Leon <3
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bursztynowa.lady Super ze juz wszystko dobrze i z malutka rownież , "lubie" oczywiscie te dobre wiadomosci , no niestety kazdy inaczej przechodzi nawet cesarke .. najwazniejsze ze wszystko juz dobrze , duzo zdrowka dla was ! :*

Witaj EweLka :)

Jacusianka gratulacje !

Green super wiesci , takze niech malenka jeszcze tydzien posiedzi :)

green lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bursztynowa.lady - gratulacje :)

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bursztynowa, wielkie gratulacje!! Jak się czujecie? O której się mała urodziła :)?

Ewelka, bursztynowa, dopisane :)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Ale się działo :)

Małgorzatka i Fatim jeszcze raz ogromne gratulacje!

Katarzyna87 i Ewelka witam :)

Bursztynowa gratulacje! <3

Mocno trzymam kciuki za wizytujące dziś :)

Co do przenoszenia to akurat w moim otoczeniu - wśród rodziny i znajomych panuje przekonanie, że dziewczynki rodzą się przed terminem, a chłopcy są przenoszeni :)

A ja w przeciwieństwie do Was chciałabym, żeby mała jeszcze z tydzień w brzuszku posiedziała. Naczytałam się w internecie o tym, że każdy dzień w brzuszku jest dla dziecka ważny dlatego lepiej jak urodzi się w 39-40 tygodniu :) Ale moje życzenia życzeniami a jak będzie to się okaże... tym bardziej, że dziś znów rano na wkładce zauważyłam śluz podbarwiony krwią... tej krwi było więcej niż ostatnio więc może coś się zaczęło dziać... jutro wizyta więc zobaczymy :)

Katarzyna87, agaton, Lexie, Fatim lubią tę wiadomość

• maluda Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bursztynowa.lady gratuluję córeczki :)

relganli4wkmj4ii.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynowa gratulacje .
    Powiedz mialas wczesniej sterydy podane , ze mała w 35t6 dniach ładnie oddychala ?
    I co oni za słabe znieczulenie dali , ze czulas bol ! Bo , ZS cos robią tam , ciągną to wiele lasek mi mówiło ale bol ?? Masakra .

Mika no juz Ci fotke robię i wrzuce

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/069f43f4ccae.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d0a975333cf2.jpg
    Proszę Mika .
    Dla mnie tabletka jest mega wielka bo na żywo , ze tak powiem jest wielkości od mojego kciuka poczatku do zgięcia ... I gruba jest

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 12:06

Mikejla lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynowa, gratulacje!
    Ale ten weekend był owocny! ;)

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to te :) dobrze, że Ci innych nie dała, bo skro te dla Ciebie są duże, to... :D :D :D

• stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bursztynowa - współczuję przeżyć;* Dobrze, że z Małą wszystko ok:)
    No naprawdę dziewczynki górą !:)
    Zakręcona ja też miałam zapisany clotrimazol w glob. i też mnie piekło po nim tak długo aż nie wyleciało wszystko:/ i lekarz zmienił mi na Pimafucin, jest dużo lepiej chociaż i tak coraz większy dyskomfort mam po tym :/ brzuch mnie wtedy bardziej boli i tak jak mówisz jakbym za mało miejsca już tam miała na te globulki ;) Nie wiem, może to tylko takie wrażenie, ale już mam ich dość!

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka nie ma co się dziwić , mamy tak wszystko popuchniete wiec bardziej się odczuwa wielkość tego leku . Mnie w ciąży wkładanie luteine czasami sprawia kłopot bo mam tam normalnie buły popuchniete .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba tez miałam Pimafucin, łatwo się je aplikowało.

U mnie jeśli młoda się nie obróciła (okaże się dzisiaj) nie można dopuścić nawet od odejścia wód. Jak dziecko jest obrócone dupką albo głową to przy odejściu wód ową dupką zatka kanał rodny, żeby nic "nie wypadło". Przy położeniu poprzecznym może przez szyjkę wypaść kawałek pępowiny (nawet nie myślę o tym, by była to jakaś część ciała dziecka!). Taka pępowina może się zagiąć i poddusić dzieciaka.

Tak w ogóle to chciałam się spakować, małż przyniósł mi walizkę (małą podręczną). Nie ma opcji bym w nią weszła. Same podkłady Seni x 2 i Bella Mama x 2 zajmują ponad połowę torby ;p

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam duza walizkę podróżna;) ale zmiescilam sie w jedna ;)

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No clotrimazolum to bardziej tabletki i jak źle wsadzisz na początku to zaczynają się rozpływać :/ więc najpierw pchałam palca a później tabletkę, bo pimafucin, to akura były pokryte z wierzchu śliską powłoczką i lepiej wchodziły :)

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynowa, współczuję przeżyć, ale ogromne gratulacje jak najbardziej Ci się należą. Mam nadzieję, że z biegiem czasu te złe wspomnienia się zatrą. Zdrówka! :)

Ja już po drugim śniadaniu. Mam nadzieję, że mnie zgaga nie dopadnie, bo ona lubi się tak zjawić po pomidorku i ogórku ;]

Lenia mam strasznego...

• EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super. Właśnie przeliczylam pieniądze na meble kuchenne i co? Brakuje 3 tys. Mąż niby zapłacił jeszcze robotnikom ale kurde, wszystko było wyliczone. Ale jestem wściekła.

f2w3skjoiqbhdjm7.png
‹‹ 2324 2325 2326 2327 2328 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ