X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    jacusianka ja chyba też muszę wziąć walizkę i to największą! ;p

Mikejla własnie o tą otoczkę mi chodziło pisząc wczoraj o szybki wsys w pipkę :)

EwelKa wielka te 3 tyś to bardzo dużo! Szczególnie teraz, kiedy kasa jest bardzo ważna. Mam nadzieję, że jednak to się da jakoś odkręcić i jednak aż takich pieniędzy nie brakuje.

Magnosia dzisiaj tak mam! Dodatkowo czuję kłucie w szyjce macicy, bolą mnie sutki i do tego ból miesiączkowy. Im bliżej rozwiązania tym bardziej zwracamy uwagę na takie dolegliwości.
    Dam rade z tymi kapsulkami i zakoncze :) dostałam dwa opakowania , jeden wybiore i wsio
    Zakręcona a może warto poprosić parnera, żeby troszkę Cię postymulował. Niech Ci pomizia łechtaczkę, zrobisz się wilgotniejsza i będzie łatwiej zaaplikować tabletę :)

Leoś Śliczny :)
    Kochana Ja nie muszę się nawilzac tam uwierz , Ja mam tyle śluzu ze ostatnio po nogach mi cieklo także za większą dawkę dziękuje serdecznie hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 12:45

Katarzyna87 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola, śliczny ten twój Leoś! Rodzyneczek wśród tylu dziewczynek wątkowych :D! Zazdraszczam, że już jest z tobą!

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • maluda Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola Leoś cudowny :) gratulacje :)

relganli4wkmj4ii.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynowa gratuluje :)
    Ola Leos przeuroczy <3

Z tymi facetami tak jest , ze sprzety i gadzety wazniejsze od wszystkiego . Dlatego u mnie to ja trzymam kase ,a na kacie nic nie zostawiam , coby go nie korcilo . Jak cos chce to najpierw pyta mnie :)

Little Frog lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosiu mam tak samo jak mała dostaje szału to boli jak na @

Bursztynowa gratuluję!! Wazne ze dzidziuś jest już z Tobą !

Ola Leoś jest prześliczny <3 nasz malutki rodzynek <3

Ewelka witaj ponownie :)

Facet i jego zachcianki... to już za dużo - mieszanka wybuchowa :)

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na wielkie szczęście nie ma czegoś takiego jeśli chodzi o pieniądze .:)
    Wiec wspolczuje: (

Ja tez zazdrosze tym co porodzily , chcialabym juz ok 10 październik i rodzic hehe

maluda lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leoś cudny olu!:)

A mój nie ma problemu z kupowaniem gadżetów na szczescie ale jak juz sie zdecyduje cos kupić to ojjjj duzo pieniązków idzie, na szczescie konsultuje ze mną :)ostatnio sobie wymyslił ze chce zrobić pozwolenie na broń, na szczeście wiem, że trochę minie zanim sie zbierze w sobie zacznie chcodzic na strzelnicę itd, więc nie protestuję ;)

21.10.2015 Leon <3
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna rozbawilas mnie tym stolikiem do drewna :D Aha Ci faceci :P

Moj jest taki ze jak rachunek jeszcze nie przyjdzie to sie martwi czy o nas nie zapomnieli , zebysmy czasami nie mieli zaleglosci , a jak tylko nadejdzie 15 to mi przypomina 20 razy " Pamietaj o rachunkach , pamietaj o rachunkach" takze tyle dobrego :D

Zakretka dokladnie , niewiadomo czy to dzidzia sie tak rusza i uciska czy cos sie dzieje :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku, znów jestem głodna!!

U mnie też ja trzymam kasę, ale mój mąż jak coś chce kupić, to kot ze Shreka się kryje! Chociaż czasami udaje mi się być stanowczą i się nie zgodzić. Wkurza mnie to trochę, bo narzędzia leżą w Polsce i cała jego rodzina sobie pożycza i później ciężko skompletować śrubokręty czy się dowiedzieć co gdzie jest :/ Bo nawet nie pytają czy mogą pożyczyć :/

Poza tym mam jeszcze jeden stresik... Czy jest jeszcze na forum jakaś kobietka, która nie ma fury dla swojej pociechy? Bo u mnie sprawa wygląda tak, że załatwialiśmy przez znajomego (długa historia i w sumie załatwił nam ten wózek nie do końca pytając czy jesteśmy zdecydowani) i niby miało być w sierpniu, a później jednak nie i dopiero ma przyjść 25 września, a on ma nam go przywieźć początkiem października (jakoś w pierwszym tygodniu października). Ale boję się, że skoro już wcześniej było coś nie tak, to teraz znowu może coś się przytrafić... Ale mam nadzieję, że do końca tygodnia moje nerwy będą uspokojone, a w październiku będzie już stał w pokoju i czekał na właścicielkę...

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to samo , jak cos kupić ma drozszego to konsultujemy razem i najpierw są rachunki i dom później przyjemności . A nie powiem , ze nie bo uwielbia różne narzędzia , przeróżne rzeczy jako sportowiec itp .
    Mój D ma obsesje na punkcie np. Perfum dobrych , drogich i zegarków.
    U Nas moj kasę ma na koncie swoim bo wypłata tak przychodzi a my w nsumie zawsze z karty płacimy wiec sensu wypłacać nie ma , ja swoje pieniądze mam na swojej ale zawsze biorę jego kartę jak IDE na zakupy czy cos bez gadania i wydaje ze tak powiem. Ale mowie najpierw opłaty wszystkie
    Szczęśliwa no właśnie ! :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 12:57

Little Frog, maluda, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • maluda Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona podpisuję się pod Twoim wpisem- też marzę już o 10 października :)

Odnośnie pieniążków to Wam współczuję, bo mój mąż nigdy nie kupił nic bez konsultacji ze mną i bez mojego poparcia :) czasami to nawet zła byłam na niego, że z głupotami dzwoni i nie podejmie sam decyzji :) ale teraz widzę, że chyba muszę go za to docenić :)

ZakręconaOna, Little Frog, EwelKa wielka, szczesliwa_mamusia21, polkosia, Nynusia, Blondik lubią tę wiadomość

relganli4wkmj4ii.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zauważyłam, że chyba tylko ja jestem trochę spanikowana, że sobie nie poradzę z Małą, że nie będę umiała się nią zajmować :( w ogóle jakoś jestem nastawiona, że będzie ciężko...

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękny Leoś. Gratulacje :)
    Moze w końcu sie nauczę mieć ograniczone zaufanie. Nie wiem co bedzie. Dziś planuje płakać a poźniej każę mu posprzedawać to co nie jest potrzebne i odmówię krzesła do jadalni. Przepadnie tylko 100 zł zadatku.

Zazdroszczę Wam - mój myślałam, ze jest obrotny i umie wszystko załatwić. Ja mu po 10 razy przypominam o rachunkach a widać rożnie bywa. Chyba muszę sama sie wszystkim zajac. Tylko po co mi wtedy mąż?
    Nie wiem co to będzie :)

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • Mikejla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    Zauważyłam, że chyba tylko ja jestem trochę spanikowana, że sobie nie poradzę z Małą, że nie będę umiała się nią zajmować :( w ogóle jakoś jestem nastawiona, że będzie ciężko...

Agania wiele jest tutaj takich, pisałyśmy o tym, ale codziennie nie będziemy o tym mówić :) damy rade... Bo jak nie my to KTO????? :)

Żabka ja jeszcze nie mam fury przy sobie, mam nadzieję, że brat mi niedługo wyśle tą pakę :)

Ewelka - nie smuć się, ja niestety też ciągle ten problem mam ze swoim, na szczęście rachunki przychodzą co 2msc, ale za to pralki, żadnego już mebla nie doczekam się na pewno i będzie mieszkanie na walizach przez to jego nieogarnięcie. No właśnie skoro musimy być wyrozumiałe, o wszystko się martwić i jeszcze uważać, żeby dziecko tego nie czuło, to po co nam mąż...powtarzam sobie, że może narodziny córki go zmotywują do poprawy. Heloł i uśmiech kochana

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:03

• ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania kochanie będzie na pewno dobrze . Nie myśl w zły sposób , wiadomo ze nie zawsze jest idealnie sama wiesz ale poradzisz sobie na pewno niunia :*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wex pogoń trochę tego znajomego! Ja bym sie nie denerwowała brakiem wózka, ale tylko wtedy gdybym na sto procent wiedziała ze bedzie w tedy a wtedy.

Aganiu skąd takiego nastawienie? Na pewno sobie poradzisz:) Chodziłas na sr? ja trochę filmów na yt oglądam z pielęgacji, bo niby nam pokazywali na sr ale wiadomo jak to jest, sie zapomina ;)

21.10.2015 Leon <3
  • miska2503 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim i Małgorzata wielkie gratulacje!!!

Ja już też nie mogę się doczekać godziny zero. Tym bardziej że zaczęły puchnąć mi nogi, a wczoraj byłam u siostry która urodziła 3 września księ

Bursztynowa.Lady tobie również gratuluje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:27

Fatim lubi tę wiadomość

Zosia
    l22ndf9he4ul08c3.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelKa wielka wrote:
    Piękny Leoś. Gratulacje :)
    Moze w końcu sie nauczę mieć ograniczone zaufanie. Nie wiem co bedzie. Dziś planuje płakać a poźniej każę mu posprzedawać to co nie jest potrzebne i odmówię krzesła do jadalni. Przepadnie tylko 100 zł zadatku.

Zazdroszczę Wam - mój myślałam, ze jest obrotny i umie wszystko załatwić. Ja mu po 10 razy przypominam o rachunkach a widać rożnie bywa. Chyba muszę sama sie wszystkim zajac. Tylko po co mi wtedy mąż?
    Nie wiem co to będzie :)
    Eh , najgorsze ,ze teraz musisz odmawiać rzeczy no ..
    Dokładnie zajmij się ty wszystkim , bedziesz miała pewność , ze poplacone jest wszystko pięknie i bez zadłużenia zadnwgo jesteście . Teraz Ty kontrole bedziesz miała a on niech doceni co to starania od dom

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Extra historie z tymi facetami Hahaha Śmieje się w głos :-) chyba wszyscy faceci tak mają Mój pojechał po panele a kupił podkaszarke do zielska Pfffff tłumaczył że taka promocja już nigdy się nie zdarzy Po panele jechał na.drugi.dzień Ehh

Leos przesłodki ola Zazdroszczę :-)
    Mi też Gin mówiła że mały ma nisko główe i może mnie uciskac i faktycznie spojenie jak by mi się rozrywało w pewnych momentach ufff

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi. Niby wiedziałam, że tak może być, ale ponieważ bóle te miałam tak często prawie cały dzień, to trochę wielkie oczy mi się zrobiły ;)
    Poza tym już jestem prawie gotowa. Torby spakowane, paznokcie krótkie pomalowane bezbarwnym lakierem no i co mnie najbardziej cieszy wydepilowałam się wczoraj "tam" na zero przy pomocy męża. Najwyżej powtórzę jeszcze przed samym pójściem do szpitala. No i chyba to wszystko i świadomość, że już tylko tydzień do cc sprawia, że zaczynam czuć niepokój, niecierpliwość, radość - wszystko razem...
    Agania, też się martwię, czy będę potrafiła zająć się synkiem. Najbardziej chyba boję się karmienia...

:*

Little Frog, soraya, stokrotka25, lojkalojka, estrella lubią tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
‹‹ 2326 2327 2328 2329 2330 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ