X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim, Małgosiu, gratuluję raz jeszcze.

Fatim, Twoja relacja na fb bardzo mnie wzruszyła. Dobrze, że długo się nie męczyłaś! :)

Bursztynowa, gratuluję. Dobrze, że byłaś akurat na ktg! Mnie też czeka cc...

Witam też dziewczyny, które dawno się nie odzywały. Kasiu, no pewnie, że Cię pamiętam ;)

A ja mam do Was pytanie. Wiem, że ruchy dzidziusia mogą powodować bóle. Jednak wczoraj Szymciu się tak wiercił, że te bóle @ miałam co 5-7 minut. Czy też tak miałyście kiedykolwiek?

Katarzyna87, Fatim lubią tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    No clotrimazolum to bardziej tabletki i jak źle wsadzisz na początku to zaczynają się rozpływać :/ więc najpierw pchałam palca a później tabletkę, bo pimafucin, to akura były pokryte z wierzchu śliską powłoczką i lepiej wchodziły :)
    Tak dokładnie , one są takie suche wręcz .
    Ale Ja mam tam wszystko tak opuchniete ze w życiu bym palca nie włożyła a później tabletki ... Odrazu tabletka i dopycham palcem .
    No wybiore pudełko jedno 6 tabsow i koniec . :)
    Zresztą 28 odstawiam wszystkie leki rozkurczowe itp ( tak lekarka kazała) i NIS będę nic juz sobie w Zoske pchać.

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia wrote:
    Fatim, Małgosiu, gratuluję raz jeszcze.

Fatim, Twoja relacja na fb bardzo mnie wzruszyła. Dobrze, że długo się nie męczyłaś! :)

Bursztynowa, gratuluję. Dobrze, że byłaś akurat na ktg! Mnie też czeka cc...

Witam też dziewczyny, które dawno się nie odzywały. Kasiu, no pewnie, że Cię pamiętam ;)

A ja mam do Was pytanie. Wiem, że ruchy dzidziusia mogą powodować bóle. Jednak wczoraj Szymciu się tak wiercił, że te bóle @ miałam co 5-7 minut. Czy też tak miałyście kiedykolwiek?
    Kochana Ja miałam tak z raz , ze mały się ruszał to powodował parę razy bol okresowy ale nie liczylam co ile i było to może ze 2,3 bóle.

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelKa wielka wrote:
    Super. Właśnie przeliczylam pieniądze na meble kuchenne i co? Brakuje 3 tys. Mąż niby zapłacił jeszcze robotnikom ale kurde, wszystko było wyliczone. Ale jestem wściekła.
    To gdzie te pieniądze są ??? Jak było wyliczone to co wsiakly ? :/

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ja juz wszystko wiem.
    Usg super, mały wazy 2550 na tej Karowej to dziecka nie potrafią porządnie zmierzyć....
    A szyjka uwaga: długa, zamknięta 36 mm!!!! No kurwa!!! A w piątek mialam 20.... Ogarnięcie to?!
    Czynność skurczowe ustala, ale podali mi jeszcze jedna kroplówkę....z czego nie jestem szczęśliwa, bo nie powinno sie tego juz podawac wiecej, jest uznane za szkodliwe...

annggela, onka, onka, soraya, Lucy7, green, polkosia, Bąbelek, Bąbelek lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczynki,

nie odzywałam się chwilkę ale miałam troszkę na głowie, później Wam wszystko opiszę poród itd.

A teraz przedstawiam Wam mojego Leosia - mam tylko to zdjęcie na telefonie a resztę jeszcze nie zgrałam więc będą później :). Tu jedziemy już do domku :).

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b4a8699a1f5.jpg

Gratulacje dla wszystkich nowych mamuś ;)
    idę przewinąć malca i nakarmić bo się budzi ;)

agaton, madu, Little Frog, zakocona, jacusianka, my dream, lojkalojka, ZakręconaOna, annggela, szczesliwa_mamusia21, Mikejla, agania, Lexie, Katarzyna87, maluda, estrella, stokrotka25, Nynusia, ~Rewianka~, linka220, Magnosia, soraya, onka, nat_alia, Lucy7, ewwiel, miska2503, green, jaroszka, polkosia, Fatim, Bąbelek lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem na pewno, ze sobie K kupił jakieś pilarki i inne sprzęty z kasy z kredytu a pózniej pewnie mu nie starczyło na majstrów. Ja mu zaufałam bo miał sie wszystkim Zajac zeby mnie nie stresować a teraz widzę, ze głupia byłam. Nie dość, ze non stop przychodzą jakieś nieopłacone mandaty.costatnio schował rachunek za wodę i miesiąc pytałam gdzie on jest i mieliśmy zaległość. Kur... Jak ja bym chciała zeby wyjsć na zero a tu 3 tys w plecy i nie wiem skąd ja je wezmę.

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, cudowny Leos! Ale Ci zazdroszczę, że masz go juz przy sobie ;)

BATTINKA, polkosia lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • agaton Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola,śliczny Leoś:) fajnie,ze dobrze sie czujesz i ze wychodzicie juz:) czekamy na relacje:)
    Jaroszka,dobrze,ze wyciszyli te skurcze,a z ta szyjka to faktycznie nieźle jaja:)
    Ja oglądałam wlasnie mecz w siatkę i myślałam, ze z nerwów juz urodzę haha,ale wygrali nasi!!:)
    I byla u nas położna,powiedziała,ze brzuch nisko,ciśnienie mam dobre,tętno dzidziusia 140:)
    Ja nie mogę znalezc tej relacji Fatim na fb:(
    Bursztynowa,gratuluje!:) obyś doszla do siebie szybko

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • my dream Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 wrote:
    hej Dziewczynki,

nie odzywałam się chwilkę ale miałam troszkę na głowie, później Wam wszystko opiszę poród itd.

A teraz przedstawiam Wam mojego Leosia - mam tylko to zdjęcie na telefonie a resztę jeszcze nie zgrałam więc będą później :). Tu jedziemy już do domku :).

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b4a8699a1f5.jpg

Gratulacje dla wszystkich nowych mamuś ;)
    idę przewinąć malca i nakarmić bo się budzi ;)

Boże, jaki śliczny ... :) gratuluje Kochana :)

mhsvh371pdpt408y.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka masakra , dwie inne diagnozy ? na szczescie dobrze ze szyjka zamknieta i dluga ! Trzymaj sie tam kochana i nie martw :*

Ola ale piekny Leoś <3 Nasz rodzynek kochany !

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola Leos cudenko . :)

Ewelka to powiem Ci ,ze mega chu**** i nieodpowiedzialnie się zachował . :-/ no i co on ma jakiś pomysł na to wszystko ??
    Jaroszka nic Wam na pewno nie będzie a wręcz pomoże . To co wypuszcza Cie do domu ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 12:34

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • my dream Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem ostatnio strasznie zmęczona, najchętniej ciągle bym spała... :(

mhsvh371pdpt408y.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia, ja wieczorami odczuwam bóle wiercąc się na łóżku, bo mała się uaktywnia wtedy. Wypycha wszystko i wszędzie. Najgorzej niestety w dole, bo głowkę ma już naprawdę nisko i jak się tam ruszy, to miłe to nie jest. A pytałaś lekarza? Bo ja jak powiedziałam to w szpitalu, to mówili, że teraz już tak będzie bo dziecko jest bardzo nisko, ma mało miejsca i się rozkopuje.

• Blondik Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję nowym mamusiom :) Nie dam rady WAs nadrobić. Mam nadzieję, ze do października wytrwam...
    Weekend mialam męczący (rodzinne imprezy) i bezsenny... po 46 godz bez spania zaczęłam się trząść, nie umiałam kubka utrzymac żeby się napić...i padlam...spałam 11 godzin...Oby to był jednorazowy incydent, bo się wykonczę...dziś pół nocy przespanej, więc nie jest źle :)

Miłego dnia :)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, nie wiem czy polubić posta, ale ogólnie super, że się uspokoiło. Niech sobie jeszcze maluszek posiedzi pod serduszkiem u mamy :)

Ola, przystojniaczek z Twojego synka! Ahhh, zazdroszczę, że poród za Tobą i możesz tulić swojego synka :) Oczywiście ja czekam na swoją kolej :)

Ewelka, to faktycznie mąż poszalał z kasą. Ale faceci chyba tacy są. Narzędzia (czy np gadżety -zależy od upodobań) dla nich to jak zabawki i tracą głowę... Mój to co chwilę ma nową pasję, a narzędzia w sumie przez cały czas kupuje i niektórych nawet nie miał okazji użyć przez 2 lata... Mam nadzieję, że teraz coś wymyśli, żeby rozwiązać ten problem.

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka ja chyba też muszę wziąć walizkę i to największą! ;p

Mikejla własnie o tą otoczkę mi chodziło pisząc wczoraj o szybki wsys w pipkę :)

EwelKa wielka te 3 tyś to bardzo dużo! Szczególnie teraz, kiedy kasa jest bardzo ważna. Mam nadzieję, że jednak to się da jakoś odkręcić i jednak aż takich pieniędzy nie brakuje.

Magnosia dzisiaj tak mam! Dodatkowo czuję kłucie w szyjce macicy, bolą mnie sutki i do tego ból miesiączkowy. Im bliżej rozwiązania tym bardziej zwracamy uwagę na takie dolegliwości.

Zakręcona a może warto poprosić parnera, żeby troszkę Cię postymulował. Niech Ci pomizia łechtaczkę, zrobisz się wilgotniejsza i będzie łatwiej zaaplikować tabletę :)

Leoś Śliczny :)

EDIT; Little Frog skąd ja to znam! Mój ostatnio kupił stoliczek do cięcia drewna...mieszkamy w bloku, nie wiem co zamierza ciąć, ale on MUSIAŁ TO MIEĆ ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 12:40

Little Frog, szczesliwa_mamusia21, soraya lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynowa,gratulacje!!! Chociaż współczuję przeżyć.. dobrze,że juz po wszystkim!

Ewelka,coś Ci faceci nieodpowiedzialni.. i to wychodzi w czasie kiedy powinno być zupełnie odwrotnie!Dobrze,ze Mój ogarnięty..chociaż nigdy nic nie wiadomo..odpukać ;)

Jaroszka,ale to dobrze,że jakoś się to uciszyło..dzieciatko ma jeszcze czas..

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika mój tez ma mega nisko główkę i tez lekarka mówiła , ze może bolec jak tam się rusza . Teraz to juz czasami ciężko stwierdzić co jest straszakami a co porodowymi

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Lexie Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleńka gratuluję ślicznego synka!! <3 ps.mam taki sam kombinezon minky :)

3i493e5e1qmnt4m5.png
‹‹ 2325 2326 2327 2328 2329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ