Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim, Małgosiu, gratuluję raz jeszcze.
Fatim, Twoja relacja na fb bardzo mnie wzruszyła. Dobrze, że długo się nie męczyłaś!
Bursztynowa, gratuluję. Dobrze, że byłaś akurat na ktg! Mnie też czeka cc...
Witam też dziewczyny, które dawno się nie odzywały. Kasiu, no pewnie, że Cię pamiętam
A ja mam do Was pytanie. Wiem, że ruchy dzidziusia mogą powodować bóle. Jednak wczoraj Szymciu się tak wiercił, że te bóle @ miałam co 5-7 minut. Czy też tak miałyście kiedykolwiek?Katarzyna87, Fatim lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Mikejla wrote:No clotrimazolum to bardziej tabletki i jak źle wsadzisz na początku to zaczynają się rozpływać
więc najpierw pchałam palca a później tabletkę, bo pimafucin, to akura były pokryte z wierzchu śliską powłoczką i lepiej wchodziły
Ale Ja mam tam wszystko tak opuchniete ze w życiu bym palca nie włożyła a później tabletki ... Odrazu tabletka i dopycham palcem .
No wybiore pudełko jedno 6 tabsow i koniec .
Zresztą 28 odstawiam wszystkie leki rozkurczowe itp ( tak lekarka kazała) i NIS będę nic juz sobie w Zoske pchać. -
Magnosia wrote:Fatim, Małgosiu, gratuluję raz jeszcze.
Fatim, Twoja relacja na fb bardzo mnie wzruszyła. Dobrze, że długo się nie męczyłaś!
Bursztynowa, gratuluję. Dobrze, że byłaś akurat na ktg! Mnie też czeka cc...
Witam też dziewczyny, które dawno się nie odzywały. Kasiu, no pewnie, że Cię pamiętam
A ja mam do Was pytanie. Wiem, że ruchy dzidziusia mogą powodować bóle. Jednak wczoraj Szymciu się tak wiercił, że te bóle @ miałam co 5-7 minut. Czy też tak miałyście kiedykolwiek?
-
EwelKa wielka wrote:Super. Właśnie przeliczylam pieniądze na meble kuchenne i co? Brakuje 3 tys. Mąż niby zapłacił jeszcze robotnikom ale kurde, wszystko było wyliczone. Ale jestem wściekła.
-
Dobra ja juz wszystko wiem.
Usg super, mały wazy 2550 na tej Karowej to dziecka nie potrafią porządnie zmierzyć....
A szyjka uwaga: długa, zamknięta 36 mm!!!! No kurwa!!! A w piątek mialam 20.... Ogarnięcie to?!
Czynność skurczowe ustala, ale podali mi jeszcze jedna kroplówkę....z czego nie jestem szczęśliwa, bo nie powinno sie tego juz podawac wiecej, jest uznane za szkodliwe...
annggela, onka, onka, soraya, Lucy7, green, polkosia, Bąbelek, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
hej Dziewczynki,
nie odzywałam się chwilkę ale miałam troszkę na głowie, później Wam wszystko opiszę poród itd.
A teraz przedstawiam Wam mojego Leosia - mam tylko to zdjęcie na telefonie a resztę jeszcze nie zgrałam więc będą później. Tu jedziemy już do domku
.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b4a8699a1f5.jpg
Gratulacje dla wszystkich nowych mamuś
idę przewinąć malca i nakarmić bo się budziagaton, madu, Little Frog, zakocona, jacusianka, my dream, lojkalojka, ZakręconaOna, annggela, szczesliwa_mamusia21, Mikejla, agania, Lexie, Katarzyna87, maluda, estrella, stokrotka25, Nynusia, ~Rewianka~, linka220, Magnosia, soraya, onka, nat_alia, Lucy7, ewwiel, miska2503, green, jaroszka, polkosia, Fatim, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Wiem na pewno, ze sobie K kupił jakieś pilarki i inne sprzęty z kasy z kredytu a pózniej pewnie mu nie starczyło na majstrów. Ja mu zaufałam bo miał sie wszystkim Zajac zeby mnie nie stresować a teraz widzę, ze głupia byłam. Nie dość, ze non stop przychodzą jakieś nieopłacone mandaty.costatnio schował rachunek za wodę i miesiąc pytałam gdzie on jest i mieliśmy zaległość. Kur... Jak ja bym chciała zeby wyjsć na zero a tu 3 tys w plecy i nie wiem skąd ja je wezmę.
-
Ola,śliczny Leoś
fajnie,ze dobrze sie czujesz i ze wychodzicie juz:) czekamy na relacje:)
Jaroszka,dobrze,ze wyciszyli te skurcze,a z ta szyjka to faktycznie nieźle jaja:)
Ja oglądałam wlasnie mecz w siatkę i myślałam, ze z nerwów juz urodzę haha,ale wygrali nasi!!
I byla u nas położna,powiedziała,ze brzuch nisko,ciśnienie mam dobre,tętno dzidziusia 140:)
Ja nie mogę znalezc tej relacji Fatim na fb:(
Bursztynowa,gratuluje!obyś doszla do siebie szybko
-
ola.321 wrote:hej Dziewczynki,
nie odzywałam się chwilkę ale miałam troszkę na głowie, później Wam wszystko opiszę poród itd.
A teraz przedstawiam Wam mojego Leosia - mam tylko to zdjęcie na telefonie a resztę jeszcze nie zgrałam więc będą później. Tu jedziemy już do domku
.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b4a8699a1f5.jpg
Gratulacje dla wszystkich nowych mamuś
idę przewinąć malca i nakarmić bo się budzi
Boże, jaki śliczny ...gratuluje Kochana
-
Ola Leos cudenko .
Ewelka to powiem Ci ,ze mega chu**** i nieodpowiedzialnie się zachował .no i co on ma jakiś pomysł na to wszystko ??
Jaroszka nic Wam na pewno nie będzie a wręcz pomoże . To co wypuszcza Cie do domu ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 12:34
-
Magnosia, ja wieczorami odczuwam bóle wiercąc się na łóżku, bo mała się uaktywnia wtedy. Wypycha wszystko i wszędzie. Najgorzej niestety w dole, bo głowkę ma już naprawdę nisko i jak się tam ruszy, to miłe to nie jest. A pytałaś lekarza? Bo ja jak powiedziałam to w szpitalu, to mówili, że teraz już tak będzie bo dziecko jest bardzo nisko, ma mało miejsca i się rozkopuje.
-
Gratuluję nowym mamusiom
Nie dam rady WAs nadrobić. Mam nadzieję, ze do października wytrwam...
Weekend mialam męczący (rodzinne imprezy) i bezsenny... po 46 godz bez spania zaczęłam się trząść, nie umiałam kubka utrzymac żeby się napić...i padlam...spałam 11 godzin...Oby to był jednorazowy incydent, bo się wykonczę...dziś pół nocy przespanej, więc nie jest źle
Miłego dnia -
Jaroszka, nie wiem czy polubić posta, ale ogólnie super, że się uspokoiło. Niech sobie jeszcze maluszek posiedzi pod serduszkiem u mamy
Ola, przystojniaczek z Twojego synka! Ahhh, zazdroszczę, że poród za Tobą i możesz tulić swojego synkaOczywiście ja czekam na swoją kolej
Ewelka, to faktycznie mąż poszalał z kasą. Ale faceci chyba tacy są. Narzędzia (czy np gadżety -zależy od upodobań) dla nich to jak zabawki i tracą głowę... Mój to co chwilę ma nową pasję, a narzędzia w sumie przez cały czas kupuje i niektórych nawet nie miał okazji użyć przez 2 lata... Mam nadzieję, że teraz coś wymyśli, żeby rozwiązać ten problem. -
jacusianka ja chyba też muszę wziąć walizkę i to największą! ;p
Mikejla własnie o tą otoczkę mi chodziło pisząc wczoraj o szybki wsys w pipkę
EwelKa wielka te 3 tyś to bardzo dużo! Szczególnie teraz, kiedy kasa jest bardzo ważna. Mam nadzieję, że jednak to się da jakoś odkręcić i jednak aż takich pieniędzy nie brakuje.
Magnosia dzisiaj tak mam! Dodatkowo czuję kłucie w szyjce macicy, bolą mnie sutki i do tego ból miesiączkowy. Im bliżej rozwiązania tym bardziej zwracamy uwagę na takie dolegliwości.
Zakręcona a może warto poprosić parnera, żeby troszkę Cię postymulował. Niech Ci pomizia łechtaczkę, zrobisz się wilgotniejsza i będzie łatwiej zaaplikować tabletę
Leoś Śliczny
EDIT; Little Frog skąd ja to znam! Mój ostatnio kupił stoliczek do cięcia drewna...mieszkamy w bloku, nie wiem co zamierza ciąć, ale on MUSIAŁ TO MIEĆWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 12:40
Little Frog, szczesliwa_mamusia21, soraya lubią tę wiadomość
-
Bursztynowa,gratulacje!!! Chociaż współczuję przeżyć.. dobrze,że juz po wszystkim!
Ewelka,coś Ci faceci nieodpowiedzialni.. i to wychodzi w czasie kiedy powinno być zupełnie odwrotnie!Dobrze,ze Mój ogarnięty..chociaż nigdy nic nie wiadomo..odpukać
Jaroszka,ale to dobrze,że jakoś się to uciszyło..dzieciatko ma jeszcze czas..