Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Battinka rozsmiesazylas mnie choć to wcale nie jest smieszne a tragiczne ! Niestety ...
Mały mi dziś nie daje chwili wytchnienia. Tez bym chciała tak jak Ty mieć go juz przy sobie ale muszę poczekać jeszcze 13 dni i mam nadzieje ze wcześniej nie wyjdzie ! Bo mama wygląda jak bezdomny musi się doprowadzić do używalności a to mi trochę zajmie akurat 13 dni!Little Frog, stokrotka25, ZakręconaOna, BATTINKA, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Battinka pięknie:))))moje literki już przyjechały ale czekają na stelaż do baldachimu by zobaczyć ile nam ściany wolnej zostało:D liczę że do końca tyg zawisną
))))
Little Frog, BATTINKA, Nynusia lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
nick nieaktualnyWróciłam z wizyty tak więc napiszę Wam tylko czego się dowiedziałam, a nadrobię już jutro bo dziś to mnie głowa boli. Generalnie jestem bardzo niezadowolona z wizyty bo moja lekarka humoru nie miała co się na mnie odbiło... Na KTG posłuchałam jedynie serduszka małej, bo skurczy nie sprawdzali... Zapis z KTG lekarka skomentowała "może być"... i tyle. Na wizycie sprawdziła szyjkę, jej zdaniem lekko skrócona (tak jak 3 tyg temu) i zamknięta więc nie zanosi się na poród. Wg usg mała waży już 3578 g więc jeśli wierzyć w te pomiary to w ciągu 3 tygodni mała przybrała 900 g... ale z mężem mamy wątpliwości do do rzetelności tych pomiarów. Ogólnie przyczepiła się do mojej wagi, zakazała jeść słodyczy czy winogron, żeby mniej cukru dostarczać dziecku bo to przez to tak niby rośnie... i że nie będzie mi łatwo rodzić takie duże dziecko... Przyczepiła się też do zbyt małej ilości wód, kazała pić więcej... Na poprzedniej wizycie mówiła, że zdjęcia buźki nie zrobi bo mała jest za nisko i nic nie widać, a dziś pokazała mi buźkę... ogólnie to dziś tak gadała, że z mężem wychwyciliśmy całą masę niekonsekwencji między tym co mówiła wcześniej, a tym co dziś... Bardzo mnie dziś do siebie zraziła
Teraz mam wyrzuty sumienia, że ostatnio tyle słodkiego jadłam i przez to małą tuczę
a innych owoców niż banany czy winogrona jeść nie mogę bo na wiele mam alergię... a też czasem chciałabym zjeść jakiś owoc. Jestem mega przybita po tej wizycie bo tak mi nagadała jakbym specjalnie nie piła i jadła słodkie żeby zaszkodzić własnemu dziecku ;(
-
Magnosia wrote:Hej Dziewczyny,
melduję się ze szpitala. Skierowanie dostałam, bo mój synek za mało przyrasta na wadze i trzeba nas obserwować. Dziś już pewnie żadnego badania mieć nie będę. Jutro może się coś więcej dowiem. Spłakałam się dziś okropnie. Na poprzednim usg (tydzień temu) wyszło 2700 prawie, ale ono było chyba niedokładne. Dziś wyszło tak samo jak dwa tygodnie temu 2300... Synek jest więc o 2 tygodnie za mały. Tak bym chciała, by usg się myliło na naszą korzyść. Na razie pozostaje mi leżeć i słuchać lekarzy.
Zaraz Was nadrobię, bo nie wiem co się wydarzyło. Buziaki
Magnosia, nie martw się na zapas - u nas było aż 600 gram rożnicy w ciągu 6 dni, co jest niemożliwe. Jutro mam USG, to zobaczysz, że okaże się, że mała "schudła" od ostatniegoKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jeszcze raz Wam dziękuję za wsparcie :*
Polkosiu, oby nie schudła. Daj znać jutro, co wyszło.
Iviq, przepływy ok, ktg ok. Jutro rano mam mieć test oksytocynowy. Po nim się okaże, czy synek może zostać jeszcze w brzuszku, czy lepiej już do wyjąć. No okaże się. Dam znać, jak się dowiem i będę miała chwilkę na napisanie do Was.
polkosia, IviQ, Little Frog, Nynusia lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Estrella, rozumiem Cię, ale każdy ma czasem gorszy dzień... Szkoda, że akurat na taki trafiłaś
Też mnie wkurza jak lekarz jest niemiły. Myślisz, że to utuczenie to naprawdę wina słodyczy? Ja obstawiam błąd pomiaru.
estrella lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Estrella nie martw sie , trafilas na jej zly humor i wszystko sie na Tobie odbilo
Na pewno nie utuczylas malej a tym bardziej nie chcialas zrobic krzydy dziecku nie mysl o tym tak , a to na pewno jakis blad pomiarowy a nawet jak nie to po prostu dzidzia dobrze rosnie i widocznie tego potrzebuje ! Nie zamartwiaj sie kochana :*estrella lubi tę wiadomość
-
estrella i teraz sobie wyrzucam ten sernik....
Chyba też muszę ograniczyć się z tym słodkim
Chociaż u Ciebie to też pewnie błąd , bo to chyba niemożliwe zeby 900 g w 3 tyg... Nie martw się ;* Niech sobie takie teksty o trudnym porodzie wsadzi, jak dziecko jest za duże w stosunku do miednicy to zrobią cesarkę i tyle;* Będzie dobrze.
Agatka pisała że po drugim ktg jest wszystko ok i że niepotrzebnie straszyli.estrella lubi tę wiadomość
-
Mikejla wrote:IviQ masz kogoś znajomego, kto ogarnia komputery itp? Jak próbowałaś oczyścić komputer?
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))