Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziś mam naleśniki z jabłkami!Mniammmmm...
Mikejla ja zawsze mam problem co kupić dzieciakom na prezent.. Dla tego rocznego to może album do zdjęć,fajne są teraz a tego nigdy za wiele,dzieciaki mają teraz robione full zdjęc,bynajmniej ja zamierzam naszemu robić ile się da
A dla tego drugiego.. nie mam pojęcia...Mikejla lubi tę wiadomość
-
W sumie to już nie wiem co.mialam napisać.
Wsunelam 20 pierogów na jedno.posiedzenie tak mi się ich chciało a teraz trzeba by się kimnac po nieprzespanej nocy.
Ja tez bym chętnie seksiku zaliczyla ale mąż nie chce i za cholerę nie chce się przekonać. ...
Przyszło zamówienie z Gemini i mój żel polozniczy teraz mogę rodzic ! -
IviQ wrote:Kurde. Jechałam do lekarza i policja mnie zatrzymała za gadanie przez te.l i200 zł i 5 pkt karnych. Pizdzielcy
a zima wkladam w kaptur haha
Nynusia co to za zel ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 13:56
-
Taa dziewczyny nie ma co się spieszyć...dzidzie wyjdą kiedy będą na to gotowe.choć ja nie ukrywam że też bym chciała swoją mala kluseczkę tulić. Ale natury sie nie oszuka
Mi też nikt nie daje 9-mca ciąży co najwyżej 6
Ja niedawno dupsko podniosłam byłam w sklepie i juz zjadłam pączka:)
A i wstawiłam na sałatkę warzywną...chodzi za mną.
I któraś tu o bigosie pisała...tylko jakos chęci niemam na zrobienie
Mika dla tego roczniaka to bym klocki kupiła (teraz taki fajny wybór tych klocków) a wiem ze klocki są na lata
A dla starszego to kurde niewiem bo ja mam Core ale może jak lubi auta to jakieś duże auto np.koparka albo wóz strażacki? No niewiem. Przy dziewczynce bym więcej poradziła:)
Dziewczyny ja nie chce nic mówić ale jak mnie sąsiadka w zeszłym tyg.zobaczyła to stwierdzila że szybko nie urodzę bo brzuch mam wysoko...buuu mówi ze jeszcze ze 2 tyg.bede chodzić...no zobaczymy czy się sprawdzi?
Mikejla lubi tę wiadomość
-
Uwaga uwaga!!!
Jadę do domu!annggela, BATTINKA, PauLLa, miska2503, nat_alia, green, madu, Katarzyna87, zakocona, maluda, jacusianka, Mikejla, agania, Nynusia, estrella, szczesliwa_mamusia21, Blondik, polkosia, agaton, dodinka, onka, Lucy7, Bąbelek, ZakręconaOna, Little Frog, Lexie, IviQ, stokrotka25, ~Rewianka~, soraya, lojkalojka, paula1 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Jak sie macie? U mnie odkad jest malutka duze zmiany... Macierzynstwo nie jest takie latwe jak sie wydaje. Na szczescie jest moja mama, wiec mam wsparcie.
Y
Bylam kolejny raz w szpitalu, z wysoka goraczka dreszczami I cala mokra - mialam jakas infekcje poporodowa. Teraz Na antybiotyku jestem. Do tego zrobil mi sie wielki guz pod pacha, przykladam cieple pieluchy I powoli schodzi.
Maluszek w miare grzeczny, czasem da popalic w nocy.
Nie mam niestety czasu Was nadrobic...
Gratuluje kolejnym mamusiom!
Czy ktoras jest Na porodowce? Bree sie odzywala?
Acha, moze ktorejs ta info pomoze. U mnie czop sluzowy zaczal odchodzic tydzien przez porodem
Pozdrawiam!nat_alia, Nynusia, estrella, dodinka, ~Rewianka~, soraya, paula1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaa Zakocona, pamietasz,pytalam Ciebie o to osiatkowanie balkonu. Maz dzwonil do spoldzielni i powiedzieli, ze sie zgadzaja, tylko zeby oficjalne pisemko napisac
No i daj znac, jak tam wizyta- edit: przegapilam posta, juz doczytalam, jak wizyta. No dluga masz ta szyjke. Mojej juz nie ma wcale..
Battinka, to dobrze, ze nie jestem z tym sama. Ale ogolnie przykro mi sie robi,jak ludzie nie wierza, ze 9 miesiac.. ale narobilas mi ochoty na paczusia no!
Mikejla moze dla rocznego dziecka jakies takie duze klocki, ze jest np otwor na szescian, klocek szescienny i musi jedno przez drugie przelozyc - takie rozwijajace. Choc nie wiem, czy to sie w sumie nadaje dla rocznego dziecka
Dla 4-latka to moze jakis samochodzik, np strazacki, czy radiowoz?
Dlugo czekalyscie na wynik GBS? Robilam w Luxmedzie jak cos.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 14:10
zakocona, Mikejla lubią tę wiadomość
-
Mika jak chcesz żeby było edukacyjne to z seria czuczu jest fajna
A dla 4 latka może dla odmiany jakaś gra? Albo sa takie ogromne kolorowanki wielkości britolu, może jakies z autami???
zakocnona moze jednak do wieczora cos się rozkręci
Moj brzuch też nie wygląda na 9 miesiąc ale jak dla mnie spoko:) i tak mi cięzko, a juz wieczór to w ogóle, żeby wstać z kanapy musze się rozbujać ;p
Ja dzis na obiad łacze przyjemne z pozytecznym: żeberka, warzywa i frytkii nakupiłam dzis słodkich chwil i jeszcze ciągnie mnie do cukierni po ciacho. bije sie z soba ale chyba nie wygram;/
Mikejla lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Lexie naleśniki z jabłkami
Battinka za mną też chodził bigos, jednak wczoraj skończyło się na łazankachZnacznie szybsza robota.
jaroszka super, że wracacie! GBS tak to wymaz z szyjki i odbytu.
Miklejka klocki drewniane, kolorowe. Nie jest to najtańsza zabawka, ale edukacyjna i na pewno nie znudzi się za dwa dni.
Wiecie co...źle już ze mną! Popłakałam się na nowej reklamie Allegro - tej z psem ;pjaroszka, Mikejla, agaton, Lexie, IviQ lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam
Jaroszka cieszę się
Polkosia współczuję.
Zakocona pamiętaj "nie znasz dnia ani godziny":*
Green ja na następną wizytę miałam wynik gbs,czyli tydzień. No i nawet nie pamiętam czy pisałam że dodatni heh
Muffinka ssuper że tak dobrze Ci w roli matki
Hmmm po wizycie. Laski Pudzian ma już 3750g. Waga pare razy sprawdzana i niewiele się różniła od tej. Mamy oczywiście 36tc dopiero. W poniedziałek do szpitala. Będzie decyzja czy cc w tym przyszłym tyg. Strasznie się boję. Gin za to boi się o mnie i o maluszka i nie chce zgodzić się na sn. I chyba tyle...aaaaa rozwarcie na palec i szyjki prawie nie ma. Ale i tak mi na nic to info. Idę pakować większą torbę bo pampersiaczki i chusteczki nawilżające muszę gdzieś zmieścić. No tak....i laktator trzeba kupić...jaroszka, madu, maluda, estrella, dodinka, ZakręconaOna, Little Frog, paula1 lubią tę wiadomość
-
Wiedźma moze lepiej nie ryzykować. Do krążenia pewnie mało sie wchłonie Ibuprofenu ale pewnie badań na ciężarnych nie było i nie wiadomo jak zadziała. Sama rozgrzewająca posmaruj. A jeżeli to staw to moze jednak cos chłodzącego? Rozgrzewająca działa lepiej na bóle mięśniowe.
-
nick nieaktualnyPaulla - ponad 3700?
Boziu
moje malenstwo przy Twoim
2700
Tez mam rozwarcie na jeden palec i nie mam juz szyjki. Lepiej niech Ci zrobia CC, bo po co masz sie meczyc.. a usg jeszcze czesto zaniza wage.
Mam nadzieje, ze u mnie te wyniki beda szybko. Juz nawet niewazne czy bedzie pozytywny wynik, czy nie - jesli podaja antybiotyk, to sie nie martwie. -
nick nieaktualnyjacusianka wrote:Jaroszka, genialnie! W domu od razu będzie lepiej
Green, jak cukier? u mnie lepiej nie mówića trochę się poruszłam:) nie chcę myśleć co by było jakbym przeleżała
136!!
i to lezalam caly czas
Ty tez calkiem dobry- po cichu mi pani gin mowila, ze do 140 jest ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 14:25