Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zakocona, moja siostra mega uważała, na tego kota 3 lata nic sie nie stalo, ja jej tez mówiłam zeby uwazała. Jej wspóllokatorki tez bardzo uważały na prawde, jak w szpitalu była miesiąc to bardzo sie nim zajmowały. Ale sie wyprowadziły, i siostra na jeden dzien kota zostawiła z nowa wspólokatorką, 100x jej powtarzała zeby nie otwierała balkonu, chciała nawet dac do sasiadki tego kota, ale laska jej obiecała pilnować. Po czym okazało sie ze gdzies miala te obietnice, naościez balkon otowrzyla, patyrzyła jak sobie kot na barierce siedzi i jak popatrzyla kolejnym razem to kota juz nie było... Laska zamiast mózgu nie wiem co miała. I jescze jak moja siostra pytała dlaczeo??? To w ogole udawała głupią ze nie wie o co mojej siostrze chodzi. Bo przeciez to tylko kot. W kazdym razie sie siostra w trybie natychmiastowym z tego 10 pietra przeprowadziła na parter i mówi ze juz nigdy nikomu kota nie zostawi...
A koleżanke tez ochrzaniam ze jej kot łazi po barierkach na 5 piętrze. Jak to widze to az mnie trzepie.21.10.2015 Leon -
O 14.30 przyszedl na swiat Florianek sn z oxy, 3250g 55 cm w 38t4d. Reszte opisze pozniej
estrella, Nynusia, agaton, zakocona, Aleksandra90, Mikejla, agania, jacusianka, polkosia, maluda, onka, dodinka, green, nat_alia, PauLLa, annggela, EwelKa wielka, ewwiel, Little Frog, ZakręconaOna, Lucy7, miska2503, IviQ, Katarzyna87, Lexie, Bąbelek, szczesliwa_mamusia21, Blondik, stokrotka25, BATTINKA, ~Rewianka~, WiedźmaMaKota, lili_madlen, soraya, lojkalojka, mała.mi, jaroszka, aanaa, paula1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nynusia, to, że z ulicy, to nie ma żadnego znaczenia. Kot z hodowli nie ma jakichś większych zdolności przewidywania, że jak skoczy za ptakiem, to spadnie z któregośtam piętra i tego lotu nie przeżyje. Każdy kot łażący po niezabezpieczonym oknie/balkonie ryzykuje swoje życie, a dokładniej to właściciele ryzykują jego życiem/cierpieniem/leczeniem.
Asieńka, wielkie gratulacje! Lecę uzupełniać listę
! Odpoczywajcie i czekamy na relację
!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 15:10
-
A ja mam kota,teraz juz mama ma,który chodzi po niezabezpieczonym balkonie,ale do barierki nie podejdzie,bo się boi:)
Estrella,jak milo to "słyszeć",ze olalas panią doktor:) bardzo się cieszę,a pokoik śliczny!bzyk rządzi;)
Nynusia,tez słyszałam,ze ten żel dużo daje,ale mi szkoda kasy na niego,super,ze dostałaś i oby zadzialal:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 15:13
estrella, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Zakocona bardziej chodziło mi o to ze ona była dzika nawet Nas się bała a wzięłyśmy ja żeby ją wyleczyć balkon był otwarty bo była słaba i nikt się nie spodziewal ze nagle smignie...
Moja tteraźniejsza kotka jest taka ze nie wyjdzie na balkon albo do otwartego okna... nie mówiąc o tym ze boi się wyjść na korytarz