Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsienka gratuluję!
Co do aktywności w celu wywołania porodu chciałam Was przestrzec. Od dwóch tygodni latam, sprzatam, chodzę i to ze to nic nie daje to nic. Dziś jak wracałam z zakupów (pieszo z plecakiem w ramach aktywności ) potknelam się i wywinelam takiego orła ze aż mi się niedobrze zrobiło. Poleciałam do przodu, kolana zdarte ale wydaje mi się że brzuchem tylko dotknęłam ziemi.. położna mówi ze jeśli Mały się rusza normalnie to nie muszę lecieć do lekarza.. w każdym razie uważajcie na siebie, bo ja chy a przegielam. . -
nick nieaktualnyAsia!!!
gratuluje !!
Zakocona, ja mam takie samo zdanie co Ty. My u rodzicow moich teraz mieszkamy, w domu, nie bloku, mamy tylko moskitiery w oknach, ale w kazdym oknie blokata antydzieciowa. Jak kot jest przy otwartym oknie, ktos go pilnuje. A ja i tak sieje panike, ze maja tak nie robic. Choc moskitiery na sruby mocowane do okien, z mocnej siatki. Ale powiedzialam, ze dopoki nie bedzie siatki u nas w mieszkaniu ja tam sie nie przeprowadzenie bede ryzykowac zycia moich dwoch wariatek.
zakocona, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
asienka super wieści nareszcie
gratulacje -
Onka,to dałaś czadu... Dźwigać to chyba nie jest wskazane nawet w celu wywołania. Śmiesznie musiała wyglądać ciezarna na końcówce z plecakiem;) zreszta ja z moim wózeczkiem to tez ciekawy widok.
Dobrze,ze maly sie rusza i ze Tobie,oprócz kolan nic nie jest:)
Mi jedyne co lekarz mówi to ze mam sie nie przewrocic i czuć ruchy:)
-
green, ach jak mi miło czytać takie rzeczy
!
onka, ja dzisiaj wchodząc do wanny mało nie zaryłam zębami, bo się poślizgnęłamWpadłam głową pod prysznic włączony przez to, a głowy zamaczać nie chciałam
Bardzo mi dzieciak na dół napiera. Kurde boli to -
nick nieaktualnyOnka, uwazaj na siebie kochana!!
Zakocona Ty tez kurcze uwazaj, bo to niebezpieczne. Mnie maz asekuruje przy wchodzeniu do wanny i wychodzeniu z niej.
U mnie tez mala napiera. Boje sie tego, bo kurcze jeszcze tydzien mam wytrzymac, a nie wiem, czy dam rade, jak juz jest rozwarcie, a ja lekow nawet nie zdazylam odstawic. -
nick nieaktualnyAgaton, fakt, że z plecakiem w kolorze koszulki mogę wyglądać specyficznie
a plecak ciezki nie był, co nie zmienia tego ze ledwo sie dzis toczylam. Mi też lekarz kazał się nie wywracac i cóż. . No widać nie tak łatwo. a swoją drogą zarylam bo auto jechało w miejscu niedozwolonym i musiałam mu zejść z drogi - ofc kierowca nawet nie zwolnił.
Zakocona to tez miałaś przygodę -
nick nieaktualnyPatrzcie co znalazlam:
http://natopie.to/czekolada-w-ciescie-francuskim/
Wyglada pyszniesa jakies odwazne, by sprawdzic ten przepis?
agania, madu, Nynusia, lojkalojka, paula1 lubią tę wiadomość
-
polkosia bardzo mi przykro z powodu dziadka, teraz doczytałam:(
Zeta powodzenia!
nie no całości to ja nie dam nadrobić dziewczyny. Skrobiecie tyle że musiaalabym z pracy zrezygnować by być na bieząco!![/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Paulla ale masz klocuszka w sobie: D super
Agatka no kawał kobitki , tydzień prawie różnicy u nas jest o ile dobrze spojrzalam a mój mały dokładnie nie wiem ile ma ale ok 2500 g: D może mniej ciut.
Jezu Ja dziś chyba umrę ... Porażka !
Bol głowy straszny mam , słabo mi mega ... Cisnienie niby dobre ale jednak za wysokie jak na mnie nawet w ciąży 131/86 puls 95 ! Krecioly w głowie okropne i co gorsza ze miałam z godzinę taka ze co chwila dosłownie co 3-4 minuty miałam bol okresowy i twardnienia brzucha ale przeszło , jajnik zajebiscie prawy mnie boli ciągle i czuje ze jest spuchniety ...
Zjadlam kanapkę z dżemem mały ruszył się ze dwa razy i wsio ...
Mam dość dzisiejszego dnia dosłownie ... Jeszcze zapomnialam siostrze powiedzieć zeby herbatę kupiła a mam mega ochotę