X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też problem z łydkami... a kozaki to robią takie, że ciężko cokolwiek zdobyć co by pasowało!

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • PePePe Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka25 wrote:
    Dziewczyny nie mogłam Was nadrobić od wczoraj....:) W końcu się udało:)
    Dla sprostowania Jaroszka GBS pobiera się nie z kanału szyjki tylko z przedsionka pochwy + z odbytu. Ja czekałam 6 dni jakoś.

Estrella - piękny pokój!!!! Śliczny <3 I dobrze robisz, że olałaś tą lekarkę!

Asieńka W KOŃCU!!!!! GRATULUJEMY i czekamy na fotki! :) Regeneruj się :*

Ja dziś też pospałam, bo noc koszmarna... bóle okresowe i pleców jak co noc w sumie... U mnie chyba poród w nocy się zacznie, bo wtedy jest najgorzej i codziennie w nocy nospę łykam.

Aaa dziewczynki z łydeczkami ja mam dokładnie to samo, mam jedne kozaki zimowe wciągane z taką szeroką cholewką, ale niespecjalnie mi się podobają, brałam co pasowało. Jak czasem patrzę na te wąziutkie choleweczki w kozakach zimowych to nie mogę uwierzyć, że ktoś może mieć tak chudą łydę!:) Ja mam "klocki".

Mikejla nie pomogę chyba z prezentami, bo nie mam doświadczenia z dziećmi...

A mój mąż dziś zaserwował obiadek frytki, paluszki rybne i startą marchewkę z jabłkiem mniam mniam :)

Paulla ale masz w sobie ludzika! Chyba wybrałabym cesarkę na Twoim miejscu jak masz taką możliwość :)

Dziewczyny niecierpliwe z 'glutkami' oby Wam się akcja rozkęciła!

Polkosia sex z pessarem no szalejesz desperatko ;p A mąż też odważny - mój się boi, w ogóle nie ma mowy, nawet nie myślę więc o tym.
    Lojka ja bym mogła stanąć z Tobą w szranki co do tej częstotliwości hehe:)

Seks z pessarem jest taki sam jak seks bez pessara:) Na co dzien tez chyba nie czujesz,ze go masz,prawda?
    A jak Polkosia chce ta przyjemnoscia przyspieszac porod to czemu by nie ;)

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asienka no cudo synuś!!! A jakie paznokietki ma :D Super dałaś radę!

atdc6iyehd9qphks.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhh Asieńka tyle się nacierpiałas,więc masz nagrodę,w postaci szybkiej ostatniej fazy porodu,tego że nie pękłaś i nie musiałaś byc nacinania,no a największa nagroda sliczny FLORIANEK!! :) <3 Jeszcze raz gratulacje,odpoczywaj i synek niech sie zdrowo chowa!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 17:20

agaton, maluda lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, później nadrobię, bo niestety jadę na IP. Mam mało wód, AFI 10 - czy to już bardzo źle?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula paznokietki jak wymalowane hihi . Super niunius ! :) gratuluje jeszcze raz kochana , a poród mialas normalnie szybciutenki ,latwiutenki z tego co piszesz: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asieńka, jak dobrze czytać, że po tych Twoich męczarniach sam poród przebiegł tak gładko.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Dziewczyny, później nadrobię, bo niestety jadę na IP. Mam mało wód, AFI 10 - czy to już bardzo źle?
    Malo ??? Ja mam 10 AFI i mówią mi ze jak na ten tydzień wszystko super
    A przecież Ty jesteś 2 tyg później jeszcze ode mnie .
    Jedziesz tam z powodu wód czy bedziesz jeszcze z jakiegoś powodu ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 17:25

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia,Twoje męki szpitalne nie poszly na marne:) pięknego chłopca urodzilas:) slodki jest mega!
    No i nie peklas nawet,super:)
    Powiedz ile wazy Florianek i czy cos robiłaś żeby krocze dało rade?;)

Polkosia,nie mam pojecia jakie afi powinno być,ale lepiej zawsze zbadac na ip,trzymam kciuki!

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asienka cudowny <3
    Gratuluję! !!!

Ja się nie znam Polkosia ale podobno na tym etapie się ilość wód zmniejsza. W każdym razie kciuki za Was żeby było wszystko ok

l22nhdgeccid541p.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, kazał jechać na IP, żeby ktoś inny jeszcze sprawdził i przy okazji zdjąć pessar, bo nie ma co już przetrzymywać. Powiedział, że 7 to już stan krytyczny, do wywołania... No nastraszył mnie, nie wiem czy dobrze zrobił czy nie, ale jadę. Nie będę ryzykować. A poza tym mała znów dużo przybrała i już 3300.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jestem w stanie sobie przypomnieć jakie ja mialam AFI tydzien temu, bo my mniej więcej jestesmy na rym samym etapie.

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Zakręcona, kazał jechać na IP, żeby ktoś inny jeszcze sprawdził i przy okazji zdjąć pessar, bo nie ma co już przetrzymywać. Powiedział, że 7 to już stan krytyczny, do wywołania... No nastraszył mnie, nie wiem czy dobrze zrobił czy nie, ale jadę. Nie będę ryzykować. A poza tym mała znów dużo przybrała i już 3300.
    Nie no Ja rozumiem , jasne , ze lepiej jechać i sprawdzic . Czyli jednak pessar sciagacie dziś. Mnie akurat 3 lekarzy w sierpniu badalo i wyszło AFI 10 powiedzieli ze nie ma co się martwić ale jedź sprawdzić .
    A to bylas na dodatkowej wizycie czy jak bo chyba cos pominelam: o

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej co się dzieje? kto rodzi? bo nie nadrobie tyle stron :D

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, powiedziałam wczoraj gin, że mam wycieki duże i chociaż sprawdzam tymi paskami, że to niby nie wody, to wysłał mnie na USG.

PePePe lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam takiego laptopa edukacyjnego i autko tez edukacyjne :)

Katarzyna87, agaton, IviQ, Nynusia lubią tę wiadomość

• Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:
    Asia,Twoje męki szpitalne nie poszly na marne:) pięknego chłopca urodzilas:) slodki jest mega!
    No i nie peklas nawet,super:)
    Powiedz ile wazy Florianek i czy cos robiłaś żeby krocze dało rade?;)

Florus wazy 3250 g nic nie stosowalam na krocze, wszystko zawdzieczam wspolpracy z polozna i temu ze w poprzednich dwoch porodach rowniez nie musieli nacinac.

Polkosia,nie mam pojecia jakie afi powinno być,ale lepiej zawsze zbadac na ip,trzymam kciuki!

agaton, soraya lubią tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia to jedź dla świętego spokoju i niech ktoś to sprawdzi jeszcze raz. AFI 10 to według mnie bardzo dobrze... tym bardziej jak na 37tydzień.

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde no nie straszcie... Ja wiem o normach 5-20. Zawsze miałam 12 a teraz w poniedziałek już 8. Jutro mam wizyte u swojego gin, bez usg, musze dopytać o wiele spraw...

atdc6iyehd9qphks.png
  • PePePe Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia gdzie jedziesz? Karowa?

‹‹ 2377 2378 2379 2380 2381 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ