Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
stokrotka25 wrote:Dziewczyny nie mogłam Was nadrobić od wczoraj....
W końcu się udało:)
Dla sprostowania Jaroszka GBS pobiera się nie z kanału szyjki tylko z przedsionka pochwy + z odbytu. Ja czekałam 6 dni jakoś.
Estrella - piękny pokój!!!! ŚlicznyI dobrze robisz, że olałaś tą lekarkę!
Asieńka W KOŃCU!!!!! GRATULUJEMY i czekamy na fotki!Regeneruj się :*
Ja dziś też pospałam, bo noc koszmarna... bóle okresowe i pleców jak co noc w sumie... U mnie chyba poród w nocy się zacznie, bo wtedy jest najgorzej i codziennie w nocy nospę łykam.
Aaa dziewczynki z łydeczkami ja mam dokładnie to samo, mam jedne kozaki zimowe wciągane z taką szeroką cholewką, ale niespecjalnie mi się podobają, brałam co pasowało. Jak czasem patrzę na te wąziutkie choleweczki w kozakach zimowych to nie mogę uwierzyć, że ktoś może mieć tak chudą łydę!Ja mam "klocki".
Mikejla nie pomogę chyba z prezentami, bo nie mam doświadczenia z dziećmi...
A mój mąż dziś zaserwował obiadek frytki, paluszki rybne i startą marchewkę z jabłkiem mniam mniam
Paulla ale masz w sobie ludzika! Chyba wybrałabym cesarkę na Twoim miejscu jak masz taką możliwość
Dziewczyny niecierpliwe z 'glutkami' oby Wam się akcja rozkęciła!
Polkosia sex z pessarem no szalejesz desperatko ;p A mąż też odważny - mój się boi, w ogóle nie ma mowy, nawet nie myślę więc o tym.
Lojka ja bym mogła stanąć z Tobą w szranki co do tej częstotliwości hehe:)
Seks z pessarem jest taki sam jak seks bez pessara:) Na co dzien tez chyba nie czujesz,ze go masz,prawda?
A jak Polkosia chce ta przyjemnoscia przyspieszac porod to czemu by nie -
Ahhh Asieńka tyle się nacierpiałas,więc masz nagrodę,w postaci szybkiej ostatniej fazy porodu,tego że nie pękłaś i nie musiałaś byc nacinania,no a największa nagroda sliczny FLORIANEK!!
Jeszcze raz gratulacje,odpoczywaj i synek niech sie zdrowo chowa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 17:20
agaton, maluda lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Dziewczyny, później nadrobię, bo niestety jadę na IP. Mam mało wód, AFI 10 - czy to już bardzo źle?
A przecież Ty jesteś 2 tyg później jeszcze ode mnie .
Jedziesz tam z powodu wód czy bedziesz jeszcze z jakiegoś powodu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 17:25
-
Asia,Twoje męki szpitalne nie poszly na marne:) pięknego chłopca urodzilas:) slodki jest mega!
No i nie peklas nawet,super:)
Powiedz ile wazy Florianek i czy cos robiłaś żeby krocze dało rade?
Polkosia,nie mam pojecia jakie afi powinno być,ale lepiej zawsze zbadac na ip,trzymam kciuki!
-
Zakręcona, kazał jechać na IP, żeby ktoś inny jeszcze sprawdził i przy okazji zdjąć pessar, bo nie ma co już przetrzymywać. Powiedział, że 7 to już stan krytyczny, do wywołania... No nastraszył mnie, nie wiem czy dobrze zrobił czy nie, ale jadę. Nie będę ryzykować. A poza tym mała znów dużo przybrała i już 3300.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Zakręcona, kazał jechać na IP, żeby ktoś inny jeszcze sprawdził i przy okazji zdjąć pessar, bo nie ma co już przetrzymywać. Powiedział, że 7 to już stan krytyczny, do wywołania... No nastraszył mnie, nie wiem czy dobrze zrobił czy nie, ale jadę. Nie będę ryzykować. A poza tym mała znów dużo przybrała i już 3300.
A to bylas na dodatkowej wizycie czy jak bo chyba cos pominelam: o -
agaton wrote:Asia,Twoje męki szpitalne nie poszly na marne:) pięknego chłopca urodzilas:) slodki jest mega!
No i nie peklas nawet,super:)
Powiedz ile wazy Florianek i czy cos robiłaś żeby krocze dało rade?
Florus wazy 3250 g nic nie stosowalam na krocze, wszystko zawdzieczam wspolpracy z polozna i temu ze w poprzednich dwoch porodach rowniez nie musieli nacinac.
Polkosia,nie mam pojecia jakie afi powinno być,ale lepiej zawsze zbadac na ip,trzymam kciuki!agaton, soraya lubią tę wiadomość