Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bąbelek wrote:Kurde no nie straszcie... Ja wiem o normach 5-20. Zawsze miałam 12 a teraz w poniedziałek już 8. Jutro mam wizyte u swojego gin, bez usg, musze dopytać o wiele spraw...
No ja tak samo znam te normy 5-20 i jak wód jest na granicy 5-6 to jest powód do niepokoju, ale na pewno nie AFI 10... -
Bąbelku dopytaj pewnie , spokojniejsza bedziesz:) ogólnie wody juz coraz bliżej porodu to zmniejszają się , wiadomo dziecko rośnie , u niektorych mogą cieknac wody czy cos. Ja mam nadzieje , ze moja ginekolog w środę za tydzień na wizycie pomierzy mi to wszystko bo jasny szlak mnie trafi jak nie ...
Chcialabym znać wagę małego, wody , jak się ma ogólnie itp czy się nie przekrecil i lepiej zeby to zrobiła bo się wkurwie ze place 120 zł za wizytę a ostatnio mi pierwszy raz nie zrobiła ...a zaplacilam 170 zł za wizytę bo 50 zł jeszcze gbs , a i wyniki mam w środę: o boje się laaaa: p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 17:58
-
PePePe wrote:Seks z pessarem jest taki sam jak seks bez pessara:) Na co dzien tez chyba nie czujesz,ze go masz,prawda?
A jak Polkosia chce ta przyjemnoscia przyspieszac porod to czemu by nie
Pewnie, ja jej zazdraszczam wręcz!
Ja mam zakaz od gina, więc nie wiem czy jest różnica 'z', bo się trzymam zakazu
Bardziej tu chodzi o psychiczne nastawienie, że coś może się stać, zsunąć, cokolwiek, no po prostu jak nie możemy to nie i koniec, bo dla mnie najważniejsze jest żeby dotrwać do terminu. Przyjemności można sobie odbić później. Polkosia to co innego, bo ciąża donoszona, więc jak lekarz nie widzi p/wskazań to jasne czemu nie.
Asieńka dzielna kobietka jesteś! FlorianekWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 17:58
PePePe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stokrotka25 wrote:Pewnie, ja jej zazdraszczam wręcz!
Ja mam zakaz od gina, więc nie wiem czy jest różnica 'z', bo się trzymam zakazu
Bardziej tu chodzi o psychiczne nastawienie, że coś może się stać, zsunąć, cokolwiek, no po prostu jak nie możemy to nie i koniec, bo dla mnie najważniejsze jest żeby dotrwać do terminu. Przyjemności można sobie odbić później. Polkosia to co innego, bo ciąża donoszona, więc jak lekarz nie widzi p/wskazań to jasne czemu nie.
Asieńka dzielna kobietka jesteś! Florianek
Nam niby tez lekarz mowil,ze moznaby sie wstrzymac,ale ... jestesmy tylko ludzmiKilka razy zaszalelismy z pessarem i nic sie nie dzialo. Rozmawialam z lekarka w tej kwestii i to bardziej chodzi o ewentualne skurcze,ktore moze spowodowac orgazm i infekcje,ktore moga sie pojawic z tym "cialem obcym". Ja Cie oczywiscie do niczego nie namawiam,ale wiem,ze seks z pessarem jest mozliwy i niekoniecznie musi sie cos wtedy stac. Ja pessar mam juz od 2 mcy i wszystko sie z nim da:)
polkosia lubi tę wiadomość
-
Z tego co mowicie to chyba naprawde niepotrzebnie Polkosie nastraszyli,ale sprawdzic nie zaszkodzi. Zreszta,ktora z nas by nie pojechala gdyby lekarz kazal? A nawet jesli mialaby rodzic- Klementynka duza i po sterydach,wiec na pewno wszystko bedzie dobrze!
-
Babelek ogolnie wiesz zawsze mierzyła cisnienie , ważyła , sprawdzała palcami szyjkę potem przez USG , potem USG brzucha , wiadomo rozmowa , recepty itp ... A teraz zrobiła wymazg gbs , palcowo sprawdzila , recepta , rozmowa i nara ...
pierwszy raz tak .
-
IviQ wrote:kurcze ja wiem ze nie mozna ale w automacie stojąc w korku to co sie moze stac? zadzwoilam tylko do kumpeli czy jest w pracy bbo bede obok i moge zajsc. Prędkośc auta 0km/h
ale nie napisałaś tego od razu
ZakręconaOna, agaton, IviQ lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
PePePe wrote:Z tego co mowicie to chyba naprawde niepotrzebnie Polkosie nastraszyli,ale sprawdzic nie zaszkodzi. Zreszta,ktora z nas by nie pojechala gdyby lekarz kazal? A nawet jesli mialaby rodzic- Klementynka duza i po sterydach,wiec na pewno wszystko bedzie dobrze!
Dokładnie , Klementysia dużą babeczka jest , poradzi sobie wiadomo tym bardziej po sterydach , bez nich juz by sobie pięknie poradziła .
-
Asieńka gratuluję pięknego synusia!
Moja Majka dzisiaj parę razy grzebała w szyjce od wewnątrz ;p Średnie uczucie.
Mikejla wrote:Znalazłam takiego laptopa edukacyjnego i autko tez edukacyjne
Super! Zabawki edukacyjne to dla mnie najlepsze wybory! Uważam, że jeśli można pomóc dziecku przez zabawę się rozwijać, to powinno się z tego korzystać.Mikejla lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Asieńka gratuluję pięknego synusia!
Moja Majka dzisiaj parę razy grzebała w szyjce od wewnątrz ;p Średnie uczucie.
Super! Zabawki edukacyjne to dla mnie najlepsze wybory! Uważam, że jeśli można pomóc dziecku przez zabawę się rozwijać, to powinno się z tego korzystać.Katarzyna87 lubi tę wiadomość