Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ledwie doczytałam, wypisywałam co komu mam napisać i mi się lista zdezuaktualizowała bo odpowiedzi już padły
Ale to co jeszcze nie doczytałam:
Aleksandra90- mocz musi być nowy, taki co postał nie nadaje się już do oceny, najlepiej dostarczyć do laboratorium w przeciągu godziny od nasiusiania, bo wynik wyjdzie niemiarodajny i ci się jakieś głupoty ponamnażają.
Jaroszka pytałaś o GBS - to wymaz z przedsionka pochwy nie z szyjki, czasem lekarze pobierają też z odbytu (mi nie pobierał), Green ja wynik miałam po 3 dniach był ujemny jak coś rośnie to wynik może być nawet po tygodniu. Maluda GBS powinien być pobrany po 35 tyg. ciąży więc im później tym lepiej.
Estrella piękny pokoik i super zmiana nastawienia
Asieńka gratulacje - Florianek piękny.
estrella, IviQ, Aleksandra90, maluda lubią tę wiadomość
-
Agaton ktoras tu pisala ost ze jak sie oglada romantyczne filmy cos tam sie wydziela i przyspiesza porod
Takze uwazaj kochana bo juz wysoko w tc jestes
ps. tez mam popcorn moze go rusze w kocnu ...
Mika mam nadzieje ze ktos spelni to i dostaniesz taka hustaweczke !
Polkosiu dobrze ze pojechalas , jak lekarz kazal to lepiej sprawdzic.
Oczy mi sie zamykaja ah zeby tak w nocy bylo -
A nam L właśnie zrobił budyń domowy, nie tam żaden z saszetki
Niech no tylko się kożuch zrobi i wciiiinam
!
polkosia, dobrze, że pojechałaś. Ja na wyniku mam też, że od 5 jest norma. Tylko raz miałam podaną ilość, a tak to tylko "prawidłowa".
I wyniki pomiarów to badziewie o czym się przekonałam ostatnio. Mały wg nich o wiele za mało przyrósłby w 1,5tyg (jeden wymiar o 2 tyg młodsze dziecko), więc ja tam olewam je już.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 19:04
agaton, IviQ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidzę, że nie tylko u mnie dziś taki senny dzień. Po rozwieszeniu 2 prania położyłam się spać i ok 1,5 h sobie pospałam
Muszę korzystać bo do pełni coraz bliżej, a ja wtedy mam problemy ze snem... dodatkowo mąż ma mieć nocki, a to wpływa u mnie dodatkowo na bezsenność, jakoś nie potrafię bez niego zasnąć
Dołączam do grona dużych łydek... zawsze mam problem ze znalezieniem fajnych kozaków ale takie są skutki uprawiania sportu za młodu
Co do wód to moja lekarka wczoraj mi wyliczyła AFI 8 i stwierdziła, że jest to w normie ale mogłoby być więcej więc mam pić przynajmniej 3 litry wody dziennie żeby ilość wód już się nie zmniejszyła.
Swoją drogą ciekawe... niedługo pełnia, wtedy ponoć porodówki pełne, ciekawa jestem jak to się odbije na naszym wątku, ile dzieciaczków przybędzie w najbliższych dniach
-
Mnie tez z odbytu nie pobierali a z pochwy i miałam robiony gbs dokładnie tydzień temu .
Madu pierwszy ogladalam , drugi zaraz spojrze
Myslalam dziś o budynku haha
Ja dziś tez tylko sen i jeść sen i jesc .Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 19:13
-
Ja z odbytu wcale nie poczułam
BTW, fałszywy alarm, na IP lekarka wyzwała tego od USG, że to fujara, a nie lekarz i ilość wód jak najbardziej prawidłowa. A potem wyzwała mojego ginekologa, że jeszcze nie zdjął pessaraZdjęła raz dwa, oceniła rozwarcie na jeden palec, bardzo krótką szyjkę i nisko główkę i może w każdej chwili się zacząć
miska2503, zakocona, Little Frog, agania, ZakręconaOna, PauLLa, szczesliwa_mamusia21, estrella, lojkalojka, Blondik, soraya, green, annggela, WiedźmaMaKota, Lucy7, Nynusia, ~Rewianka~, nat_alia, maluda, agaton, Katarzyna87, Lexie, Magnosia, paula1 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Cześć kobitki
Zaraz będę Was nadrabiać napiszę tylko co u nas. Byliśmy dzisiaj na USG i troszkę się podłamałam... Niby z Małą wszystko ok, przepływy prawidłowe, wymiary również, waga 2676g i podobno ma już włoski na głowie ale... mam bardzo mało płynu owodniowego i stare łożysko!!! Lekarka pytała mnie czy palę. Przed ciążą paliłam ale w ciąży w ogóle nie tknęłam fajki a tu takie cośDopiero za 2 tygodnie mam kontrolę + USG + KTG i jak dalej będzie kiepsko to dostanę skierowanie do szpitala. Kurczę, bardzo się martwię
-
Mała Mi, nie martw się, każdy lekarz ma jakąś swoją paranoję chyba... Jak tak stwierdzam po tych wszystkich badaniach
Dzisiaj seks do rana, ciekawe czy coś to da, bo jak czytam, że Wy działacie, a tu nic, to zaczynam mieć wątpliwościmała.mi lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn