Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:Asieńka gratuluję pięknego synusia!
Moja Majka dzisiaj parę razy grzebała w szyjce od wewnątrz ;p Średnie uczucie.
Super! Zabawki edukacyjne to dla mnie najlepsze wybory! Uważam, że jeśli można pomóc dziecku przez zabawę się rozwijać, to powinno się z tego korzystać.
Też jestem za tym, ja tych dzieciaczków nawet nie znam, bo to mój brat się wżenił w rodzinke już trzyosobową, ale w podzięce za to, że tak wszystko mi w Polsce ogarniają to chciałabym się odwdzięczyć, no i urodzinki jeden i drugi ma teraz akurat w odstępie 5 dniLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Arielka wrote:Zakręcona dzięki za wyjaśnienie:) Ja nie wiem każdy mi mówi, że mam mały brzuszeka tu wód z tego co widze poro w porównaniu z niektórymi, mały tez spory bo 3 kilo i gdzie to wszystko się mieści
-
Pewnie niepotrzebnie przyjechałam, jak teraz tak Was czytam, ale dobra... Mówił, że lepiej sprawdzić, to sprawdzić. Jestem 3 w kolejce, więc powinno sprawnie pójść. BTW, no i czy nie rośnie zbyt szybko? Najpierw ponad 0,5 kg w 6 dni, a teraz 0,4 w tydzień? Na dodatek główka prawie nic nie urosła, a brzuszek znów wystrzelił. Ech...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Kacha edukacyjne ak, ale jak mi zaczną ludzie z pluszakami walić to pozabijam
nie uznaję zabawek jako prezenty i sam tez nie daję, dla chrześnicy zawsze kupowałam coś pożytecznego, edukacyjnego... dziś jestem fajna ciocia co daje fajne prezenty a jej chrzestny tylko lalki i misie, nawet młoda nie pamięta co od niego dostawała
Kupiłam sobie botki, przynajmniej nie widać moich słoniowatych stóp.
B. kupił małej w Polsce pieluszki tetrowe i flanelowe, jakieś kolorowe w owce i biedronkii dla mnie tez coś kupił ale nie chce powiedzieć co
agaton, Blondik lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:Kacha edukacyjne ak, ale jak mi zaczną ludzie z pluszakami walić to pozabijam
nie uznaję zabawek jako prezenty i sam tez nie daję, dla chrześnicy zawsze kupowałam coś pożytecznego, edukacyjnego... dziś jestem fajna ciocia co daje fajne prezenty a jej chrzestny tylko lalki i misie, nawet młoda nie pamięta co od niego dostawała
Kupiłam sobie botki, przynajmniej nie widać moich słoniowatych stóp.
B. kupił małej w Polsce pieluszki tetrowe i flanelowe, jakieś kolorowe w owce i biedronkii dla mnie tez coś kupił ale nie chce powiedzieć co
oo o to to! dokładnie, misie i to dla malucha średnio - ja to bym chciała żeby ktoś mi leżaczek kupiłbujaczek taki jak ma Szczęśliwa
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Polkosia Ja myślę , ze to delikatny błąd pomiaru był wczesniej , nie możliwe , ZS pol kilo w 6 dni przybrała mała . 400 w tydzień to się zgodze jeszcze bo mój lekarz mówił ze dzieci ponad norme ale zdarza się rosną do 400 gram tyg ale pol kilo uważam ze pomyłka . Polkosia nasze zdanie to nasze ale każda z nas pewnie by sprawdziła wiec spokojnie .
-
Mika dokładnie, nawet niech przyjdą z ciuszkami/pampersami/chusteczkami ale z misiami i lakami niech pędzą do swoich dzieci
no chyba, ze takie edukacyjne to ok.
Idę chyba do mamy na obiad, choć już dziś dtyle zjadłam, ze nie wiem czy obiad zmieszczę...Robimy drugiego Dziedzica
-
Polkosia,pewnie znowu te głupie pomiary usg. Wydaje mi sie ze na tym etapie,jak dziecko wypełnia caly brzuszek to nie da się tego zmierzyć tak dokladnie.
Bardzo dobrze,ze pojechalas,bo uważam,ze zawsze lepiej pojechać,niż tego nie zrobić.
Mika,tez lubię te edukacyjne zabawki i staram sie kupować cos z sesnsem. Ja tez lubię gry i dla mojej chrześnicy i jej siostry często kupuje gry albo puzzle:)
Sama się nie mogę doczekać,aż ze swoimi dziećmi będę mogla w gry grać
IviQ to faktycznie mogli Ci darować...polkosia lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Asiula paznokietki jak wymalowane hihi . Super niunius !
gratuluje jeszcze raz kochana , a poród mialas normalnie szybciutenki ,latwiutenki z tego co piszesz: D
ZakręconaOna lubi tę wiadomość