X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Asieńka gratuluję pięknego synusia!

Moja Majka dzisiaj parę razy grzebała w szyjce od wewnątrz ;p Średnie uczucie.

Super! Zabawki edukacyjne to dla mnie najlepsze wybory! Uważam, że jeśli można pomóc dziecku przez zabawę się rozwijać, to powinno się z tego korzystać.

Też jestem za tym, ja tych dzieciaczków nawet nie znam, bo to mój brat się wżenił w rodzinke już trzyosobową, ale w podzięce za to, że tak wszystko mi w Polsce ogarniają to chciałabym się odwdzięczyć, no i urodzinki jeden i drugi ma teraz akurat w odstępie 5 dni :)

Little Frog lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka wrote:
    Zakręcona dzięki za wyjaśnienie:) Ja nie wiem każdy mi mówi, że mam mały brzuszeka tu wód z tego co widze poro w porównaniu z niektórymi, mały tez spory bo 3 kilo i gdzie to wszystko się mieści :D
    Hehe a no widzisz: D w kręgosłup się wlepia tak jak do mnie chodzić u mnie ten brzuch ostatnio wydało jak widać na zalaczonym obrazku: p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem jakaś padnięta...psy wyją,jak nie jeden to drugi...choćby chciało się spać to jak?
    Synek duży to i boli jak się wyciąga,a ja się zastanawiałam czemu tak źle się czuje...

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • polkosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie niepotrzebnie przyjechałam, jak teraz tak Was czytam, ale dobra... Mówił, że lepiej sprawdzić, to sprawdzić. Jestem 3 w kolejce, więc powinno sprawnie pójść. BTW, no i czy nie rośnie zbyt szybko? Najpierw ponad 0,5 kg w 6 dni, a teraz 0,4 w tydzień? Na dodatek główka prawie nic nie urosła, a brzuszek znów wystrzelił. Ech...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacha edukacyjne ak, ale jak mi zaczną ludzie z pluszakami walić to pozabijam :D nie uznaję zabawek jako prezenty i sam tez nie daję, dla chrześnicy zawsze kupowałam coś pożytecznego, edukacyjnego... dziś jestem fajna ciocia co daje fajne prezenty a jej chrzestny tylko lalki i misie, nawet młoda nie pamięta co od niego dostawała :D

Kupiłam sobie botki, przynajmniej nie widać moich słoniowatych stóp.

B. kupił małej w Polsce pieluszki tetrowe i flanelowe, jakieś kolorowe w owce i biedronki <3 i dla mnie tez coś kupił ale nie chce powiedzieć co :D

agaton, Blondik lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Kacha edukacyjne ak, ale jak mi zaczną ludzie z pluszakami walić to pozabijam :D nie uznaję zabawek jako prezenty i sam tez nie daję, dla chrześnicy zawsze kupowałam coś pożytecznego, edukacyjnego... dziś jestem fajna ciocia co daje fajne prezenty a jej chrzestny tylko lalki i misie, nawet młoda nie pamięta co od niego dostawała :D

Kupiłam sobie botki, przynajmniej nie widać moich słoniowatych stóp.

B. kupił małej w Polsce pieluszki tetrowe i flanelowe, jakieś kolorowe w owce i biedronki <3 i dla mnie tez coś kupił ale nie chce powiedzieć co :D

oo o to to! dokładnie, misie i to dla malucha średnio - ja to bym chciała żeby ktoś mi leżaczek kupił :D bujaczek taki jak ma Szczęśliwa :D

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia Ja myślę , ze to delikatny błąd pomiaru był wczesniej , nie możliwe , ZS pol kilo w 6 dni przybrała mała . 400 w tydzień to się zgodze jeszcze bo mój lekarz mówił ze dzieci ponad norme ale zdarza się rosną do 400 gram tyg ale pol kilo uważam ze pomyłka . Polkosia nasze zdanie to nasze ale każda z nas pewnie by sprawdziła wiec spokojnie .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia jak lekarz mówił żeby sprawdzić to lepiej sprawdzić. Lepiej dmuchać na zimne, nigdy nic nie wiadomo.

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png

Wysłany: 23 września 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika dokładnie, nawet niech przyjdą z ciuszkami/pampersami/chusteczkami ale z misiami i lakami niech pędzą do swoich dzieci :D no chyba, ze takie edukacyjne to ok.
    Idę chyba do mamy na obiad, choć już dziś dtyle zjadłam, ze nie wiem czy obiad zmieszczę...

3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 23 września 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosiu mam nadzieję, że oni tak Cię tylko straszą!

polkosia lubi tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia na pewno każda z nas by sprawdziła jeśli lekarz by tak zalecił. Widzisz mój mi nic nie mówił że coś nie tak, bo w wyniku mam wpisane ilość wod prawidlowa AFI 8. a i tak jutro go o to dopytam :)

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś mam mega apetyt , ciągle bym zarla ale opanowuje to i jem malo ale mam ochote dzis na konia z kopytami ! :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia,pewnie znowu te głupie pomiary usg. Wydaje mi sie ze na tym etapie,jak dziecko wypełnia caly brzuszek to nie da się tego zmierzyć tak dokladnie.
    Bardzo dobrze,ze pojechalas,bo uważam,ze zawsze lepiej pojechać,niż tego nie zrobić.
    Mika,tez lubię te edukacyjne zabawki i staram sie kupować cos z sesnsem. Ja tez lubię gry i dla mojej chrześnicy i jej siostry często kupuje gry albo puzzle:)
    Sama się nie mogę doczekać,aż ze swoimi dziećmi będę mogla w gry grać:)
    IviQ to faktycznie mogli Ci darować...

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Zakręcona,jak sie czujesz,jak Twoje bole?

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mężu wlasnie na ściankę poszedł,chyba popcorn sobie zrobię i jakiś film zapodam,tylko zawsze jest problem jaki,cos bym romantycznego ogladnela:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:
    A Zakręcona,jak sie czujesz,jak Twoje bole?
    Brzucha bóle przeszły , jedynie co to czasem poczuje jajniki i lekkie ciągnięcie podbrzusza ale takto na razie ok . Głowa za to przeogromnie nabombowana boli :-(
    Dziękuje , ze pytasz :*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym romansidlo jakieś strzeliła:)

agaton lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 23 września 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ja dziś mam mega apetyt , ciągle bym zarla ale opanowuje to i jem malo ale mam ochote dzis na konia z kopytami ! :)
    Ja też! już w siebie tyle wpakowałam, a idę na obiad do mamy jeszcze...

3i496iye8v37prd8.png
  • EwelKa wielka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Asiula paznokietki jak wymalowane hihi . Super niunius ! :) gratuluje jeszcze raz kochana , a poród mialas normalnie szybciutenki ,latwiutenki z tego co piszesz: D
    Tez zwróciłam uwagę na paznokietki :)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • Little Frog Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to dziś mogłabym tak na zmianę - jeść i spać....wciągnęłam naleśniki i jakieś mdłości mnie dopadły. Byle do 22 i do spania :D

‹‹ 2379 2380 2381 2382 2383 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ