Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakretka, mnie całe życie stawy bolały, zawsze miałam coś tam ponad normę jak stara babcia, od początku ciąży jakoś miałam spokój aż do teraz ;/ no ale mam nadzieję, ze maść mi pomoże, jeszcze na noc sobie termofor zrobię.Robimy drugiego Dziedzica
-
IviQ wysyłam ci link do artykułu może to coś rozjaśni nie wiem jak masz parametry.
http://www.czytelniamedyczna.pl/1205,badania-dopplerowskie-naczyn-plodowych-w-diagnostyce-niedotlenienia-okoloporodow.html#[url][/url]IviQ lubi tę wiadomość
-
Polkosia a tu Cie zmyle , Zeta pisala wczoraj o sexie a w nocy odeszly jej wody
Wiec masz przyklad takze po calej nocy moze cos sie ruszy
Mała.mi sciskam mocno nie martw sie kochana :*
Lojka wielkie WOW! ja myslalam ze to jakis katalog a to Twoj salon ! Niezle !
No i spanko ksieciulka megamała.mi, polkosia lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny. Nie bdawalam rady Was ostatnio w calosci nadrabiać i poczytywalam wyrywkowo, wiec wybaczcie, ze kazdej nie jestem w stanie czegoś odpisać.
Aśce już gratulowalam na FB, ale tutaj też chciałamgratuluje szybkiego i udanego porodu a przede wszystkim ślicznego synka:-)
Lojka, piekne spanko wyhaczylas dla swojego królewicza.
Polkosie, współczuję śmierci dziadka... Chciałam Cie zapytać o balonik, jak długo ćwiczysz i jak Ci idzie, bo nie dawałam rady być na bieżąco, a wczoraj doczytalam, ze na 6cm jesteś. Ja też ćwiczę (w pn dostałam zielone światło od poloznej), ale ja nie mierze średnicy tylko obwód dookoła. A co do sexu, to różnie bywa. W pierwsze ciąży sex na mnie nie dzialal i corka byla 3razy oxy wywolywana. A w przedostatni weekend nagle i niespodziewanie dostałam po sexie skurczy (nie miałam zakazu od gina i nic mi siw nigdy po sexie nie dzialo). Od tej pory celibat u mnie i leżenie ile się da. W pn położna mnie uswiadomila ze te skurcze które mam od 1,5 tyg to nie są BH tylko to sa skurcze juz z bardzo wczesnej fazy porodu (można z nimi chodzić kilka tyg, ale tez w każde chwili może rozwinąć sie akcja porodowa). Wiec się oszczędzam i czekam na męża, powinien być jutro, w końcu będę czuła się przy nim bezpieczna.soraya, IviQ lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:
Lojka wielkie WOW! ja myslalam ze to jakis katalog a to Twoj salon ! Niezle !
No i spanko ksieciulka mega
No ja też tak myślałam tylko mnie ta plama światła uświadomiła od razu, ze to raczej nie katalog
Też se taki kiedyś odwalę a co! Kto bogatemu zabroni, ale do tego czasu... Lojka przygarnij mnie, ja będę grzeczna i będę po sobie sprzątać!soraya, szczesliwa_mamusia21, lojkalojka lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Dzieki dziewczyny
To tylko jedna czesc salonu . Jestjeszczekominek i duzy stol jadalny. No ja tez osobiscie wole panele , ale tomieszkanie wynajmowane , wiec nie bede inwestowala . I tak duzo zaoszczedzilismy , bo wszystkie meble kupilismy na targach staroci za grosze i moj Daniel je malowal i przecieral . A fotel to moje dzielo ;Sama malowalam i robilam tapicerke
Ja uwielbiam styl prowansalskipolkosia, soraya, WiedźmaMaKota, annggela, szczesliwa_mamusia21, miska2503, estrella, agania, Nynusia, Little Frog, stokrotka25, maluda, Lucy7, agaton, jaroszka lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
polkosia wrote:Ewwiel, ja dopiero 3 dni ćwiczyłam, a to najlepiej tak ze 2 tygodnie... Także raczej do 10 nie zdążę się rozciągnąć
Ale dobre i trochę. A Ty też używasz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 20:53
-
Soraya jeśli dobrze czytam artykuł to stosunek MCA Pi do pępowinowej PI powienien być powyżej 1,05 i do tej pory tak miałam ale z wczoraj( bo dziś mi nie robiła) wychodzi poniżej. bo
MCA PI mam 1,17
a pępowinowa 1,38
oj zaczynam panikować
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
A gdzie Katarzyna ze zdjęciem pokoiku?
Ja właśnie porozwieszałam pranie małej...ale fajne rzeczy dostałam od przyjaciółki i znajomej, szkoda tylko, ze znajoma ma synka bo miałabym więcej ale i tak śliczności
Teraz idę prasować to co już wyprane i wysuszone
Szczęśliwa ok tylko pamiętaj, że mnie nie karmisz bo się później ze zgagą budzęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 20:54
szczesliwa_mamusia21, aanaa lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Z tego co wyczytalam na Fb Zetta urodzila corke przez CC
Ponoc mala byla ospala i niepodobala im sieakcja serca .Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 21:00
IviQ, polkosia, nat_alia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015