Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny bylam dzisiaj na spotkaniu z polozna w szpitalu zbadala mnie na ktg skurcze do 50 ale... szyjka dluga zamknieta i bardzo waska wiec na porod szybki mam sie nie nastawiac
wogole bede miala ciezko urodzic sn bo mala wazy juz 4 kg.. eh a nie wiem czy lekarz mi da skierowanie na cc czy nie beda mi kazali sie meczyc najpierw..
jak wczesniej sie wogole nie stresowalam tak teraz juz zaczelam
za tydziwn ide do mojego gina i bede pytac o to cc
Gratuluję wszystkim nowym mamom jak wam zazdroszcze ze macie juz malenstwa przy sobie :* -
Ewalika wrote:Witajcie dziewczyny bylam dzisiaj na spotkaniu z polozna w szpitalu zbadala mnie na ktg skurcze do 50 ale... szyjka dluga zamknieta i bardzo waska wiec na porod szybki mam sie nie nastawiac
wogole bede miala ciezko urodzic sn bo mala wazy juz 4 kg.. eh a nie wiem czy lekarz mi da skierowanie na cc czy nie beda mi kazali sie meczyc najpierw..
jak wczesniej sie wogole nie stresowalam tak teraz juz zaczelam
za tydziwn ide do mojego gina i bede pytac o to cc
Gratuluję wszystkim nowym mamom jak wam zazdroszcze ze macie juz malenstwa przy sobie :* -
Zeta urodziła także gratulacje
Mnie też by się przydał jakiś przeterminowany produkt bo od dwóch dni jem wszystko co możliwe a w kibelku nie byłam także już czuję jak.moje jelita się spinaja
Pojechałam do Ikea a tam windy nie działały i miałam tyle schodów do pokonania a tu nic nawet bólu żadnego to nie wywołało.
Zak współczuję tego bólu oby szybko przeszło :*
Ewalika u Nas kierują na cc od ok 4kg wiec może i u Ciebie skierowanie dadzaszczesliwa_mamusia21, agaton lubią tę wiadomość
-
Zakrecona obys miala racje tylko ten waski kanal rodny mnie jeszcze martwi.. no nic po wizycie u lekarza jesli nie dostane skierowania to pojdziemy do prywatnej kliniki i zaplacimy za cc jesli nic sie nie zmieni trudno..
Nynusia u nas teoretycznie tez jak jest kolo 4kg to kieruja na cc ale wiele zalezy od lekarza niestety
Dziewczyny jakie macie sposoby na zgage? Oszaleje przez niaco bym nie zjadla czy sie napila to mam zgage
-
Ewalika wrote:Zakrecona obys miala racje tylko ten waski kanal rodny mnie jeszcze martwi.. no nic po wizycie u lekarza jesli nie dostane skierowania to pojdziemy do prywatnej kliniki i zaplacimy za cc jesli nic sie nie zmieni trudno..
Nynusia u nas teoretycznie tez jak jest kolo 4kg to kieruja na cc ale wiele zalezy od lekarza niestety
Dziewczyny jakie macie sposoby na zgage? Oszaleje przez niaco bym nie zjadla czy sie napila to mam zgage
Uuuu to jak 4 kg dziecko a pewnie dobije do 4,5 jeszcze i wąski kanał rodny to nawet uważam ze mnie ma co się męczyć z SN bo nie uda się bankowo , przynajmniej takie moje zdanie , nameczysz SiE o tyle ...
A i tak skonczy się cesarka -
Renni dziala owszem ale tylko na chwile
eh to widzę ze zgaga to dosc powszechny problem w ciazy.. kiedys dzialalo po prostu mleko a teraz to juz chyba za duzy ucisk macicy mamy..
Zakrecona no wlasnie tez mysle ze nie ma sensu zebym probowala sn a szkoda bo bardzo bym chciala ale jak ma mnie tam nie daj boze porozrywac to ja dziekuje..
Zobaczymy co lekarz zadecyduje..
Czy mi sie wydaje czy ss dawno sie nie odzywala?
Ursa chyba tez tylko na fb pisze?
-
Fakt Ursa na forum i SS dawno się nie odzywaly , bardziej na FB ...
Pewnie , nie ma co ryzykowac żebyś jeszcze dodatkowo zabieg tam w środku miała jakiś jak popeka Ci więcej niż wejście do pochwy ...w takim wypadku sama uważam cesarke za najlepsze rozwiązanie
-
Już się nie męczę, skończyłam
ale gdybym się za to nie zabrała dziś to nie wiem kiedy... ja to już tak mam. potrafię w śrdku nocy się za coś zabrać bo muszę teraz i koniec, a właśnie mniw tak B. wkurw... że mam ochotę jeszcze coś zdziałać tylko nie będę sąsiadom hałasować... faceci to są jednak dupki!
Robimy drugiego Dziedzica
-
Dzień doberek !
Zabka Ja mam z położna spotkanie dziś o 13:15
Wiedźma a cóż Ci maz zrobił takiego ??
Wyobrazcie sobie , ze Ja dziś nie wstalam ani razu nawet na siusiu ! Od pol h jestem na nogach bo Mama do pracy idzie do wstalam z nią wypić herbatke , pogadac chwile i znów do wyrka wskoczylam:)
Boli na razie nie ma wiec lajctowo mi się żyje na ta chwilę: p
Jedyne co to mam miedzy cipka a biodrami w tym obrębie takie lekkie parcie , tam cos jakby utkwilo !
No a ogólnie to październikowe mamuski lecaaaaaaaa jak burza. !
Little Frog, maluda lubią tę wiadomość
-
ja już również nie śpię od godziny... kręcę się z boku na bok
boli mnie brzuch jak na okres
wstałam i kręcę się na piłce i czekam na ruchy syna
Ursa gratulacje -
nick nieaktualnyUrsa, Zeta gratuluje
Mnie bola zebra strasznie po prawej stronie, tak mnie uciska mala, ze masakra. Jednoczesnie cisnie mnie w krocze.
Zakrecona,ja wstawalam ze 4 razy na siku. Ale moglam spac przynajmniej. Jestem w szoku, ze dopiero sie przebudzilam.
Dziewczyny, ja to mam nadzieje, ze zostanie nas troche na pazdziernik
A nie chce Was martwic - bedzie pelnia 28.09i to jakas "krwawa"
http://pl.blastingnews.com/swiat/2015/09/zacmienie-superksiezyca-i-krwawy-ksiezyc-juz-wkrotce-kiedy-ogladac-wyjatkowe-zjawiska-00569825.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 05:49
Nynusia, stokrotka25, soraya, maluda lubią tę wiadomość
-
Green Ja zostaje na październik na pewno , na wrzesień się nie pisze jeszcze:) hehe
Mówisz , ze aż taka krwawa pełnia ma być ? O lala to się tu dieciaszkow posypie:) ta , my patrzymy a w pełnie właśnie ani jeden haha: D
Natalia no to musisz czekać , Ty to juz w tym tygodniu jesteś takim , ze siedzisz na bombie:)