X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz zaliczyłam wieszanie prania, chodzenie po schodach, spacer, schylanie i nic także pozostało mi po prostu czekać nic na mnie nie działa hah

polkosia, green, maluda lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green pasztet <3 i to jeszcze domowej roboty super !!

green lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym zjadła pasztet, bigos, konserwy...

green, agania lubią tę wiadomość

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o taak taki domowy pasztecik najlepszy!! a z ogorkiem do tego ło jezu. <3 green zazdroszczę! :D

green lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki!
    Ursa gratulacje !
    Polkosia maz chociaz chcial, moj znowu dupy dal, w sumi to NIE DAL :( :( :( glupi dziad, przyjdzie koza do woza to mu pokaze!
    Ja na siku obudzilam sie dopiero o 6.30 , wysmarkalam nis i krew zaczela mi leciec fuuuu az w gardle czulam, jeszcze nie mialam takiego krwotoku jak dzis. Takie atrakcje tylko w ciazy bo przed nigdy ńie mialam takich akcji, czy krwawiacych dziasel.
    Zjadlam sniadanko, wypilam kawke i wracam do lozka

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapraszam, mama napiekla z 5 blaszek tego pasztetu ;D
    Ogoreczki tez od mamusi ;) tegoroczne mniam :) ciekawe jaki cukier po tym bedzie, za 10 min mam mierzyc. A me dziecie w brzuchu az czkawki dostalo :)

Bąbelek, Nynusia lubią tę wiadomość

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela nie martw się..takie uroki ciąży. Ja teraz non stop zapchany no, jak wysmarkam to tez jest krew, resztki zasychają i tak w kółko.

atdc6iyehd9qphks.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bym zjadla pasztecik mojej mamy roboty :)
    Musze wpisac na liste to jak przyleci w pazdzierniku to mi zrobi :)

polkosia to dzisiaj masz generalne porzadki ;)

green lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mikejla ale zrobiłaś smaka nutellą i właśnie wcinam :D

Mikejla lubi tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie green zrobiła smaka na paszteciaka nosz kurde. Wyobrazilam sobie taką kanapkę, tam pasztet przegryzam ogórkiem...otwieram oczy a tu pusto :(

green, nat_alia, Nynusia lubią tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe :D Też bym zjadła tak swój. A najbardziej to pierogi z kapustą i grzybami <3 Ale to dopiero na Wigilię pewnie :P Dzisiaj pocieszę się smakiem świeżej bułeczki z Podlaskim :D Hahaha :D

Nynusia, green lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze poprosić teściowa może zrobiła by mi pasztet Green mi takiego smaka narobila ze chyba wieczorem kupie jakiś i zjem z ogoreczkiem

green lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia ja bym zjadla z mięsem pierożki i ze skwareczkami ejjj no dziewczyny ja juz ważę 90kg nie możecie mi tak smaka robić :D

green, maluda lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Nynusia - 5kanapek z pasztetem i ogórkiem to jakieś 250g wiec nawet nie poczujesz :D

green, maluda, Nynusia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja tez bym zjadla pierozki z kapusta i grzybkami :) i skwarkami :) mmmmmm Polkosia alez mi narobilas smaka :D a pasztet podlaski jest mega :D co prawda pozniej przez caly dzien mi sie nim odbija, ale pyszny MOM :D

Aaaa poprawie Wam humor. Powiem Wam co tesciowa moja jebnela,jakim tekstem :D

W swojej pracy wykupila ubezpieczenie mezowi, takie wiecie, za 30zl/mies takie dla rodziny od wypadkow, szpitali itp. No i tam za urodzenie dziecka dostaje sie 1500zl. No i maz o tym wiedzial, bo musial dokumenty wypelnic, wiec czytal, co podpisuje. A ona krowa stara czaicie do nas tako:
    "No to,jak sie juz Kornelia urodzi, to te 1500 z ubezpieczenia, to bedzie prezent ode mnie dla was" ........... :D
    Dobra jest nie?
    Mezowi ze wstydu az swieczki w oczach stanely. Jego rodzice nic nie pomagaja... a od moich pomoc jest nieoceniona. I nie wiem, jak go pocieszac, bo od swojej wlasnej matki nic nie dostal, a moi pytaja, czy nam nie brakuje na cos, czy potrzeba, czy cokolwiek..

• Mikejla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A później zjesz przeterminowany budyń i po sprawie :D

green, polkosia, lojkalojka, agania, Nynusia lubią tę wiadomość

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green no mogła chociaż tego nie mówić. Niektórzy już tacy są, ciężko jakkolwiek to wytłumaczyć

• polkosia Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green, nie bez powodu są te wszystkie dowcipy o teściowych :P

green, Blondik, ~Rewianka~, agania, ZakręconaOna, Little Frog, stokrotka25, Nynusia lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie lubie tej kobiety za to, jak traktuje, nawet nie mnie, bo to juz chuj, ale mojego meza.

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green u mnie podobnie ;) Moi już tyle kasy wydali nawet na urządzenie pokoiku a ja się nawet o to nie prosiłam.. U siebie w domu mają łóżeczko i w cholere innych rzeczy dla dziecka w razie czego jak przyjedziemy. Pomagają teraz nie tylko finansowo ale często przyjeżdżają nawet posprzątać ( bo mam się oszczędzać) mając 26km w jedną stronę. A teście mieszkają 2 bloki dalej ode mnie. Wczoraj teściowa przyszła i się spytałam czy będą mieć łóżeczko w razie czego (bo ich córka przylatuje z 2 miesięczną córeczką), jakieś mają mieć to łóżeczko tylko drewniane ciężkie, pożyczone. Zasugerowałam, że fajne i praktyczniejsze jest turystyczne, bo nawet w okresie letnim na działkę się jeździ to lepiej mieć takie. Ciekawe czy kupią za jakiś czas.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 08:21

green lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
‹‹ 2386 2387 2388 2389 2390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ