Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Green Ja zostaje na październik na pewno , na wrzesień się nie pisze jeszcze:) hehe
Mówisz , ze aż taka krwawa pełnia ma być ? O lala to się tu dieciaszkow posypie:) ta , my patrzymy a w pełnie właśnie ani jeden haha: D
Natalia no to musisz czekać , Ty to juz w tym tygodniu jesteś takim , ze siedzisz na bombie:)
no właśnie i pewnie stres też robi swoje że nie mogę spać ... -
IviQ wrote:czy któraś się zna na dooplerze??
MCA Pi mam 1,17
a pępopwinowa PI mam 1,38
czy te MCA nie mam za niskiego???
37 TC
iviq mi ostatnio wyszedł przepływ w główce kiepski i wynosił MCA PI 0,94
natomiast pepowinowy miałam ok Tpepow PI 0,46; Tpepow RI 0,35, Tpepow S/D 1,53
ale nic mi nie mówią te cyferki -
nat_alia wrote:iviq mi ostatnio wyszedł przepływ w główce kiepski i wynosił MCA PI 0,94
natomiast pepowinowy miałam ok Tpepow PI 0,46; Tpepow RI 0,35, Tpepow S/D 1,53
ale nic mi nie mówią te cyferki[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
nick nieaktualnyJa mam tak:
Przeplywy w tetnicach pepowinowych:
S/D-2,59; PI-0,94 jeszcze RI-0,61
No i pani dr mowila ze ok (36+5 badanie bylo)
Mialam jeszcze w mozgu przeplywy sprawdzane, ale nie sa wpisane na karte, tylko na zdj usg sa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 07:00
-
IviQ wrote:i nic Ci nie mówili?
mówił że przepływ w główce jest nie za fajny ale jeśli pępowinowy jest ok i czuję ciągłe ruchy małego to nie ma powodu do niepokoju
mam częściej robić KTGIviQ lubi tę wiadomość
-
uspokoiłaś mnie nat_alia. Jak ja powiedziałam mojej gin że mnie nie zatrzymali w spzitalu to się wkurzyła i kazała codziennie na ktg biegać moze dlatego. Jeszcze Kornelek od wczoraj mniej się rusza ale moze dlatego że jestem zdenerwowana. Zrobię dziś to ktg i spróbuję pogadać z jakimś lekarzem z patologii. ale pół nocy nie spałam czy mam na IP leciec
dziekuje:))nat_alia lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Hej laseczki;)
Ursa gratulacje i wszystkiego dobrego :* !!
Dla Zakoconej:P Kornelek 23.09 20:45 waga 2800 55cm sn+oxy(mam nadzieje ze Ursa się nie obrazi )
I to kolejny raz potwierdzenie ze obliczenia wagi są mylne !!
Ja czekam na ta pełnięmoże wtedy córa się zdecyduje przyjść na świat
-
IviQ wrote:uspokoiłaś mnie nat_alia. Jak ja powiedziałam mojej gin że mnie nie zatrzymali w spzitalu to się wkurzyła i kazała codziennie na ktg biegać moze dlatego. Jeszcze Kornelek od wczoraj mniej się rusza ale moze dlatego że jestem zdenerwowana. Zrobię dziś to ktg i spróbuję pogadać z jakimś lekarzem z patologii. ale pół nocy nie spałam czy mam na IP leciec
dziekuje:))
ja staram się nie nakręcać jak lekarz mówi ze nie jest źle to mu ufam i będę robić KTG - dziś również wieczorem pójdę i też będę konsultowała to z innym lekarzem -
nat_alia wrote:ja staram się nie nakręcać jak lekarz mówi ze nie jest źle to mu ufam i będę robić KTG - dziś również wieczorem pójdę i też będę konsultowała to z innym lekarzem
[/link]
-
Witajcie !
Ursa gratuluje
Ja po wczorajszym przeterminowanym budyniu juz o 6 bylam w WC
Wiec kochane na zatwardzenia tyko rzeczy przeterminowane haha
Mi wczoraj corka nagadala , ze dzisiaj urodze i cala noc nie moglam zasnac bo czekalam na skurcze . A tu nicylko dziwie mnie glowa cmi i mnie mdli .
Ja standardowo wciagne owsianek , ale dopiero o 9 .Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 07:32
Nynusia, annggela, nat_alia, maluda lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Miałam fatalną noc. Seks totalnie nieudany. Nie mogliśmy znaleźć pozycji. Praktycznie w każdej gniotło mi brzuch. Finalnie mąż doprowadził mnie palcami i pieścił sutki, a sam nie dał rady... Potem całą noc mnie lekko spinało, ale to wszystko. Najgorzej, że mega boli mnie tam w środku, spojenie/szyjka - nie umiem określić. Z dnia na dzień jest gorzej. Także chyba tym sposobem nie pomożemy w porodzie. Dzisiaj myję podłogi na kolanach
nat_alia, madu, agania, maluda lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyMikejla wrote:Standard - bułeczki maślane z nutellą.
Dobrze, że apetyt mi wrócił
a ja jadlam dzisiaj na sniadanie kanapeczki z pasztetem, ktory wczoraj zrobila moja mama i z ogoreczkami kiszonymi mniaaaaaaaaam