Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Podczytuje sobie Was....wrocilam do domu i padłam....dopiero niedawno wstałam, umyłam sie, zarzuciłam coś na zab i z powrotem do wyrka.
Stokrotka i Soraya dziekuje za info w sprawie GBS.
Lojka, ale masz śliczne meble w salonieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 21:11
lojkalojka, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
O kurcze faktycznie o 14 juz byla Zuzia
No to mamy parke dzis !
EDIT : to Zuzia sie urodzila czy nie , bo juz nie wiem sama jak tego posta z FB rozumiec
Wiedzma nie ma sprawy , Ty mozesz mnie karmic, ja nie wiem co to zgaga
Jaroszku , odpoczywaj kochana , noc w swoim lozeczku oby juz zadne bole nie wrocily :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 21:24
-
a ja wcinam przeterminowany budyn !!!
zakrecona ty to masz przesrane z tymi bolami
Oby to nie zwiastun porodu .Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 21:38
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
WiedźmaMaKota wrote:Dziewczyny niech mi ktoś lodówkę zamknie! Jem w przerwach od prasowania!!! Jak głupia jakaś!
Zeeeeetaaaa gratulacje! -
Heheh Lojka to widzę, że też masz pack mana jak ja dzisiaj, też bym zjadła budyń nawet przeterminowany
Zakrętka - a potem zwalam na Szczęśliwą, ze przez nią mam zgagę bo mnie w snach karmia to tak naprawdę sama żrę jak świnia
Ale Hani smakuje i się cieszy w brzuszkuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 21:41
szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, Lexie lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Lojka zapraszam do mnie u mnie nie ma co jesc chyba ze slodycze do ktorych mnie nie ciagnie albo swiatlo w lodowce
Taaak wiedzma najlepiej na mnie zwalic
Zakretka bidulko ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 21:45
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa ale wiesz skąd wiedziałam, ze to Ty w moim śnie? Bo miałaś koszulkę z tym dzidziolem z awatara
Już nie będę na Ciebie zwalać :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 21:47
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Hej dziewczeta
Wczoraj miałam wizyte i u nas oki jedyne co pani doktor powiedziała ze szyjka juz sie skraca i pewnie urodze przed terminem z czego sie bardzo cieszę oczywiście;-) bo bardzo bym chciała zobaczyc maluszka mojego;-) tylko nie wiem czy mam sie czym przejmowac moja szyjka w 33ty i4 dniu miała 30 mm. co Wam lekarze mówia na wizytach moze ona ma juz tyle miec w tym czasie ???4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito