Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Asieńka,nareszcie!! Gratulacje!!
Jaroszka WELCOME HOME!
Estrella,dobre podejście,nie masz co się przejmować! Ślicznie urządziłaś pokoik Małej!
Kurcze dziewczyny z tymi upadkami to musimy uważać podwójnie.Oglądałam dziś odcinek Porodów na polsat cafe i laska rodziła z noga w gipsie w 30 tygodniu!dzień wcześniej poślizgnęła sie pod prysznicem i to przyspieszyło poród..estrella, jaroszka lubią tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:Ja to jeszcze bym przez łeb Ci strzeliła! Nie masz gdzie gadać przez tel tylko za kierownicą?
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Asienka Gratulacje
Witaj Florianku ! W koncu jakis mezczyzna nam sie pojawil
Ciekawe jak tam Zeta i Magnosia
Lexie ty moj dobry duszku pamietasz o mnie :* nie spalam do 3 ... oczywiscie bolalo do samego rana teraz troche przeszlo pewnie w nocy znowu zacznie i zamiast spac bede sie zwijac z bolu ...
no ale moje SPA trwa
Prostuje wloski i nadrabiam M jak milosc bo wczoraj opuscilam wybierajac Amaro
Oczywiscie super wiesci z wizyt !
Paulla nie boj sie ! Bedzie dobrze , chwilka i bedziesz tulic synka :*Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
green wrote:Patrzcie co znalazlam:
http://natopie.to/czekolada-w-ciescie-francuskim/
Wyglada pyszniesa jakies odwazne, by sprawdzic ten przepis?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 16:31
green lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa,biedulko,tak mi Cię szkoda.. moja siostra miała ostatnio problem z zębami i też bolały tylko w nocy,jak się położyła.. Też się dużo namęczyła,od samych jej opowiadań mnie wszystko bolało,także wiem chyba co czujesz.. :*
Też właśnie nadrabiam eMkęszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Agaton z domowego budżetu bym nie wydała 150zl na ten żel także ciesze się ze mi się udało
Ja tez jestem od początku ciąży bardzo ostrożna. Jak wchodzę do wanny albo z niej wychodzę zawsze mama albo mąż mnie asekuruja tak dla bezpieczeństwa. Teraz to już sama nigdzie nie chodzę boje się. Onka, Zakocona dobrze ze Wam się nic nie stałoagaton lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie mogłam Was nadrobić od wczoraj....
W końcu się udało:)
Dla sprostowania Jaroszka GBS pobiera się nie z kanału szyjki tylko z przedsionka pochwy + z odbytu. Ja czekałam 6 dni jakoś.
Estrella - piękny pokój!!!! ŚlicznyI dobrze robisz, że olałaś tą lekarkę!
Asieńka W KOŃCU!!!!! GRATULUJEMY i czekamy na fotki!Regeneruj się :*
Ja dziś też pospałam, bo noc koszmarna... bóle okresowe i pleców jak co noc w sumie... U mnie chyba poród w nocy się zacznie, bo wtedy jest najgorzej i codziennie w nocy nospę łykam.
Aaa dziewczynki z łydeczkami ja mam dokładnie to samo, mam jedne kozaki zimowe wciągane z taką szeroką cholewką, ale niespecjalnie mi się podobają, brałam co pasowało. Jak czasem patrzę na te wąziutkie choleweczki w kozakach zimowych to nie mogę uwierzyć, że ktoś może mieć tak chudą łydę!Ja mam "klocki".
Mikejla nie pomogę chyba z prezentami, bo nie mam doświadczenia z dziećmi...
A mój mąż dziś zaserwował obiadek frytki, paluszki rybne i startą marchewkę z jabłkiem mniam mniam
Paulla ale masz w sobie ludzika! Chyba wybrałabym cesarkę na Twoim miejscu jak masz taką możliwość
Dziewczyny niecierpliwe z 'glutkami' oby Wam się akcja rozkęciła!
Polkosia sex z pessarem no szalejesz desperatko ;p A mąż też odważny - mój się boi, w ogóle nie ma mowy, nawet nie myślę więc o tym.
Lojka ja bym mogła stanąć z Tobą w szranki co do tej częstotliwości hehe:)estrella lubi tę wiadomość
-
Oto Florianek
O 10.45 zabrali mnie na oxy, najpierw nic sie nie dzialo a potem zaczely sie skurcze z krzyza. Rozwarcia wciaz brakowalo wiec pani dr pomogla mi recznie dobic do 5cm, potem skurcze byly mega silne, dostalam gaz dla komfortu i dzieki wspolpracy z fantastyczna polozna udalo mi sie dobic do 10 cm rozwarcia. Potem nagle pojawily sie bole parte, glowka Florianka zaskoczyla wszystkich. Poczulam plum i dzidzia juz byla. Potem czekalismy na lozysko, ktore mialo liczne slady mojego nadcisnienia, co utwierdzilo lekarza ze podjelismy dobra decyzje o rozwiazaniu. Nic mi nie popekalo, ani nie musieli nacinac, takze juz bylam w toalecie i czuje sie naprawde dobrze. Dziekuje za wszystkie kciuki i gratulacjeagania, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, Lexie, madu, Nynusia, ZakręconaOna, Little Frog, agaton, Mikejla, miska2503, estrella, Katarzyna87, stokrotka25, ~Rewianka~, annggela, zakocona, WiedźmaMaKota, maluda, lili_madlen, PauLLa, Lucy7, soraya, EwelKa wielka, onka, lojkalojka, Blondik, IviQ, mała.mi, nat_alia, jaroszka, paula1 lubią tę wiadomość