X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu gratulacje

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • miska2503 Ekspertka

Wysłany: 23 września 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia wielkie gratulacje!!!

Zosia
    l22ndf9he4ul08c3.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łaaa ja też już chcę mieć Majeczkę przy sobie! :)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asieńka,nareszcie!! Gratulacje!! :)

Jaroszka WELCOME HOME! :)

Estrella,dobre podejście,nie masz co się przejmować! Ślicznie urządziłaś pokoik Małej!

Kurcze dziewczyny z tymi upadkami to musimy uważać podwójnie.Oglądałam dziś odcinek Porodów na polsat cafe i laska rodziła z noga w gipsie w 30 tygodniu!dzień wcześniej poślizgnęła sie pod prysznicem i to przyspieszyło poród..

estrella, jaroszka lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Ja to jeszcze bym przez łeb Ci strzeliła! Nie masz gdzie gadać przez tel tylko za kierownicą?
    kurcze ja wiem ze nie mozna ale w automacie stojąc w korku to co sie moze stac? zadzwoilam tylko do kumpeli czy jest w pracy bbo bede obok i moge zajsc. Prędkośc auta 0km/h

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona,współczuję złego samopoczucia.. :( ja najchętniej cały dzień bym dziś przespała..

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo się ostrozna zrobiłam w ciąży,ale czasami nie przewidzi sie pewnych sytuacji. Dobrze,ze nic wam dziewczyny nie jest.

Zakręcona,sciskam Cie mocno,zeby cos z tych bólów chociaż ustąpilo i żebyś herbatkę miała:*

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asienka Gratulacje <3 Witaj Florianku ! W koncu jakis mezczyzna nam sie pojawil :)
    Ciekawe jak tam Zeta i Magnosia :)

Lexie ty moj dobry duszku pamietasz o mnie :* nie spalam do 3 ... oczywiscie bolalo do samego rana teraz troche przeszlo pewnie w nocy znowu zacznie i zamiast spac bede sie zwijac z bolu ...

no ale moje SPA trwa :)
    Prostuje wloski i nadrabiam M jak milosc bo wczoraj opuscilam wybierajac Amaro <3

Oczywiscie super wiesci z wizyt !
    Paulla nie boj sie ! Bedzie dobrze , chwilka i bedziesz tulic synka :*

Little Frog lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asieńka, gratulacje! W końcu! Teraz nic tylko odpoczywać i cieszyć się swoim szczęściem! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam bole jak na @ :( buu :(

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asieńka gratulacje! Odpoczywajcie :)

atdc6iyehd9qphks.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green wrote:
    Patrzcie co znalazlam:

http://natopie.to/czekolada-w-ciescie-francuskim/

Wyglada pysznie ;D sa jakies odwazne, by sprawdzic ten przepis? :D
    Korci mnie żeby to zrobić :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 16:31

green lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa,biedulko,tak mi Cię szkoda.. moja siostra miała ostatnio problem z zębami i też bolały tylko w nocy,jak się położyła.. Też się dużo namęczyła,od samych jej opowiadań mnie wszystko bolało,także wiem chyba co czujesz.. :*
    Też właśnie nadrabiam eMkę :)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton z domowego budżetu bym nie wydała 150zl na ten żel także ciesze się ze mi się udało :)

Ja tez jestem od początku ciąży bardzo ostrożna. Jak wchodzę do wanny albo z niej wychodzę zawsze mama albo mąż mnie asekuruja tak dla bezpieczeństwa. Teraz to już sama nigdzie nie chodzę boje się. Onka, Zakocona dobrze ze Wam się nic nie stało

agaton lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie mogłam Was nadrobić od wczoraj....:) W końcu się udało:)
    Dla sprostowania Jaroszka GBS pobiera się nie z kanału szyjki tylko z przedsionka pochwy + z odbytu. Ja czekałam 6 dni jakoś.

Estrella - piękny pokój!!!! Śliczny <3 I dobrze robisz, że olałaś tą lekarkę!

Asieńka W KOŃCU!!!!! GRATULUJEMY i czekamy na fotki! :) Regeneruj się :*

Ja dziś też pospałam, bo noc koszmarna... bóle okresowe i pleców jak co noc w sumie... U mnie chyba poród w nocy się zacznie, bo wtedy jest najgorzej i codziennie w nocy nospę łykam.

Aaa dziewczynki z łydeczkami ja mam dokładnie to samo, mam jedne kozaki zimowe wciągane z taką szeroką cholewką, ale niespecjalnie mi się podobają, brałam co pasowało. Jak czasem patrzę na te wąziutkie choleweczki w kozakach zimowych to nie mogę uwierzyć, że ktoś może mieć tak chudą łydę!:) Ja mam "klocki".

Mikejla nie pomogę chyba z prezentami, bo nie mam doświadczenia z dziećmi...

A mój mąż dziś zaserwował obiadek frytki, paluszki rybne i startą marchewkę z jabłkiem mniam mniam :)

Paulla ale masz w sobie ludzika! Chyba wybrałabym cesarkę na Twoim miejscu jak masz taką możliwość :)

Dziewczyny niecierpliwe z 'glutkami' oby Wam się akcja rozkęciła!

Polkosia sex z pessarem no szalejesz desperatko ;p A mąż też odważny - mój się boi, w ogóle nie ma mowy, nawet nie myślę więc o tym.
    Lojka ja bym mogła stanąć z Tobą w szranki co do tej częstotliwości hehe:)

estrella lubi tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah zupka gotowa, mieszkanko ogarnięte można się dalej opierdzielać. Co do prezentu już znalazłam czekam tylko teraz na odpowiedź gostka :) dzięki za rady :)

stokrotka25, agaton, Nynusia lubią tę wiadomość

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lexie no wlasnie jak na zlosc na noc sie zaczyna ...

Ja juz po SPA ! Zostaly tylko paznokcie :)

Od razu sie czlowiek lepiej czuje jak jakos wyglada .

Tylko jestem taaaaaaka glodnaaa cos trzeba zrobic :P

Little Frog, agaton, IviQ lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Ah zupka gotowa, mieszkanko ogarnięte można się dalej opierdzielać. Co do prezentu już znalazłam czekam tylko teraz na odpowiedź gostka :) dzięki za rady :)

Jaki prezent wybrałaś? :)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    01e731e5eebeb9f9m.jpg
    Oto Florianek :-)
    O 10.45 zabrali mnie na oxy, najpierw nic sie nie dzialo a potem zaczely sie skurcze z krzyza. Rozwarcia wciaz brakowalo wiec pani dr pomogla mi recznie dobic do 5cm, potem skurcze byly mega silne, dostalam gaz dla komfortu i dzieki wspolpracy z fantastyczna polozna udalo mi sie dobic do 10 cm rozwarcia. Potem nagle pojawily sie bole parte, glowka Florianka zaskoczyla wszystkich. Poczulam plum i dzidzia juz byla. Potem czekalismy na lozysko, ktore mialo liczne slady mojego nadcisnienia, co utwierdzilo lekarza ze podjelismy dobra decyzje o rozwiazaniu. Nic mi nie popekalo, ani nie musieli nacinac, takze juz bylam w toalecie i czuje sie naprawde dobrze. Dziekuje za wszystkie kciuki i gratulacje :-)

agania, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, Lexie, madu, Nynusia, ZakręconaOna, Little Frog, agaton, Mikejla, miska2503, estrella, Katarzyna87, stokrotka25, ~Rewianka~, annggela, zakocona, WiedźmaMaKota, maluda, lili_madlen, PauLLa, Lucy7, soraya, EwelKa wielka, onka, lojkalojka, Blondik, IviQ, mała.mi, nat_alia, jaroszka, paula1 lubią tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie łydki. . Hmmm mój odwieczny problem o kozakach to ja mogę tylko pomarzyć a nie.mowiac o spodniach rurkach :/

l22nhdgeccid541p.png
‹‹ 2376 2377 2378 2379 2380 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ