Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Ja to poszłam w ślady Szczęśliwej Mamusi i poszłam jeszcze spać o 8Obudziłam się o 11....ahhhh...jak się wyspałam
A w sumie noc nie była jakaś zła. Też całkiem dobrze spałam
Nadrobiłam, ale nie jestem w stanie odpisać.
LviQ, Magnosia, będzie Wam tak raźniej razem czekać. W sumie to już tak bliziutko!
Onka, współczuję tej lekarki. Ja to mam straszne nerwy jak słyszę/czytam o takich sytuacjach
A tak w temacie mleka, to przypomniało mi się jak byłam kiedyś w sklepie, to strzeliłam foteczkę:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eceabfe22e30.jpgEwelKa wielka, linka220, Mikejla, szczesliwa_mamusia21, maluda, aanaa, IviQ, Magnosia, agaton, Lexie, annggela, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Nynusia, będzie mały klocuszek
Laseczki macie teraz usg co tydzień? Ja miałam w zeszłym tyg, a kolejne dopiero za 14 dni. Nic gin nie wspominała, żeby na ktg skoczyć do szpitala. Nic się nie dzieje, jednak chciałabym podpatrzyć moją małą.
Ja miałam w 35 tyg, w 37, teraz w 39 będę miała czyli w tym tygodniu i to już będzie ostatnie bo 5 dni po tym usg bede miala cesarke. Nic o ktg w międzyczasie nie wspominał mój gin tylko jeśli zacznie się poród to mam jechać i rodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 11:48
-
Witam się dziewczynki w 40 tygodniu
ale bym chciała żeby to było już w tym tyg i żebym nie musiała iść za tydzień do szpitala na wywołanie
Iviq i Magnosia ale wam zazdroszczejuż tuż tuż
Jaroszka piękne zdjeciadziękujemy
estrella, zakocona, jaroszka, Bąbelek, IviQ, Magnosia, agaton, Lexie lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli chyba sie nie udziela na forum nie?
Kurczę patrzę na to jej zdjęcie na Facebooku i sie zastanawiam jaki jest sens noszenia tego stanika skoro ani trochę biustu nie podtrzymuje...lepiej juz chyba chodzić bez...
Wasze materiałowe staniki tez tak wyglądają?? Bo to bez sensu jest...
Moim zdaniem of kors!
polkosia, maluda lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:AsiaPoli chyba sie nie udziela na forum nie?
Kurczę patrzę na to jej zdjęcie na Facebooku i sie zastanawiam jaki jest sens noszenia tego stanika skoro ani trochę biustu nie podtrzymuje...lepiej juz chyba chodzić bez...
Moim zdaniem of kors! -
aagatkaa1984 wrote:Magnosia super wieści, czyli do środy
szybko minie. Jak bylam ostatnio na ktg, to słyszałam, ze polozniczy zawalony i mamusie leżą na patologii, w sumie tam jest chyba lepiej
wolałabym z dzidziusiem na patologii, niz na poloznictwie. A powiedz mi orientujesz sie, jak to jest wlz odwiedzinami przez mlodsze rodzeństwo dzidziusiow? Widzialas tak jakies dzieciaki odwiedzające?
A i jeszcze jedno znasz ćwiczenia po cc? Łatwiej bedzie Ci sie pionizować
Agatka, nie wiem jak w innych szpitalach, ale u mnie jest napisane, że dzieci w wieku przedszkolnym nie mogą odwiedzać: "Niemowlęta i dzieci w wieku przedszkolnym nie mogą być wprowadzane do Oddziałów ze względu na możliwość przeniesienia chorób wieku dziecięcego stanowiących bardzo poważne zagrożenie dla noworodków."[/url]
[/url]
-
jaroszka wrote:AsiaPoli chyba sie nie udziela na forum nie?
Moim zdaniem of kors! -
nat_alia wrote:Witam się dziewczynki w 40 tygodniu
ale bym chciała żeby to było już w tym tyg i żebym nie musiała iść za tydzień do szpitala na wywołanie
nat_alia Ty masz tak jak jaja też mam nadzieję na ten tydzień, bo się boję wywoływania
wywołują u nas jak przenosisz tydzień
O nie tylko nie tooooo
A masz termin na 1 stronie na 3/10 - tak wychodzi z usg?
Little frog - ale extraaaa hahahahaaanat_alia lubi tę wiadomość
-
Przepraszam Asiu ja tylko chciałam czyjejś opinii w tym temacie nie obrażaj sie noooo
I nie pisz dziewczęta tylko Jaroszka żadna nic nie napisała....to ja sie wyrwalam, no moze i przesadziłam, ale poprostu to jest chyba ten stanik co tak wszystkie chwaliły z H&M? A piersi poprostu wyglądaj jakbyś nie miał stanika.
No ale ok moze be niego jesce inaczej to wyglada....
Zastanawiałam sie czy nie kupic i stad poruszony temat....wybacz;( bije sie w piers -
nie to nie jest z H&M jest ze sport direct,a podziwiac mialas moj brzuch anie cycki,wykonujac obowiazki domowe i cwiczac nosze sobie taki,jak wychodze miedzy ludzi mam inny,nie bede sie meczyc w domu z fiszbinami albo jeszcze innymi pushupami bo nie musze,a brzuch jest jeszcze bardzo wysoko i moze dlatego tak wyglada
nat_alia lubi tę wiadomość
-
Nie widziałam zdjęcia Asi, nie będę się w temacie jej biustu wypowiadać, ale sama kupiłam jeden bawełniany do karmienia i moje cycki wyglądają w nim okropnie. Dwa stożki, z wystającymi sutami.
Kupiłam jakiś czas temu dwa na necie i powiem Wam, że od razu czuję się lepiej. Chcę wyglądać dobrze po porodzie, więc mam zamiar nosić pas poporodowy i ładne staniczkiLudzie tego nie widzą, ale wazne jak ja się będe czuła.
Kupiłam https://www.intymna.pl/p1,1,0,61683,,uma-biustonosz-usztywniany i https://www.intymna.pl/p1,1,0,62795,,krystyna-biustonosz-semi-soft-1577
W sobotę skoczę sobie do szpitala na ip na ktg. Męża nie będzie, więc nie będzie się stresowałDziękuje za podpowiedzi
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Katarzyna, ale po kiego grzyba chcesz na to KTG iść? Masz jakieś skurcze? Cokolwiek się dzieje?
Kupowania staników przez neta, jeśli mają być dopasowane (push upy, z fiszbinami) to nie ogarniam, bo jak to dopasować dobrze? Cycki muszą leżeć odpowiednio, a to można tylko sprawdzić przymierzając przed kupnem.
Sportowe też mierzyłam, bo co stanik, to inny.
linka, super! Żałuję trochę, że robiłam foty za każdym razem w innym ciuchu
Nynusia, ech te nasze dzieciaki.. Nic im się nie spieszy, nic a nic..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 12:10
linka220 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry !
Jaroszka dzieki za foty , mam swoj horror haha
Angelka no gdzie ja moglam byc ... w lozku , wstalam z D , poszedl do pracy polezalam do 6 i kima tradycjnie , zaraz trzeba isc sie ogarnac i sprzatac, jakos zaczac ten tydzien
Frogi dobrze ze tez tyle spalas , wiem ze nie jestem sama z tym
Agania na pewno bedzie dobrze , nasze kciuki maja moc
Magnosia to odpoczywaj teraz i w srode witamy kolejnego kawalera , super !
IviQ no i Ty rowniez ! Czekamy na relacje jak dojdziecie do ciebie :*
No skonczylam was czytac i poleciala mi krew z nosa...
Wizytuujace dajcie znac po :*
Little Frog, jaroszka, IviQ, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Te z H&M są fatalne, jak dla mnie... Ale jak ktoś ma małe cycki, to coś tam może dają. Bawełniany też kupiłam... Jezu, co za dziadostwo. Cycki mi bokami wypływały. Także na razie nadal noszę sprzed ciąży lub ten sam model, ale ciut większy, luźniejszy. Pewnie, że wolałabym bez fiszbin, ale z drugiej strony wiem, że nawet kilka dni chodzenia bez lub w byle jakim ma ogromne znaczenie dla wyglądu piersi, a ja mam już i tak duże i ciężkie, że nie chcę, by jeszcze gorzej wyglądały.
jaroszka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn