X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    linka220 wrote:
    ostatnie dodane :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/939e4168a3c5.jpg

Super to wygląda! kurde żałuje, że ja nie robiłam :)

linka220, Little Frog lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Ja to poszłam w ślady Szczęśliwej Mamusi i poszłam jeszcze spać o 8 :D Obudziłam się o 11....ahhhh...jak się wyspałam :D A w sumie noc nie była jakaś zła. Też całkiem dobrze spałam :)

Nadrobiłam, ale nie jestem w stanie odpisać.

LviQ, Magnosia, będzie Wam tak raźniej razem czekać. W sumie to już tak bliziutko! :)

Onka, współczuję tej lekarki. Ja to mam straszne nerwy jak słyszę/czytam o takich sytuacjach :/

A tak w temacie mleka, to przypomniało mi się jak byłam kiedyś w sklepie, to strzeliłam foteczkę:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eceabfe22e30.jpg

EwelKa wielka, linka220, Mikejla, szczesliwa_mamusia21, maluda, aanaa, IviQ, Magnosia, agaton, Lexie, annggela, lojkalojka lubią tę wiadomość

• EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna ja miałam tydzień temu i teraz będę miała za tydzień, czyli co 2 tyg i tylko dlatego, ze rytm serca był nieprawidłowy. A tak to nie wiem na kiedy by mi wyznaczył wizytę.

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Nynusia, będzie mały klocuszek :)

Laseczki macie teraz usg co tydzień? Ja miałam w zeszłym tyg, a kolejne dopiero za 14 dni. Nic gin nie wspominała, żeby na ktg skoczyć do szpitala. Nic się nie dzieje, jednak chciałabym podpatrzyć moją małą.

Ja miałam w 35 tyg, w 37, teraz w 39 będę miała czyli w tym tygodniu i to już będzie ostatnie bo 5 dni po tym usg bede miala cesarke. Nic o ktg w międzyczasie nie wspominał mój gin tylko jeśli zacznie się poród to mam jechać i rodzić :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 11:48

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dziewczynki w 40 tygodniu :D
    ale bym chciała żeby to było już w tym tyg i żebym nie musiała iść za tydzień do szpitala na wywołanie :/

Iviq i Magnosia ale wam zazdroszcze :D :D już tuż tuż

Jaroszka piękne zdjecia :) dziękujemy

estrella, zakocona, jaroszka, Bąbelek, IviQ, Magnosia, agaton, Lexie lubią tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Żabka pokażę to mojemu ;)

Little Frog lubi tę wiadomość

• jaroszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli chyba sie nie udziela na forum nie?
    Kurczę patrzę na to jej zdjęcie na Facebooku i sie zastanawiam jaki jest sens noszenia tego stanika skoro ani trochę biustu nie podtrzymuje...lepiej juz chyba chodzić bez...
    Wasze materiałowe staniki tez tak wyglądają?? Bo to bez sensu jest...
    Moim zdaniem of kors!

polkosia, maluda lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ktg co tydzien, usg mialam tydzien temu i miec juz nie będę, wizytę w czwartek chyba juz ostatnią.
    Ogólnie usg jest dla mnie bardzo nieprzyjemne, wiec cieszę się, ze go nie mam. Na to ktg tez nie chce mi sie chodzić co tydzien.

km5st5odymuuq2ts.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Kurczę patrzę na to jej zdjęcie na Facebooku i sie zastanawiam jaki jest sens noszenia tego stanika skoro ani trochę biustu nie podtrzymuje...lepiej juz chyba chodzić bez...
    Moim zdaniem of kors!
    Ale jaki stanik?

km5st5odymuuq2ts.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Magnosia super wieści, czyli do środy ;) szybko minie. Jak bylam ostatnio na ktg, to słyszałam, ze polozniczy zawalony i mamusie leżą na patologii, w sumie tam jest chyba lepiej ;) wolałabym z dzidziusiem na patologii, niz na poloznictwie. A powiedz mi orientujesz sie, jak to jest wlz odwiedzinami przez mlodsze rodzeństwo dzidziusiow? Widzialas tak jakies dzieciaki odwiedzające?
    A i jeszcze jedno znasz ćwiczenia po cc? Łatwiej bedzie Ci sie pionizować

Agatka, nie wiem jak w innych szpitalach, ale u mnie jest napisane, że dzieci w wieku przedszkolnym nie mogą odwiedzać: "Niemowlęta i dzieci w wieku przedszkolnym nie mogą być wprowadzane do Oddziałów ze względu na możliwość przeniesienia chorób wieku dziecięcego stanowiących bardzo poważne zagrożenie dla noworodków."

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Moim zdaniem of kors!
    dzieki dziewczeta ...naprawde na wasze dobre slowo to zawsze mozna liczyc naprawde....ze sie nie udziela nie znaczy ze nie czyta,a stanik jest sportowy a nie mamusiny ,narazie poki co i tak wielkie i ciezkie piersi podtrzymuje doskonale

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nat_alia wrote:
    Witam się dziewczynki w 40 tygodniu :D
    ale bym chciała żeby to było już w tym tyg i żebym nie musiała iść za tydzień do szpitala na wywołanie :/

nat_alia Ty masz tak jak ja :) ja też mam nadzieję na ten tydzień, bo się boję wywoływania :/ wywołują u nas jak przenosisz tydzień :( O nie tylko nie tooooo

A masz termin na 1 stronie na 3/10 - tak wychodzi z usg?

Little frog - ale extraaaa hahahahaaa

nat_alia lubi tę wiadomość

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam Asiu ja tylko chciałam czyjejś opinii w tym temacie nie obrażaj sie noooo
    I nie pisz dziewczęta tylko Jaroszka żadna nic nie napisała....to ja sie wyrwalam, no moze i przesadziłam, ale poprostu to jest chyba ten stanik co tak wszystkie chwaliły z H&M? A piersi poprostu wyglądaj jakbyś nie miał stanika.
    No ale ok moze be niego jesce inaczej to wyglada....
    Zastanawiałam sie czy nie kupic i stad poruszony temat....wybacz;( bije sie w piers

relgh371crdcdbv2.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona tak zamknięta na 4 spusty

l22nhdgeccid541p.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie to nie jest z H&M jest ze sport direct,a podziwiac mialas moj brzuch anie cycki,wykonujac obowiazki domowe i cwiczac nosze sobie taki,jak wychodze miedzy ludzi mam inny,nie bede sie meczyc w domu z fiszbinami albo jeszcze innymi pushupami bo nie musze,a brzuch jest jeszcze bardzo wysoko i moze dlatego tak wyglada

nat_alia lubi tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie widziałam zdjęcia Asi, nie będę się w temacie jej biustu wypowiadać, ale sama kupiłam jeden bawełniany do karmienia i moje cycki wyglądają w nim okropnie. Dwa stożki, z wystającymi sutami.

Kupiłam jakiś czas temu dwa na necie i powiem Wam, że od razu czuję się lepiej. Chcę wyglądać dobrze po porodzie, więc mam zamiar nosić pas poporodowy i ładne staniczki ;) Ludzie tego nie widzą, ale wazne jak ja się będe czuła.

Kupiłam https://www.intymna.pl/p1,1,0,61683,,uma-biustonosz-usztywniany i https://www.intymna.pl/p1,1,0,62795,,krystyna-biustonosz-semi-soft-1577

W sobotę skoczę sobie do szpitala na ip na ktg. Męża nie będzie, więc nie będzie się stresował :) Dziękuje za podpowiedzi ;)

jaroszka lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    linka220 wrote:
    ostatnie dodane :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/939e4168a3c5.jpg

Linka rewelacja!!!

linka220 lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna, ale po kiego grzyba chcesz na to KTG iść? Masz jakieś skurcze? Cokolwiek się dzieje?

Kupowania staników przez neta, jeśli mają być dopasowane (push upy, z fiszbinami) to nie ogarniam, bo jak to dopasować dobrze? Cycki muszą leżeć odpowiednio, a to można tylko sprawdzić przymierzając przed kupnem.

Sportowe też mierzyłam, bo co stanik, to inny.

linka, super! Żałuję trochę, że robiłam foty za każdym razem w innym ciuchu :(

Nynusia, ech te nasze dzieciaki.. Nic im się nie spieszy, nic a nic..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 12:10

linka220 lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ! :)

Jaroszka dzieki za foty , mam swoj horror haha :D

Angelka no gdzie ja moglam byc ... w lozku , wstalam z D , poszedl do pracy polezalam do 6 i kima tradycjnie , zaraz trzeba isc sie ogarnac i sprzatac, jakos zaczac ten tydzien :)

Frogi dobrze ze tez tyle spalas , wiem ze nie jestem sama z tym :D

Agania na pewno bedzie dobrze , nasze kciuki maja moc <3

Magnosia to odpoczywaj teraz i w srode witamy kolejnego kawalera , super !
    IviQ no i Ty rowniez ! Czekamy na relacje jak dojdziecie do ciebie :*

No skonczylam was czytac i poleciala mi krew z nosa...

Wizytuujace dajcie znac po :*

Little Frog, jaroszka, IviQ, Magnosia lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te z H&M są fatalne, jak dla mnie... Ale jak ktoś ma małe cycki, to coś tam może dają. Bawełniany też kupiłam... Jezu, co za dziadostwo. Cycki mi bokami wypływały. Także na razie nadal noszę sprzed ciąży lub ten sam model, ale ciut większy, luźniejszy. Pewnie, że wolałabym bez fiszbin, ale z drugiej strony wiem, że nawet kilka dni chodzenia bez lub w byle jakim ma ogromne znaczenie dla wyglądu piersi, a ja mam już i tak duże i ciężkie, że nie chcę, by jeszcze gorzej wyglądały.

jaroszka lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
‹‹ 2459 2460 2461 2462 2463 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ