Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika pal licho ze nie lubisz, ale czy nie każdy zwierzak przytulajacy się do brzucha nie rozczula
?
No ale skoro orka też Ci się podoba to milusio mi bardzo!
Tak w ogóle to mam nadzieję, ze w tym tygodniu już się Wam sesja pochwalę ! Nie mogę się doczekać! Zdjęcia już gotowe od tygodnia tylko kasy nie mamyMikejla lubi tę wiadomość
-
Magnosia jak ja Ci zazdroszczę. Wiesz kiedy dokładnie przywitasz się z Szymonkiem.
U mnie skurczy w nocy nie było, wczoraj wieczorem dwa razy bóle okresowe. Jednak nie wiem czy nie mają związku ze stresem. Oglądałam thiller i w momentach grozy się pojawiły. Potem cisza.
Macie jakieś pomysły na bóle spojenia? Leżę boli, wstaję boli, chodzę boli...Magnosia lubi tę wiadomość
-
Aga ja to znowu chciałabym piesa
ale właśnie problem jeszcze tu wiadomo, najpierw mieszkanie, dzidziuś i różne kwestie, a później pomyślimy o piesku. I znów myślę i myślę i tęsknię za Jerrym
brat mi powiedział, że go pasą jak świnie
byłam ja w Polsce to dbałam o niego tak jak należy...aaa nie mogę o tym myśleć.
Magnosia to spotkanie z maleństwem tuż tuż
Jacusianka - no...szybki poród bo dobre stronyja własnie często śnię, że nie zdąze hehe
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Jaroszka ja si obudzilam po 5 ale tu za oknem mam las i nie widać nic:/ zatem baaardzo dziękuję za fotki:) i zazdroszczę.
Onka no popatrz u mnie od 22-6 rano cisza. Nawet się smiałam ze mogłabym do domu czmychnąć niepostrzeżenie.
linka, lexi, angela 40 tydz wow no ja nie dotrwam ale brzmi cudnie
linka ja tez w łeb bym dostała jakbym dłużej niż tydzień musiała leżeć a co dopiero miesiąc czy dwa. naprawdę podziwiam podziwiam
onka to masakra co za lekarz. ja jego czy oni nie wiedzą ze od nich zależy życie naszych dzieci!!!!
Lexie, annggela lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
A Agania nie będę Ci pisać nie przejmuj się, bo wiadomo...
natomiast ja wierzę, ze będzie dobrze i Ty tez uwierz. Popatrz ile na forum było takich sytuacji i wszystko się dobrzd skończyło, czemu u Ciebie miałoby być inaczej ?! W końcu jesteśmy PAZDZIERNIKOWE SZCZESCIA
kciuki i pomodle się za WaS.agania, Lexie, maluda lubią tę wiadomość
-
Katarzynka, ciężko...mnie coś pobolewa, ale ja nawet nie wiem czy to to (to dziwne wiem), prześpię się chyba znów na podłodze, bo przez tydzień miałam spokój z bólem kręgosłupa i tam na dole. Mnie najbardziej wkurza lewy pośladek - no kość to chętnie bym wyrwała, przez to siedzę na prawym cały czas
-
Mikejla wrote:A ja dziś będę robić gulasz wołowy - zastanawiam się jaki będzie lepszy...taki zwykły, czysty bez niczego, czy z marchewką, fasolką, cebulą...??
Mika, ja zawsze robię ten:) i dziś właśnie kupiłam wołowinę, ale zrobię jutro, bo to dużo roboty i jeszcze do lekarza nie zdążę
Edit: To Ci pokazałam któryten! http://www.mojegotowanie.pl/przepisy/obiady/gulasz_wolowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 10:50
Mikejla, aanaa lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
jacusianka wrote:Mika, ja zawsze robię ten:) i dziś właśnie kupiłam wołowinę, ale zrobię jutro, bo to dużo roboty i jeszcze do lekarza nie zdążę
w sensie z dodatkami?znalazłam jakiś sposób podania z kluchami marchewkowymi hmmm
oo właśnie to znalazłam !!i się zastanawiam nad nim, tylko ja jeszcze urozmaicę fasolką czerwoną bo uwielbiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 10:52
-
Mikejla wrote:Katarzynka, ciężko...mnie coś pobolewa, ale ja nawet nie wiem czy to to (to dziwne wiem), prześpię się chyba znów na podłodze, bo przez tydzień miałam spokój z bólem kręgosłupa i tam na dole. Mnie najbardziej wkurza lewy pośladek - no kość to chętnie bym wyrwała, przez to siedzę na prawym cały czas
To u Ciebie może to rwa kulszowa? Mnie plecy prawie wcale nie bolą, tylko pipka. Nie mam już "na nią" pomysłu ;p -
Katarzyna87 wrote:To u Ciebie może to rwa kulszowa? Mnie plecy prawie wcale nie bolą, tylko pipka. Nie mam już "na nią" pomysłu ;p
A pojęcia nie mam, czytałam i o spojeniu i o różnych rzeczach, tylko czy ja to mam - wolę nie wiedzieć chyba i uznawać za ból poślada hehe
Wisieńka no to mi przypomniałaś o wanience, bo kompletnie o niej zapomniałam!! -
wisieninka_89 wrote:a ja mam do Was dziewczyny pytanie z innej beczki:) kupowałyście stelaż do wanienki? siostra chce kupić dla małego a ja się zastanawiam czy jest mi niezbędny, czy coś innego nie przyda się bardziej?
Mi bratowa też sprezentowała, czekam na paczkę z niemiecMy mamy większą łazienkę i jakoś niewygodnie na pralce stawiać tą wanienkę, więc się cieszę z tego stojaka
w pokoju też nie chcemy kąpać bo mamy wykładzinę jasną, a to tu chlapnie tu pluśnie