X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika pal licho ze nie lubisz, ale czy nie każdy zwierzak przytulajacy się do brzucha nie rozczula :D ?
    No ale skoro orka też Ci się podoba to milusio mi bardzo!
    Tak w ogóle to mam nadzieję, ze w tym tygodniu już się Wam sesja pochwalę ! Nie mogę się doczekać! Zdjęcia już gotowe od tygodnia tylko kasy nie mamy

Mikejla lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia jak ja Ci zazdroszczę. Wiesz kiedy dokładnie przywitasz się z Szymonkiem.

U mnie skurczy w nocy nie było, wczoraj wieczorem dwa razy bóle okresowe. Jednak nie wiem czy nie mają związku ze stresem. Oglądałam thiller i w momentach grozy się pojawiły. Potem cisza.

Macie jakieś pomysły na bóle spojenia? Leżę boli, wstaję boli, chodzę boli...

Magnosia lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia wrote:
    Hej, już po obchodzie. W środę cc, tak jak miało być. Ktg zwiększone do 6 razy godzinę. No to odliczanie czas zacząć. Chyba będę dużo spać, by szybko minęło.

Jaroszka, dziękuję ;)

Oooo super!!!!

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja to znowu chciałabym piesa :( ale właśnie problem jeszcze tu wiadomo, najpierw mieszkanie, dzidziuś i różne kwestie, a później pomyślimy o piesku. I znów myślę i myślę i tęsknię za Jerrym :( brat mi powiedział, że go pasą jak świnie :/ byłam ja w Polsce to dbałam o niego tak jak należy...aaa nie mogę o tym myśleć.

Magnosia to spotkanie z maleństwem tuż tuż :)

Jacusianka - no...szybki poród bo dobre strony :D ja własnie często śnię, że nie zdąze hehe :)

• IviQ Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka ja si obudzilam po 5 ale tu za oknem mam las i nie widać nic:/ zatem baaardzo dziękuję za fotki:) i zazdroszczę.
    Onka no popatrz u mnie od 22-6 rano cisza. Nawet się smiałam ze mogłabym do domu czmychnąć niepostrzeżenie.

linka, lexi, angela 40 tydz wow no ja nie dotrwam ale brzmi cudnie

linka ja tez w łeb bym dostała jakbym dłużej niż tydzień musiała leżeć a co dopiero miesiąc czy dwa. naprawdę podziwiam podziwiam

onka to masakra co za lekarz. ja jego czy oni nie wiedzą ze od nich zależy życie naszych dzieci!!!!

Lexie, annggela lubią tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka rozbrajasz mnie haha :D to zrób następnym zdjęcie z przytulającym się wężem :D
    oj głuptoku fajnie, że wróciłaś nas tu rozbawiać :)

jaroszka lubi tę wiadomość

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Agania nie będę Ci pisać nie przejmuj się, bo wiadomo...
    natomiast ja wierzę, ze będzie dobrze i Ty tez uwierz. Popatrz ile na forum było takich sytuacji i wszystko się dobrzd skończyło, czemu u Ciebie miałoby być inaczej ?! W końcu jesteśmy PAZDZIERNIKOWE SZCZESCIA :)
    kciuki i pomodle się za WaS.

agania, Lexie, maluda lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzynka, ciężko...mnie coś pobolewa, ale ja nawet nie wiem czy to to (to dziwne wiem), prześpię się chyba znów na podłodze, bo przez tydzień miałam spokój z bólem kręgosłupa i tam na dole. Mnie najbardziej wkurza lewy pośladek - no kość to chętnie bym wyrwała, przez to siedzę na prawym cały czas :)

• Arielka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia ale zazdroszczę :) Daj znać po tej cesarce to może się uspokoję bo cały czas jestem przerażona tym zabiegiem :D

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś będę robić gulasz wołowy - zastanawiam się jaki będzie lepszy...taki zwykły, czysty bez niczego, czy z marchewką, fasolką, cebulą...??

• jacusianka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    A ja dziś będę robić gulasz wołowy - zastanawiam się jaki będzie lepszy...taki zwykły, czysty bez niczego, czy z marchewką, fasolką, cebulą...??

Mika, ja zawsze robię ten:) i dziś właśnie kupiłam wołowinę, ale zrobię jutro, bo to dużo roboty i jeszcze do lekarza nie zdążę ;)

Edit: To Ci pokazałam który :D ten! http://www.mojegotowanie.pl/przepisy/obiady/gulasz_wolowy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 10:50

Mikejla, aanaa lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka wrote:
    Mika, ja zawsze robię ten:) i dziś właśnie kupiłam wołowinę, ale zrobię jutro, bo to dużo roboty i jeszcze do lekarza nie zdążę ;)

w sensie z dodatkami? :) znalazłam jakiś sposób podania z kluchami marchewkowymi hmmm

oo właśnie to znalazłam !! :) i się zastanawiam nad nim, tylko ja jeszcze urozmaicę fasolką czerwoną bo uwielbiam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 10:52

• Arielka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo ja uwielbiam z marcheweczką <3 też kupiłam w weekend mięsko i będę robić taki :)

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kluseczków marchewkowych nigdy nie robiłam ( zawsze zwyciężało lenistwo!), ale jakoś dziś mam ochotę ;)

Mikejla lubi tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • wisieninka_89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam do Was dziewczyny pytanie z innej beczki:) kupowałyście stelaż do wanienki? siostra chce kupić dla małego a ja się zastanawiam czy jest mi niezbędny, czy coś innego nie przyda się bardziej?:)

zrz6x1hpk730yji7.png
    f2wlh371shb33oc3.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Katarzynka, ciężko...mnie coś pobolewa, ale ja nawet nie wiem czy to to (to dziwne wiem), prześpię się chyba znów na podłodze, bo przez tydzień miałam spokój z bólem kręgosłupa i tam na dole. Mnie najbardziej wkurza lewy pośladek - no kość to chętnie bym wyrwała, przez to siedzę na prawym cały czas :)

To u Ciebie może to rwa kulszowa? Mnie plecy prawie wcale nie bolą, tylko pipka. Nie mam już "na nią" pomysłu ;p

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Mikejla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba też zrobię, może mi wyjdą :) tylko muszę iść po marchewke :)

• linka220 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:

Linka nie wiem jakie koty były na TVP2-spalam :) ale moja kotka to maine Coon :)

OOO to było o tej rasie kotków, pięęęęękne, były 3 w stidio nawet :):) Naprawdę zazdroszczę :):)

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    To u Ciebie może to rwa kulszowa? Mnie plecy prawie wcale nie bolą, tylko pipka. Nie mam już "na nią" pomysłu ;p

A pojęcia nie mam, czytałam i o spojeniu i o różnych rzeczach, tylko czy ja to mam - wolę nie wiedzieć chyba i uznawać za ból poślada hehe

Wisieńka no to mi przypomniałaś o wanience, bo kompletnie o niej zapomniałam!!

• linka220 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wisieninka_89 wrote:
    a ja mam do Was dziewczyny pytanie z innej beczki:) kupowałyście stelaż do wanienki? siostra chce kupić dla małego a ja się zastanawiam czy jest mi niezbędny, czy coś innego nie przyda się bardziej?:)

Mi bratowa też sprezentowała, czekam na paczkę z niemiec :) My mamy większą łazienkę i jakoś niewygodnie na pralce stawiać tą wanienkę, więc się cieszę z tego stojaka :) w pokoju też nie chcemy kąpać bo mamy wykładzinę jasną, a to tu chlapnie tu pluśnie :)

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
‹‹ 2457 2458 2459 2460 2461 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ