Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
onka, ale masakra... no jakaś totalna idiotka z tej lekarki!
A ja dzisiaj miałam sen, jeju. Śniło mi się, że Oliwka bardzo się rozpychała, w końcu przez skórę było widać jej rączkę i w końcu przebiła skórę moją na brzuchu rączką i dotykała mojego sutkate sny w ciąży są the best
agaton, maluda lubią tę wiadomość
-
Właśnie znalazłam w Internecie informacje o krwawym księżycu. No i o tym, że miał nastąpić koniec świata. Tyle się dzieje, a ja tu w takiej nieświadomości...
Onka, olać i zapomnieć.
agaton, aanaa, WiedźmaMaKota, maluda, lojkalojka lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Kobiety powinny mieć brzuch na suwak. Byłoby łatwiej
agaton, linka220, Katarzyna87, onka, IviQ, WiedźmaMaKota, Little Frog, maluda, Bąbelek lubią tę wiadomość
Hej kobietki - pisałam posta o 6, ale widzę, że go nie wstawiło.
Na oglądanie księżyca nie wstałam, zasnęłam po 1
Onka dokładnie olej i zapomnij tak jak pisze Magnosia, następny lekarz na pewno będzie lepszy!
Jaroszka fajnie wyglądasz z tym brzucholem
A mnie się śniło, że...były u mnie Lojka i Battinka i jej córki, dwie pary bliźniaczek ha ha. Nie wiem co się działo w śnie, pamiętam tylko tyle.
Apropo gdzie są Te, których nie ma?I ciekawe jak tam Fatim i jej mały Wielki Skarb
Magnosia, jaroszka, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Onka, nie przejmuj się, też mi się zdarzy trafić na konowała...
Agania, trzymam kciuki. Dla wszystkich wizytujących też powodzeniaNa pewno będzie OK.
Zakocona, od 6 ani jednego skurczu ani bólu, więc straszaki... Już mnie to wkurza, człowiek się namęczy i nic z tego nie wynika.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A ja miałam tragiczną noc:( ( uwaga PePe nie czytaj bo będę narzekać!
)Coś mnie podkusiło, żeby podjeść wczoraj na wieczór czipsików i odpokutowałam to strasznym bólem żołądka połączonym z mdłościami plus strasznie mocne spinanie brzucha. Nie wiedziałam już czy iść rzygać czy rodzić
Jak juz udało mi się zasnąć obudził mnie mega ból bioder od spania na bokach. czuje się jak zombie i zdecydowanie chciałabym już urodzić. cesarka za 8 dni.
-
Obudzona!!!
Dziewczyny ależ cała przyjemność po mojej stronie z tymi zdjęciami. Miło, ze docenilyscie moja foto relacje na żywo :*
Lojka, Bąbel tak noszę pierścionki nawet na noc nie zdejmuje, bo nie jestem spuchnieta.Buty również nadal dobre. Przynajmniej ta dolegliwość mnie oszczedzila
Magnosia s zykowalam Ci maila z opisem zaćmienia, ale widzę ze samą sobie poradziła
Przykro mi, ze masz tak smutno w tym szpitalu i niewiele wiesz
Linka nie wiem jakie koty były na TVP2-spalamale moja kotka to maine Coon
Mika na mnie mialyscie nie patrzeć o kota chodziłoja akurat na tej forcie wyglądam jak orka rzucona na plażę ....ja jeszcze widzę tu moje zmęczenie po szpitalu to był drugi wieczór w domku.
Wiecie co normalnie powieki mi od tej kroplowki i braku snu opadły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 10:22
linka220, WiedźmaMaKota, Magnosia, maluda, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
O kurde Nynusia i jak sie z tym czujesz?
Ja tam mysle,ze czasem sie dzieje szybka akcja i szyjka sie skraca i bach! Rodzimy:)
Takie czekanie jest trudne,ale powtarzam sobie to co Polkosia mówi,ze każdy dzień w brzuchu jest ważny i ze widocznie dziecko potrzebuje jeszcze tego czasu:)
Btw,Polkosia, i cala reszwspółczuję tych straszaków,bo faktycznie namęczy sie człowiek i guzik z tego ma...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 10:25
-
Cześć Mamusie i Dzidziusie:)
przez weekend prawie nie zagladałam,. widziałam tylko jednym okiem dyskusję z PePePE... ja tam czasem lubie się poużalaći nie wiem kto wymyslił, że ciąża to stan błogosławiony
u mnie na pewno nie
ale w tym 3 trymestrze też za bardzo nie mam na co narzekać
Dziś wizytujemy o 15.20, więc trzymajcie kciuki, zeby już jakieś rozwarcie było, jak nie jutro dostajemy skierowanie na indukcję...
Chyba przez weekend opadł mi brzych...a le nie pokaże Wam, co mam straszyć moimi rozstępami
Polkosia, duzo, dużo, dużo miłości!! i obyś już za chwilę tuliła Klementysię
Ja od soboty czuję bóle okresowe. Tak mi się przynajmniej wydaje, bo ja prawie nigdy nie miałam jakichś dolegliwości okresowych... Nie są uciązliwe, bo mogę z nimi zasypiac i budze się w nocy, ale mam nadzieję, że powoli wszsytko naturalnie się zbliża
A jak moja mama mnie rodziła, to pierwszego skurczu dostała ok. 8. Tata był wtedy w pracy, więc moja babacia zadzwoni la po karetkę. Karetki wolnej nie było, więc babcia pobiegła po kogoś kto mamę zawiezie do szpitalaNa trasie do szpitala przesiadała się do karetki
i na IP krzyczeli, żeby brać mamme na porodówkę, bo juz rodzi
urodziłam się o 12.05, a jestem pierwszym dzieckiem
i tak sobie marzę, że... ja też tak szybko i sprawnie urodzę
agaton, polkosia, jaroszka, Lexie, Little Frog, maluda, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Hej, już po obchodzie. W środę cc, tak jak miało być. Ktg zwiększone do 6 razy godzinę. No to odliczanie czas zacząć. Chyba będę dużo spać, by szybko minęło.
Jaroszka, dziękujępolkosia, agaton, EwelKa wielka, Katarzyna87, jaroszka, Arielka, zakocona, estrella, Lexie, onka, agania, PauLLa, annggela, Nynusia, Little Frog, nat_alia, maluda, szczesliwa_mamusia21, soraya, Bąbelek, lojkalojka, stokrotka25, paula1 lubią tę wiadomość
Wlasnie Polkosia,nie zlozylam Ci życzeń
a miałam Ci udanego seksu rocznicowego życzyć
no i wielu lat milosci:)
Jacusianka,to ja tez chce taki poród:)
Jaroszka,a ja kocham koty i bardzo mi sie Twój podoba,bo jest taki duży,ale my z mężem za często wyjezdzamy i kot to raczej nie bylaby odpowiedzialna decyzja. Moja mama ma kota i tez jej co chwile nie ma w domu i on biedny samotny,chociaż drugi by mu się przydał do towarzystwa,ale ma juz 15 lat,wiec to bez sensu;)polkosia lubi tę wiadomość
-
Witam,
Wczoraj o 19 wyszłam z domu, wróciłam po 12. I jak teraz włączyłam forum to stwierdziłam, ze ja nie dam rady tego przeczytaćmasakra. Za to pochwale sie, ze w sobotę dostałam kupon na darmowa pizzę xxl w Dominium czy jak to tam sie zwie
Pani stwierdziła, ze ciężarnej sie należy
No i nie wiem jak Wy ale mi no głupio jak ktoś mi miejsca chce ustąpić czy cos. Za to moj maz stwierdził, ze musi wykorzystać moja ciąże i ostatnio w kolejce w biedronce wystrzelił " przepraszam mam zonę w ciazy czy przepuszcza nas państwo?" Oczywiście przepuścili ale czułam sie jak kalekanat_alia, maluda lubią tę wiadomość