X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka, ale masakra... no jakaś totalna idiotka z tej lekarki!
    A ja dzisiaj miałam sen, jeju. Śniło mi się, że Oliwka bardzo się rozpychała, w końcu przez skórę było widać jej rączkę i w końcu przebiła skórę moją na brzuchu rączką i dotykała mojego sutka :O :O :O te sny w ciąży są the best ;)

agaton, maluda lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, trzymajcie kciuki za nas od 15:30.

soraya, agaton, Mikejla, Magnosia, annggela, polkosia, Nynusia, jaroszka, Little Frog lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie znalazłam w Internecie informacje o krwawym księżycu. No i o tym, że miał nastąpić koniec świata. Tyle się dzieje, a ja tu w takiej nieświadomości... ;)

Onka, olać i zapomnieć.

agaton, aanaa, WiedźmaMaKota, maluda, lojkalojka lubią tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania ja kiedyś miałam podobny sen,że nasz Mały przeciął moją skórę paznokciem i miał rączkę na zewnątrz!
    Będziemy trzymać kciuki za Was na pewno!:)

Nynusia daj znać co i jak po obchodzie

agaton, Nynusia lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobiety powinny mieć brzuch na suwak. Byłoby łatwiej ;)

agaton, linka220, Katarzyna87, onka, IviQ, WiedźmaMaKota, Little Frog, maluda, Bąbelek lubią tę wiadomość

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki - pisałam posta o 6, ale widzę, że go nie wstawiło.

Na oglądanie księżyca nie wstałam, zasnęłam po 1 ;)

Onka dokładnie olej i zapomnij tak jak pisze Magnosia, następny lekarz na pewno będzie lepszy!

Jaroszka fajnie wyglądasz z tym brzucholem :)

A mnie się śniło, że...były u mnie Lojka i Battinka i jej córki, dwie pary bliźniaczek ha ha. Nie wiem co się działo w śnie, pamiętam tylko tyle.

Apropo gdzie są Te, których nie ma? ;) I ciekawe jak tam Fatim i jej mały Wielki Skarb :)

Magnosia, jaroszka, lojkalojka lubią tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka, nie przejmuj się, też mi się zdarzy trafić na konowała...

Agania, trzymam kciuki. Dla wszystkich wizytujących też powodzenia :) Na pewno będzie OK.

Zakocona, od 6 ani jednego skurczu ani bólu, więc straszaki... Już mnie to wkurza, człowiek się namęczy i nic z tego nie wynika.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • annggela Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny nam cos ucichły :( mam nadzieje ze z powodu pobytu na porodówce :) ja czekam na lekarkę , czasem czekać musze aż godzine mimo mam na 10, nie ogarniam ich systemu :/

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, zdjęcia rzeczywiście piękne :) Ja nie miałam w nocy siły wstać na oglądanie... Przekręcałam się tylko z boku na bok, żeby mniej bolało.

jaroszka lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • annggela Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia zatrzymalas ja gdy chciała wychodzić to teraz Tobie ba złość robi, te nasze dzieciaki to wariaty ;) małe łobuzy broją juz w brzuszkach

polkosia lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja miałam tragiczną noc:( ( uwaga PePe nie czytaj bo będę narzekać! ;))Coś mnie podkusiło, żeby podjeść wczoraj na wieczór czipsików i odpokutowałam to strasznym bólem żołądka połączonym z mdłościami plus strasznie mocne spinanie brzucha. Nie wiedziałam już czy iść rzygać czy rodzić :D Jak juz udało mi się zasnąć obudził mnie mega ból bioder od spania na bokach. czuje się jak zombie i zdecydowanie chciałabym już urodzić. cesarka za 8 dni.

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki idę do domu.

Szyjka zamknięta raczej nie ma szans na poród w terminie wiec jeśli chce mogę zostać w szpitalu ale mogę urodzić nawet za 2 tyg.
    Także idę do domu i mam się pojawiać na ktg

nat_alia, maluda lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obudzona!!!

Dziewczyny ależ cała przyjemność po mojej stronie z tymi zdjęciami. Miło, ze docenilyscie moja foto relacje na żywo :*

Lojka, Bąbel tak noszę pierścionki nawet na noc nie zdejmuje, bo nie jestem spuchnieta.Buty również nadal dobre. Przynajmniej ta dolegliwość mnie oszczedzila :)

Magnosia s zykowalam Ci maila z opisem zaćmienia, ale widzę ze samą sobie poradziła :)
    Przykro mi, ze masz tak smutno w tym szpitalu i niewiele wiesz :(

Linka nie wiem jakie koty były na TVP2-spalam :) ale moja kotka to maine Coon :)

Mika na mnie mialyscie nie patrzeć o kota chodziło :P ja akurat na tej forcie wyglądam jak orka rzucona na plażę ....ja jeszcze widzę tu moje zmęczenie po szpitalu to był drugi wieczór w domku.
    Wiecie co normalnie powieki mi od tej kroplowki i braku snu opadły.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 10:22

linka220, WiedźmaMaKota, Magnosia, maluda, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia... szkoda,coś się Lence nie spieszy na świat.. Trudno,musisz jeszcze troche wytrzymać w dwupaku,choć wiem ,że ciężko będzie.Jesteśmy na takim etapie,że juz bardzo chciałybyśmy urodzić.. Zobaczymy co mój lekarz dziś powie..

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde Nynusia i jak sie z tym czujesz?
    Ja tam mysle,ze czasem sie dzieje szybka akcja i szyjka sie skraca i bach! Rodzimy:)
    Takie czekanie jest trudne,ale powtarzam sobie to co Polkosia mówi,ze każdy dzień w brzuchu jest ważny i ze widocznie dziecko potrzebuje jeszcze tego czasu:)
    Btw,Polkosia, i cala reszwspółczuję tych straszaków,bo faktycznie namęczy sie człowiek i guzik z tego ma...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 10:25

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka nie lubię kotów, więc nie będę kłamać, że mi się podobają i są cudowne :D A Twoje poliki i brzuchol mi się podoba, więc mówię! :)

jaroszka lubi tę wiadomość

• jacusianka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Mamusie i Dzidziusie:)
    przez weekend prawie nie zagladałam,. widziałam tylko jednym okiem dyskusję z PePePE... ja tam czasem lubie się poużalać ;) i nie wiem kto wymyslił, że ciąża to stan błogosławiony ;) u mnie na pewno nie ;) ale w tym 3 trymestrze też za bardzo nie mam na co narzekać ;)
    Dziś wizytujemy o 15.20, więc trzymajcie kciuki, zeby już jakieś rozwarcie było, jak nie jutro dostajemy skierowanie na indukcję...
    Chyba przez weekend opadł mi brzych...a le nie pokaże Wam, co mam straszyć moimi rozstępami :D
    Polkosia, duzo, dużo, dużo miłości!! i obyś już za chwilę tuliła Klementysię ;)
    Ja od soboty czuję bóle okresowe. Tak mi się przynajmniej wydaje, bo ja prawie nigdy nie miałam jakichś dolegliwości okresowych... Nie są uciązliwe, bo mogę z nimi zasypiac i budze się w nocy, ale mam nadzieję, że powoli wszsytko naturalnie się zbliża ;)
    A jak moja mama mnie rodziła, to pierwszego skurczu dostała ok. 8. Tata był wtedy w pracy, więc moja babacia zadzwoni la po karetkę. Karetki wolnej nie było, więc babcia pobiegła po kogoś kto mamę zawiezie do szpitala ;) Na trasie do szpitala przesiadała się do karetki :D i na IP krzyczeli, żeby brać mamme na porodówkę, bo juz rodzi :D urodziłam się o 12.05, a jestem pierwszym dzieckiem ;) i tak sobie marzę, że... ja też tak szybko i sprawnie urodzę ;)

agaton, polkosia, jaroszka, Lexie, Little Frog, maluda, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, już po obchodzie. W środę cc, tak jak miało być. Ktg zwiększone do 6 razy godzinę. No to odliczanie czas zacząć. Chyba będę dużo spać, by szybko minęło.

Jaroszka, dziękuję ;)

polkosia, agaton, EwelKa wielka, Katarzyna87, jaroszka, Arielka, zakocona, estrella, Lexie, onka, agania, PauLLa, annggela, Nynusia, Little Frog, nat_alia, maluda, szczesliwa_mamusia21, soraya, Bąbelek, lojkalojka, stokrotka25, paula1 lubią tę wiadomość

• agaton Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie Polkosia,nie zlozylam Ci życzeń:) a miałam Ci udanego seksu rocznicowego życzyć;) no i wielu lat milosci:)
    Jacusianka,to ja tez chce taki poród:)
    Jaroszka,a ja kocham koty i bardzo mi sie Twój podoba,bo jest taki duży,ale my z mężem za często wyjezdzamy i kot to raczej nie bylaby odpowiedzialna decyzja. Moja mama ma kota i tez jej co chwile nie ma w domu i on biedny samotny,chociaż drugi by mu się przydał do towarzystwa,ale ma juz 15 lat,wiec to bez sensu;)

polkosia lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Wczoraj o 19 wyszłam z domu, wróciłam po 12. I jak teraz włączyłam forum to stwierdziłam, ze ja nie dam rady tego przeczytać :) masakra. Za to pochwale sie, ze w sobotę dostałam kupon na darmowa pizzę xxl w Dominium czy jak to tam sie zwie :) Pani stwierdziła, ze ciężarnej sie należy :)

No i nie wiem jak Wy ale mi no głupio jak ktoś mi miejsca chce ustąpić czy cos. Za to moj maz stwierdził, ze musi wykorzystać moja ciąże i ostatnio w kolejce w biedronce wystrzelił " przepraszam mam zonę w ciazy czy przepuszcza nas państwo?" Oczywiście przepuścili ale czułam sie jak kaleka :)

nat_alia, maluda lubią tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
‹‹ 2456 2457 2458 2459 2460 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ