Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.
Onka u Nas dziś o 6 ktg jak miło było chwile dłużej pospać. Tak mi się w nocy smacznie spało a tu przyszła położna tętno zbadać ale na szczęście usnelam szybko.
Jaroszka dzięki za zdjęcia są super !!!
Masz też cudowna kkicie! Moja znajoma ma kota tej rasy ale jest rudo biały taaąaaaki przytulas
Onka, IviQ kciuki za pozytywne wiesci
Miłego dniajaroszka, IviQ lubią tę wiadomość
-
Jaroszka dzięki że wstawiłaś zdjęcia
piękne są. U mnie mocno świecił księżyc aż w oczy raziło..myslę sobie nie będę czekać do 2 i ustawiłam budzik na 2.10. Obudził mnie, akurat mąż się obudził chyba wcześniej, stwierdził że nie widzi księżyca i poszliśmy w kimę dalej
Zaczynamy kolejny tydzień dziewuszki! Ciekawe ile z nas się rozpakuje?Która chętna? Życzę udanych wizyt i szybkich porodów
Lexie, jaroszka lubią tę wiadomość
-
wiedzma no powiem Ci ze masz rację z hasłem"miało byc tak pieknie a nie jest" i to powinno sie mówic kazdej ciezarnej... i nie tylko. Bo jest dokładnie jak mówisz przeciez coaza to nie choroba, taki piekny stan, błogosławiony itd, maciezynstwo rowniez. I owszem jak kazda z nas baaaardzo sie ciesze z ciazy i malenstwa no ale lekko nie jest choc sama przechodze to naprawde lajtowo to no nie jest nooooo łatwe i przyjemne i zupełnie inaczej to sobie wyobrazałam, a facet nie moze miec totalnie pojecia o tym przez co przechodzimy...
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Witajcie!
jaroszka Ty jedyna chyba widzialas ta krwawiceDziekuje za zdjecia
Aaa i zdjecie z kotem -super !!! I rzucilo mi sie w oczy , ze Ty jeszce pierscionki nosisz? Wow!!!
polkosia lacze sie z Toba w bolu,w skurczach, w bolu @ i nieprzespanej nocy
Ja od 1h mialam bole skurczowe (tak to nazwe) co 5-4 min . Wzielam dwie no spy i tak do 4 lezalam , albo lazilam i potem wszystko sie wyciszyloTeraz troche jeszcze czuje , ze boli ,ale nie jest to regularne i niech tak zostanie bo jaza duzo spraw do zalatwienia mam dzisiaj
jaroszka lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Hej dziewczyny
Jaroszka piękny kotek i jak się przytula do brzuszka Pięknie Ja kocham koty mój mąż niestety nie za bardzo więc mamy tylko na podwórku Ale przytulaski muszą być
Super zdjęcia księżcaja jakoś zapomniałam zerknąć przez okno
Lexie my w tym samym dniu trzymam kciuki
Zaczynam 40 tydzień szok szok szok Wczoraj małe skurcze na ktg ale gin sprawdziła mi szyjke i jest już miękka i krótka więc już końcówka Powiedziała że widzi ze mam już rozpulchnione usta i nos i mam przyjąć w środę o ile wytrzymam hihi Szokkkk trochę już stres po tym jak przeczytałam że jedna z nas mdlala z bólu przy skurczach i parciuja też mam niski próg bólu
Ale lepiej nie myśleć
Miłego poniedziałkuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 07:26
Nynusia, soraya, agaton, Lexie, estrella, jaroszka, WiedźmaMaKota, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Linka kurcze a wczoraj też mi lekarka mówiła o tym rozpulchnionym nosie to znaczy ze poród się zbliża ??
U mnie skurcze dalej na poziomie 40 czyli nic nic nic
Nynusia mi Ginka powiedziała że ciało się rozpulchnia do porodu Głównie chodzi o macice ale całe ciało tak reaguje i to widać najbardZiej w okolicach ust i nosa podobnosoraya, Nynusia, skowroneczka87 lubią tę wiadomość
-
Hej, witam się i ja. Jem śniadanko, popijam kawke i nadrabiam nocne pisanie.
Jaroszka super zdjęcia, ja w nocy wstawałam i było tak jasno że czułam sie jak na oświetlonym stadionie. Księżyc też był mocno oświetlony ale fazy krwawej nie widziałam.
Onka, IviQ, Nynusia, Dodinka wy wszystkie już chyba bliżej jak dalejMelanox nam się coś nie odzywa może w końcu coś tam się wydarzyło. A no i Paula przecież tez dzis juz szpital.
Lojka, Polkosia, Zakocona ja wiem co wy przezywacie ja całymi dniami czuje te przepowiadacze, wczoraj wieczorem miałam tez delikatny ból krzyża (przy poprzednim porodzie to był ból dominujący).
Boże chciałabym każdej coś napisać ale już nie pamiętam co jeszcze komu.
Wywołuje jeszcze do porodu kolejne z listy Agu , Battinka.
Ja dziś na wizytę idę ostatnią przed...
Liczę na jakieś konkrety ze strony mojego doktorka, a nie tak jak poprzednio że mnie na cc położy dwa dni przed terminem z om czyli za 2 tygodnie. Dziś będzie ważył niunię. Muszę mu powiedzieć że mnie szew po poprzednim cc szczypie może się zlituje nade mna i choc o tydzień zmieni, tym bardziej że Natalka ma ważyć z 4000g lub wiecej.Nynusia, jaroszka, maluda lubią tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Babelku ja jestem chętna !
Jaroszka też tak jak Lojka właśnie zwróciłam uwagę na pierścionki. Fajnie masz.. Też bym chciała nosić jeszcze.
Czytałam o tym rozpulchnieniu co piszecie i zaraz nos i usta pomacałamNajbardziej rozpulchnioną mam jednak dupkę
lojkalojka, zakocona, soraya, linka220, Nynusia, agaton, stokrotka25, estrella, jaroszka, WiedźmaMaKota, maluda lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Dudus mnie wczoraj tak skopal ze chcialam dzwonic na porodowke, 1,5 h bez przerwy ale sie uspokoilo. Na 10 ide do lekarza na kontrole, posluchamy serduszkachoc troszke jestem zawiedziona bo mialam nadzieje ze nie dotrwamy
No i zaczynamy 40 tydzien ! Wychodzzzzzz beybesoraya, zakocona, Bąbelek, linka220, Nynusia, agaton, Lexie, estrella, Mikejla, WiedźmaMaKota, maluda, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jeszcze trzy dni i zaczynamy pazdziernik !!!
Dopiero sie zacznie rozpakowywanie
Dzisiaj sporo wizytujacychTrzymam kciuki !
soraya, Nynusia, madu, Mikejla lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Magnosia święte słowa. Dla mnie pełne podziwu są dziewczyny co muszą leżeć w domach czy szpitalach nie jak ja tydzień czy dwa ale miesiąc lub kilka. To jest dopiero problem niby fajnie leżą sobie odpoczywają oglądają tv, czytają klikają. jedzenie podane, męzowie przywożą wałówkę i smakołyki w domu się samo robi.. brzmi fajnei prawda??? ale psychicznie to niejedna jest na skraju załamania. Ja sama w szpitalu ryczałam bo tak to a to praca, dom, zakupy, człowiek się w nocy przytuli do swojego i jakoś raźniej i lepiej i wogóle dni mijają błyskawicznie a w szpitalu?? niepewnośc, strach, co chwila nowy współlokator, zero swobody i milion innych niedogodnień i do tego dzien się dłuży masakrycznie, człowiek ma za dużo czasu na myslenia, aczesto mamy schizy wiec negatywne myslenie i płacz i ból.....oj szcześciary te co pracują łącznie ze mną bo w końcu tylko na końcówce tu jestem, Inie jest wcale lekko myśleć ze to juz tuz tuz bo przerazaja mnie nowe obowiązki itd
Magnosia, Nynusia, Katarzyna87, WiedźmaMaKota, maluda lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Cześć dziewczyny
Ja całą noc miałam sny o skurczach. Co się obudziłam to gapilam się w sufit, żeby sprawdzić czy to sen czy nie
Od obudzenia (7) miałam 2 skurcze na razie i tyle z tego.
Powodzenia na wizytach!!
Angela, mmie tlukl wczoraj ze 3h. Miałam serdecznie dosyć tak mnie skopal
Linka, no to u mnie pewnie daleko do porodu, bo ja żadnych zmian nie widzę
Jaroszka, super foty!
Polkosia, współczuję przeżyć nocnych, ale może zaczyna się u ciebie porządnie coś dziać?
IviQ, dla mnie taka bezczynność to dużo gorsza jest niż zapierdzielanie. Jaknym musiała leżeć na stałe przymusowo to chyba bym pierdolca dostała. Co innego, że się położę, bo się zmeczylam czy mnie boli, a co innego "nie wolno ci chodzić".Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 08:10
linka220, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
dziś już rano był u mnie mąż i przywiózł mi naleśniki z jagodami, które dla mnie wczoraj usmażyłHumor już dziś lepszy. Mam nadzieję, że tak zostanie. Przestraszyłam się z tym nosem i ustami, bo chyba mam ten objaw.
A o co chodziło z tym księżycem? No bo pełnia to chyba dziś będzie dopiero, no i dlaczego "krwawy"?
Powodzenia wszystkim w szpitalach i tym czekającym w domkach
Właśnie mi podłączono ktg, a mój Skarbek ma czkawkęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 08:38
soraya, agaton, stokrotka25, estrella, WiedźmaMaKota, Little Frog, maluda lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Dzięki jaroszka za zdjecia
super
Ja spać nie mogłam, martwię sie tym echem serca Oliwki... oby tylko nic nie bylo gorzej... do tego ciagle myślałam o babci, która jest ciągle w szpitalu i lekarze kazali nastawić się na najgorsze
Polkosia a może do 3 razy sztuka? I ten 3 raz to juz bedzie "to"?polkosia, jaroszka, maluda lubią tę wiadomość
-
Zakocona mi gin powiedziała że ostatnio w środę jeszcze nie miałam rozpulchnione a wczoraj już miałam Ja za bardzo tego nie widzę
Ale od dłuższego czasu usta mam piękne jak bym sobie coś wstrzyknela na powięksZenie Po pomalowaniu blyaszczykiem to jak murzynka prawie
Szkoda że tak nie zostaje
Nynusia, annggela, estrella lubią tę wiadomość