Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusiu, Onka,Iviq, powodzenia jutro. W poniedziałek już normalna praca w szpitalu, to może coś zadecydują, no i pełnia jutro
Kiedyś mi położna mówiła, że w pełnię naprawdę jest najwięcej porodów.
Dziękuję za dobre słowa dziewczyny. To miłe i już mi lepiej.
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 22:24
agaton, Nynusia lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Zakręcona no już jutro szpital ale jadę popołudniu dopiero bo R na rano ma i chyba niczego się nie dowiem...zobaczymy:)
Szczęśliwa oczywiście będę pisać a jaktyle czasu będzie wolnego więc będę na bieżąco
Ja też uciekam spać bo skurcze bolesne mam a czuje że szybko nie zasnę
Dobranoc :*szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Paula,jestesmy z Toba. Super,ze będziesz nas informować. Dobrze,ze Twój gin sie troszczy o Ciebie i na pewno wszystko będzie dobrze:*
Ciekawe jak to z ta pelnia,ja to nie chce rodzic w pelnie,bo mamy tylko jedna sale do porodów rodzinnych z wanna i nie chce żeby byla zajeta haha;)
Ale nic nie wskazuje,żebym miała urodzić,a to dzisiaj chyba jest pelnia co nie? Bo pisałyście ze jutro,ale sprawdzalam na stronce jakiejś ze dzisiaj:)
-
lojkalojka wrote:Mikejka a jak sie czujesz ?
Wymiociny przeszly ?
Lojka tak tak dziękuję, akcja ze złym samopoczuciem zakończyła się...no krótko ujmę kibelkiem i posiadówą, więc to na pewno frytki! Najpierw siadły na żołądek, a później no...a po rosołku męża już całkiem rewelka. Troszkę się przestraszyłam, bo tu były i wymioty i biegunki na forum, a kończyło się i porodem nawet, dlatego taki lekki strach, ale to tylko te fryty
-
To sie ciesze ,ze przeszlo
Nie ma jak nasz polski rosol ,ktory zawsze stawa na nogi
A jeszcze jak wykonany prze wspolmalzona ... Widze , ze sie stara chlopina
IviQ lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dziewczyny bardzo proszę o dopisanie na listę kruszynek mojego synka Filipka.Urodził się 25 września o godzinie 8:00, równo w 39t0d, waga 3070 g, długość 54 cm, poród siłami natury z użyciem próżnociągu.
Pozdrawiamy wszystkie mamusie i ich kruszynki, te w brzuszkach i poza nimi :*Bąbelek, magdallenee, annggela, agaton, agania, soraya, estrella, Mikejla, zakocona, madu, lojkalojka, Arielka, Lucy7, polkosia, Lexie, Nynusia, Little Frog, IviQ, nat_alia, Katarzyna87, maluda, szczesliwa_mamusia21, miska2503, paula1 lubią tę wiadomość
-
Barbie,wielkie graty!! Tez proszę o więcej szczegółów:)
Magdalene,u mnie też księżyc przez okno zagląda,ale nie widzę żeby byl większy,a tym bardziej jakiś krwawy;) najlepiej ma Jaroszka,bo ona pewnie roznice widzi:)
Mika,dobrze,ze przeszlo!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 23:17
Mikejla lubi tę wiadomość
-
Wszystkie już śpią?
Zakrętka - doskonale rozumiem z tym ślubem, my na razie nie planujemy ale kiedyś pewnie go weźmiemyale jak już to bez jakiegoś wielkiego wesela. Ślub cywilny obiad w restauracji z kolacją tylko dla najbliższych i koniec
Magnosia, dla mnie też te co musza leżeć i to znosić sa bohaterkami :*
Jak ja się cieszę, że mój Misiu jutro wraca, i że będe go w końcu miała obok siebie...
Magnosia lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
ZakręconaOna wrote:Wiedźma zrób na kolacje łososia ala zakrętka !
Na blachę wyloz sreberko , na to łososia kostkę ( ja kupuje tego mrożonego łososia w Lidlu co są po dwa kawałki ala kostki pakowane) skrop olejem rzepakowym lub oliwa z oliwek , podsyp na to bazylie polecam ale zioła wedle uznania ...
Na to cebulka dymka ( lidlowski szczypior :p)
Skropic cytrynka , sol , pieprz
Obok łososia przekrojone pomidorki koktajlowe na pol i na to ułożone maleńkie kosteczki sera feta i do piecyka na 160/180 stopni na 20 minut:)
Do tego co chcesz , Ja lubię z frytkami ale to bardziej na obiad a lekko strawniej na kolacje bym podała do tego salatke grecka:)
Zak MNIAM !!! Wiedźma dawaj rób to!! Sama męża chyba poproszę l takie danie.
Aaa i powodzenia na badaniu, kciuki za prawidłowy wynik -
szczesliwa_mamusia21 wrote:
Jaroszka pisała o krwawym zacmieniu , smakolyki itd , a ze lubię horrory myślę sobie może dobry obejrze jutro bo na dziś mam film , ale kurde nie ma takiego filmu myślę sobie no ok trudno , wchodze teraz na FB a tam wszyscy o krwawym zaćmieniu ! A to chodzi o księżyc booooze , to nawet nie idzie tego skomentowac, braawo ja !
Ale śmiechy mamy z mężem z Ciebie słodyczko :* o rany dzieki za to!!!WiedźmaMaKota, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość