X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    A ja sobie właśnie ponarzekam, bo mogę i mam ochotę.
    Wczoraj i dzisiaj ciulasto się czuję, boli mnie brzuch, spina się, na szczęście ruchy czuję, więc oszczędzam się. No i do tego coś mnie chyba łapie, jakaś infekcja, bo swędzi mnie, ech. Jutro jadę na echo serca, sprawdzimy czy nie jest gorzej z serduszkiem Oliwki.
    Na pewno wszystko jest w doskonalym stanie kochana ! Na pewno :* bądź dobrej myśli
    Tak samo Ty Magnosia , powiem Ci , ze strasznie Ci zazdroszcze juz tego spotkania lada dzień ! :D ciekawe kiedy Ja urodze smrodka małego hehe . 2/3 tygodnie mógłby posiedzieć jeszcze no:)

Magnosia lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania na pewno będzie wszystko dobrze !
    Zakretka dobrze ze masz w nawyku wstawanie wczesne to spokojnie pojdziesz na badanie :)

Miałam cos napisać odpisac ale cos do mnie doszło i nie mogę przestać się śmiać !!!

Jaroszka pisała o krwawym zacmieniu , smakolyki itd , a ze lubię horrory myślę sobie może dobry obejrze jutro bo na dziś mam film , ale kurde nie ma takiego filmu myślę sobie no ok trudno , wchodze teraz na FB a tam wszyscy o krwawym zaćmieniu ! A to chodzi o księżyc booooze , to nawet nie idzie tego skomentowac, braawo ja ! :D :D

Lexie, stokrotka25, soraya, WiedźmaMaKota, jaroszka lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png

Wysłany: 27 września 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no ciekawe , ale nam się nic nie chce w niedziele to dzieciaczkom pewnie tez nie , poczekajmy do poniedziałku :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa to podziel się tym odkryciem no :D

szczesliwa_mamusia21, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość

• annggela Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamowilam czapeczke robiona na drutach na mojego sloneczka, taki prezencik na dzien chlopaka <3 bedzie akurat na sesje zdjeciowa :)

jaroszka lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa no mów ! :D

Co do badania niby mam wyrobiony nawyk wczesnego wstawania ale jednak dupsko ciężko ruszyć na dwór o 7 rano jak tak zimno juz: D ale no mus

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia wrote:
    Właśnie nic takiego, poprostu pobyt w szpitalu i niepokój o Szymcia... Wszystko mnie denerwuje i co chwila płaczę...

Ale już się ogarniam.
    Mam to samo kochana... mega dół z jednej strony chciałabym juz urodzić mieć mała na rękach ale nie chce być w szpitalu a z drugiej powtarzam sobie ze tu mam opiekę ze nic złego się nie wydarzy i dziś sobie powiedziałam ze nie będę się martwic jestem pod opieką ciesze się z każdego ktg bo słucham serducha małej i tak jakoś przetrwam także dla Ciebie tez przesyłam duuuuzo sił !!! :*

Magnosia, IviQ lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :*

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.

Wysłany: 27 września 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika zakretka hahaha rozbawilyscie mnie jeszcze bardziej ! :D
    Te odkrycie to właśnie to o krwawym zaćmieniu , ze ja myślalam ze to film a to się cos zupełnie innego okazało :D

WiedźmaMaKota, jaroszka lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane główki do gory . :*

Uciekam lulac , na dodatek tablet pada wiec juz nie popisze nawet: (
    Dobranoc :*:*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Laski, weźcie już zejdzcie z tej biednej PePePe bo mi już jej normalnie szkoda :/ Widze, ze wielkie poruszenie ten post wywołał, ale został niefortunnie napisany i kontekst był inny. Oczywiscie nie chodzi o to, żeby dziewczyny z zagrożoną ciążą zgrywały bohaterkę i zagrażały dziecku, ale sama nie raz się nad soba użalałam, a jak trzeba było coś zrobić, to to robiłam i zapominałam o zmęczeniu. To miała być dobra rada,napisane było trochę niefortunnie, ale na pewno nie chodziło PePe o to, co jej zarzucacie.

Każda ma prawo przechodzić ciąże po swojemu i jak PePe jest taka twarda, to chwała jej za to. Trochę wyszło jakby nas zrypała, że narzekamy, ale ja wierze, ze nie to miała na myśli. I weźcie już przestańcie, bo aż mi smutno.

Ja każdego dnia Bogu dziękuję, że tak wspaniale znoszę ciąże i że wszystko jest dobrze, bo piszecie dużo o poronieniach i ja sobie tego bólu nie wyobrażam, teraz też koleżanka poroniła. Strasznie bym sie później o dziecko bała. I współczuję wam różnych bólów i stresu i dolegliwosci i konieczności brania leków.
    A dla mnie ciąża jest cudowna, juz myslę o kolejnym dziecku, ale mówię, ja ją znoszę wzorcowo, za co jestem wdzięczna codziennie. Zobaczymy jak poród pójdzie:P

A uważam, że trzeba wykorzystac ten stan i nie pracować jak można sobie na to pozwolić, bo może będziemy tylko raz w ciązy i taki mamy przywilej, więc korzystajmy :)

Mam nadzieje, ze nie odbierzecie tego opatrznie;);) A teraz się biorę do odpisywania na reszte:)

Lexie, Nynusia, soraya, WiedźmaMaKota, IviQ lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Mika zakretka hahaha rozbawilyscie mnie jeszcze bardziej ! :D
    Te odkrycie to właśnie to o krwawym zaćmieniu , ze ja myślalam ze to film a to się cos zupełnie innego okazało :D
    Aaaaaaaaaaaaaaa hahaha brawo Ty ! :D

Agaton Ja również codziennie modle się od poczatku ciąży i dziękuje Bogu za moje dziecko i o jego zdrowie się modle . Ja przezylam poronienie jedno juz , teraz ciąża jest zdrowiutka ale nawet jak będę w następnej będę się bać ! Taki uraz zostaje do końca życia niestety .
    Koniec tematu , dziękuje dobranoc Wam ! Buziole :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 22:03

szczesliwa_mamusia21, agaton, maluda lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 27 września 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chyba mi poczucie humoru odpadło jak nie zrozumialyscie i to na pewno hejhe :D

Laski zmykam , wlacze ojca Mateusza zarzuce nogę na D i może zasne ale czy jutro wstane wczesniej? Ciekawe ciekawe...

Trzymajcie się w tych szpitalach kochane, juz niedlugoo ! :*

Dobraaaaanoc :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zak powodzenia na badaniach !

Co do tego czy ktoś narzeka czy nie ja uważam że emocje są dla ludzi masz potrzebę ?wwygadaj się wyzal ponarzekaj każdy ma do tego prawo

Jak leżałam w czerwcu w szpitalu to laski były jakieś bardziej wygadane czujecie od godziny jest cisza bo one śpią jak tu po całym dniu lenistwa iść spać o 22 :/

ZakręconaOna, maluda lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Ale chyba mi poczucie humoru odpadło jak nie zrozumialyscie i to na pewno hejhe :D

Laski zmykam , wlacze ojca Mateusza zarzuce nogę na D i może zasne ale czy jutro wstane wczesniej? Ciekawe ciekawe...

Trzymajcie się w tych szpitalach kochane, juz niedlugoo ! :*

Dobraaaaanoc :*
    Konfident na kółkach ! Hahahahaha zawsze mam beke jak moja znajoma mówi , ze ogląda konfidenta hahah

soraya, jaroszka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia trzymaj się tam! Ja tu mam co chwile nowe pacjentki i jeszcze żadna sie nie przedstawiła wchodząc do sali. ja muzę zaczynać wszelkie kontakty :/

Nynusia, to widzę ze u Ciebie takie samo dno decyzyjne. obyśmy jutro dostaly dobre wieści.

Iviq, za Ciebie tez kciuki!

Dziękuję jeszcze raz Dziewczyny za wsparcie :*

Magnosia, soraya, IviQ lubią tę wiadomość

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej to to nie jest film? :D ?????????????????????????? WTF serio?????????? ale wstyd...

Nynusia, WiedźmaMaKota, jaroszka lubią tę wiadomość

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my z D oglądamy master chefa i zrobiłam nam maseczki na twarz :D świecą nam się mordki jak psu jajca :D hehehehe

Nynusia, agaton, Katarzyna87, stokrotka25, jaroszka lubią tę wiadomość

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka dokładnie oby się nam jutro coś wyklarowalo

Lecę spać laseczki;)

Dobranoc :*

agaton, agaton lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka, może da się coś z obrazem zrobić jeszcze, jak olejnymi farbami jest pomalowany, to jakoś stonowac je, ja nie znosze też jaskrawicy;)

IviQ, to Cię Kornelek skopał;) Ciekawe kiedy juz go bedziesz mogła utulić.

Onka, trzymam kciuki, żeby się lekarze opamiętali i zebyś nie musiała kombinować z załatwianiem cc, czy zmianą szpitala itp. Może trzebaby porozmawiac z lekarzem o swoich lękach... No sama nie wiem, czy to coś da...

Natalia, czyli nie urodziłaś:P

Mika, super, ze się udał dzień i ze promyk nadziei na lepsze jutro zaświtał:)

Nynusia, Dodinka, kciuki za rozwój pomyslny sytuacji!

jaroszka, Oby widowisko było zachwycające i nie zabrakło jedzenia!
    A chciałam a propo księży dodać, że sie wypowiadają o małżeństwie. Akurat się nie zgadzam, ze się nie znają na rzeczy, wielu sie zna i to bardzo dobrze:) bo nieraz człowiek z boku dużo więcej widzi. Dowodem na to najlepszym jest ojciec Ksawery Knotz, który pisze o seksie bestsellery na skalę światową, zyjąc w celibacie. Chodzi bardziej o empatię niż o doświadczenie. Ale to taka moja dygresja, bo uwielbiam tego braciszka:)

Zakocona, super kociak, duży już się wydaje:)

Magnosia, oby juz ten stres cały się skończył i żebyś wreszcie mogła spokojnie cieszyć się Szymusiem!!

Agania, kciuki za Ciebie i Oliwkę, zeby wszystko było dobrze!

Szczęsliwa, tort super, ja to nie lubie takich "idealnych" z cukierni, tylko własnie takie domowe, trochę krzywe i najlepsze w smaku:)

Więcej "grzechów" nie pamiętam, a pewnie coś jeszcze odpisać miałam:)

Magnosia, agania, jaroszka, Nynusia, IviQ, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
‹‹ 2451 2452 2453 2454 2455 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ