Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agania wrote:A ja sobie właśnie ponarzekam, bo mogę i mam ochotę.
Wczoraj i dzisiaj ciulasto się czuję, boli mnie brzuch, spina się, na szczęście ruchy czuję, więc oszczędzam się. No i do tego coś mnie chyba łapie, jakaś infekcja, bo swędzi mnie, ech. Jutro jadę na echo serca, sprawdzimy czy nie jest gorzej z serduszkiem Oliwki.
Tak samo Ty Magnosia , powiem Ci , ze strasznie Ci zazdroszcze juz tego spotkania lada dzień !ciekawe kiedy Ja urodze smrodka małego hehe . 2/3 tygodnie mógłby posiedzieć jeszcze no:)
Magnosia lubi tę wiadomość
-
agania na pewno będzie wszystko dobrze !
Zakretka dobrze ze masz w nawyku wstawanie wczesne to spokojnie pojdziesz na badanie
Miałam cos napisać odpisac ale cos do mnie doszło i nie mogę przestać się śmiać !!!
Jaroszka pisała o krwawym zacmieniu , smakolyki itd , a ze lubię horrory myślę sobie może dobry obejrze jutro bo na dziś mam film , ale kurde nie ma takiego filmu myślę sobie no ok trudno , wchodze teraz na FB a tam wszyscy o krwawym zaćmieniu ! A to chodzi o księżyc booooze , to nawet nie idzie tego skomentowac, braawo ja !Lexie, stokrotka25, soraya, WiedźmaMaKota, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Magnosia wrote:Właśnie nic takiego, poprostu pobyt w szpitalu i niepokój o Szymcia... Wszystko mnie denerwuje i co chwila płaczę...
Ale już się ogarniam.Magnosia, IviQ lubią tę wiadomość
-
Dobra Laski, weźcie już zejdzcie z tej biednej PePePe bo mi już jej normalnie szkoda
Widze, ze wielkie poruszenie ten post wywołał, ale został niefortunnie napisany i kontekst był inny. Oczywiscie nie chodzi o to, żeby dziewczyny z zagrożoną ciążą zgrywały bohaterkę i zagrażały dziecku, ale sama nie raz się nad soba użalałam, a jak trzeba było coś zrobić, to to robiłam i zapominałam o zmęczeniu. To miała być dobra rada,napisane było trochę niefortunnie, ale na pewno nie chodziło PePe o to, co jej zarzucacie.
Każda ma prawo przechodzić ciąże po swojemu i jak PePe jest taka twarda, to chwała jej za to. Trochę wyszło jakby nas zrypała, że narzekamy, ale ja wierze, ze nie to miała na myśli. I weźcie już przestańcie, bo aż mi smutno.
Ja każdego dnia Bogu dziękuję, że tak wspaniale znoszę ciąże i że wszystko jest dobrze, bo piszecie dużo o poronieniach i ja sobie tego bólu nie wyobrażam, teraz też koleżanka poroniła. Strasznie bym sie później o dziecko bała. I współczuję wam różnych bólów i stresu i dolegliwosci i konieczności brania leków.
A dla mnie ciąża jest cudowna, juz myslę o kolejnym dziecku, ale mówię, ja ją znoszę wzorcowo, za co jestem wdzięczna codziennie. Zobaczymy jak poród pójdzie:P
A uważam, że trzeba wykorzystac ten stan i nie pracować jak można sobie na to pozwolić, bo może będziemy tylko raz w ciązy i taki mamy przywilej, więc korzystajmy
Mam nadzieje, ze nie odbierzecie tego opatrznie;)A teraz się biorę do odpisywania na reszte:)
Lexie, Nynusia, soraya, WiedźmaMaKota, IviQ lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Mika zakretka hahaha rozbawilyscie mnie jeszcze bardziej !
Te odkrycie to właśnie to o krwawym zaćmieniu , ze ja myślalam ze to film a to się cos zupełnie innego okazało
Agaton Ja również codziennie modle się od poczatku ciąży i dziękuje Bogu za moje dziecko i o jego zdrowie się modle . Ja przezylam poronienie jedno juz , teraz ciąża jest zdrowiutka ale nawet jak będę w następnej będę się bać ! Taki uraz zostaje do końca życia niestety .
Koniec tematu , dziękuje dobranoc Wam ! Buziole :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 22:03
szczesliwa_mamusia21, agaton, maluda lubią tę wiadomość
-
Ale chyba mi poczucie humoru odpadło jak nie zrozumialyscie i to na pewno hejhe
Laski zmykam , wlacze ojca Mateusza zarzuce nogę na D i może zasne ale czy jutro wstane wczesniej? Ciekawe ciekawe...
Trzymajcie się w tych szpitalach kochane, juz niedlugoo ! :*
Dobraaaaanoc :* -
Zak powodzenia na badaniach !
Co do tego czy ktoś narzeka czy nie ja uważam że emocje są dla ludzi masz potrzebę ?wwygadaj się wyzal ponarzekaj każdy ma do tego prawo
Jak leżałam w czerwcu w szpitalu to laski były jakieś bardziej wygadane czujecie od godziny jest cisza bo one śpią jak tu po całym dniu lenistwa iść spać o 22
ZakręconaOna, maluda lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Ale chyba mi poczucie humoru odpadło jak nie zrozumialyscie i to na pewno hejhe
Laski zmykam , wlacze ojca Mateusza zarzuce nogę na D i może zasne ale czy jutro wstane wczesniej? Ciekawe ciekawe...
Trzymajcie się w tych szpitalach kochane, juz niedlugoo ! :*
Dobraaaaanoc :*soraya, jaroszka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagnosia trzymaj się tam! Ja tu mam co chwile nowe pacjentki i jeszcze żadna sie nie przedstawiła wchodząc do sali. ja muzę zaczynać wszelkie kontakty
Nynusia, to widzę ze u Ciebie takie samo dno decyzyjne. obyśmy jutro dostaly dobre wieści.
Iviq, za Ciebie tez kciuki!
Dziękuję jeszcze raz Dziewczyny za wsparcie :*Magnosia, soraya, IviQ lubią tę wiadomość
-
Lojka, może da się coś z obrazem zrobić jeszcze, jak olejnymi farbami jest pomalowany, to jakoś stonowac je, ja nie znosze też jaskrawicy;)
IviQ, to Cię Kornelek skopałCiekawe kiedy juz go bedziesz mogła utulić.
Onka, trzymam kciuki, żeby się lekarze opamiętali i zebyś nie musiała kombinować z załatwianiem cc, czy zmianą szpitala itp. Może trzebaby porozmawiac z lekarzem o swoich lękach... No sama nie wiem, czy to coś da...
Natalia, czyli nie urodziłaś
Mika, super, ze się udał dzień i ze promyk nadziei na lepsze jutro zaświtał
Nynusia, Dodinka, kciuki za rozwój pomyslny sytuacji!
jaroszka, Oby widowisko było zachwycające i nie zabrakło jedzenia!
A chciałam a propo księży dodać, że sie wypowiadają o małżeństwie. Akurat się nie zgadzam, ze się nie znają na rzeczy, wielu sie zna i to bardzo dobrze:) bo nieraz człowiek z boku dużo więcej widzi. Dowodem na to najlepszym jest ojciec Ksawery Knotz, który pisze o seksie bestsellery na skalę światową, zyjąc w celibacie. Chodzi bardziej o empatię niż o doświadczenie. Ale to taka moja dygresja, bo uwielbiam tego braciszka:)
Zakocona, super kociak, duży już się wydaje:)
Magnosia, oby juz ten stres cały się skończył i żebyś wreszcie mogła spokojnie cieszyć się Szymusiem!!
Agania, kciuki za Ciebie i Oliwkę, zeby wszystko było dobrze!
Szczęsliwa, tort super, ja to nie lubie takich "idealnych" z cukierni, tylko własnie takie domowe, trochę krzywe i najlepsze w smaku:)
Więcej "grzechów" nie pamiętam, a pewnie coś jeszcze odpisać miałam:)Magnosia, agania, jaroszka, Nynusia, IviQ, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość