Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:
Jaroszka a co to jest ten parkan ? Ja troszkę zacofana
Szczęśliwa ja musiałam sobie włączyć ciocie wikipedie, żeby sprawdzić co to parkan, także nie jesteś samajaroszka, szczesliwa_mamusia21, maluda lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa pod koniec kończą się te wielkie fale tsunami:) a pojawia się rozpychanie , rozciaganie:) u mnie nastąpiło to właśnie wtedy kiedy mały tak mniej się ruszał , teraz nadrabia i to galancie:) spokojnie
Jaroszka straszne... a zarazem śmiesznejesteśmy złymi ludźmi !
jaroszka, szczesliwa_mamusia21, maluda lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa na pewno wszystko jest ok, nie martw się. Ja dziś np. cały dzień stałam, chodziłam i nie zwracałam uwagi w ogóle. Kilka razy tylko poczułam jakieś przeciąganie jak stałam w kuchni a tak to nic. Dopiero po 19 jak w końcu odsapnęłam, zjadłam szarlotkę z budyniem jeszcze ciepłą.. położyłam się i mały się rozszalał
szczesliwa_mamusia21, maluda lubią tę wiadomość
-
Kebab zjedzony
oczywiście wziełam z średnim sosem a i tak piekło
teraz mały mega kopie i ma czkawke
spacer z mężem zaliczony... miło tak spędzić razem czas..
szczesliwa na spokojnie tak jak dziewczyny piszą - połóż się może wypij coś zimnego albo zjedz cos słodkiego i poczekaj, jak nic nie bedzie do 30 min ja bym pojechała na IPszczesliwa_mamusia21, Mikejla, agaton, maluda lubią tę wiadomość
-
U mnie też młoda się rozpycha przepycha z boku na bok a jej ulubionym zajęciem jest wypychanie nóżek na prawym boku i tak czasami tak czuję jakby chciała mi przebić ten brzuch
A dziś w szpitalu mi lekarz ppokazywal jak ssie kciuka i coś sobie majstruje przy buzce
Edit : wyglądało to jakby dlubala w nosie sorry miałam tego nie pisać ale musiałam !Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 21:21
szczesliwa_mamusia21, Little Frog, nat_alia, soraya, WiedźmaMaKota, agaton, Katarzyna87, maluda, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Zaraz w ruch idzie torcik , ale dostał am juz ze 3 razy i pod żebro tez poszedł także chyba wyczuł ze matka się żali na forum i postanowił mnie uspokoić
. Dzięki za wsparcie !
Jaroszkaa a plot to wiem co toano to nieźle ciekawe na co się nabila ... Aż mam ciarki
nat_alia, ZakręconaOna, soraya, maluda lubią tę wiadomość
-
To jesteśmy złymi człowiekami
Mowie do męża mego, że dziś już ciężko było mi się ogolic z brzuchem to wiecie co zrobił? Wziął poduche pod bluzę i zaczął się wyginac i mówi do mnie - jak wy buty ubieracie? Jak się myjecie? A teraz chodzi tak po mieszkaniu robiąc różne rzeczyposzedł umyć naczynia i zaczął układać "brzuch" przy zlewie
Little Frog, ZakręconaOna, soraya, EwelKa wielka, polkosia, agaton, Katarzyna87, maluda, agania, Lexie, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Kochane Nie nadrobię Was teraz, jutro siądę, teraz szykuję się i jadę na lotnisko po mojego ukochanego B.
jestem taka stęskniona, mam dla niego taką skromną niespodziankę, ułożyłam serce z podgrzewaczy i to zapalę jak przyjedziemy no i kolacyjkę mu podam. Mam nadzieję, że się ucieszy
Tak mi było źle bez niego. A teraz już go nie puszczę nigdzieZakręconaOna, soraya, EwelKa wielka, szczesliwa_mamusia21, agaton, Little Frog, nat_alia, Katarzyna87, maluda, zakocona, agania, lojkalojka, Lexie, Nynusia lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica