SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Kochane Nie nadrobię Was teraz, jutro siądę, teraz szykuję się i jadę na lotnisko po mojego ukochanego B. <3 jestem taka stęskniona, mam dla niego taką skromną niespodziankę, ułożyłam serce z podgrzewaczy i to zapalę jak przyjedziemy no i kolacyjkę mu podam. Mam nadzieję, że się ucieszy :)

Tak mi było źle bez niego. A teraz już go nie puszczę nigdzie :)
    Mmmmm , mega romantycznie:) przypominają mi się urodziny mojego D jak mu zrobilam kolacje niespodziankę:) z takimi podgrzewaczami właśnie itp:)
    Ja mojego D nie wypuszcze z rak ! Nie ma bata !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 21:38

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla :) no to niezle sie wczuł. Tylko niech za długo tak nie chodzi bo mu sie jeszcze laktacja zacznie :)

Wiedźma :) przeżyłaś ten tydzień chyba w miarę spokojnie :) a tak sie bałaś. Teraz to już tylko sielanka :)

agaton, Little Frog, maluda, soraya lubią tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y leżymy pod ktg właśnie i zabolal brzuch tak mocno jak zwykle a tu skurcz 60% :D martwi mnie tetno spadajace czasem do 100...ale ja to mam bzika na tym punkcie i tyle ;)

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane. Nie jestem w stanie was nadrobić:( wybaczcie...
    Od wczoraj mam mega spadek mocy...czuję ze nic nie czuję;(
    Leżę w łóżku od 18.00 bolą mnie kości wszystkie włącznie z krzyżem i napina mi sie brzuch co chwilę.
    Chora nie powinnam być bo przecież tak uważam na wszystko w koło:( ani kataru ani temp nic!
    Noc miałam nieprzespana Kuźwa ta się nie zapowiada lepiej:(
    Sorki ze o sobie ale tak mi slabo niewiem o co chodzi:((
    Leżę nietomna...

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelKa a no powiem mu, ale najwyżej będzie karmił :D

Paula to te skurcze 60% znośne?

Battinka żeby cię choróbsko jednak nie dorwalo w końcówce, wpadaj przynajmniej raz dziennie dawać znać co u Ciebie!

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka kochanie a może cos się zaczyna w końcu ruszać co do porodu , ze taka jesteś wypluta , krzyż , brzuch itp ... Moja znajoma tak miała właśnie !
    Albo jakieś chorobsko nie daj boże ! :-/ lez kochana , wypoczywaj i wpadaj częściej :*

Kuzwa jest na dworzu tak zimno , 2 stopnie tylko i u mnie w bloku u Mamy jeszcze kaloryferow nie grzeja . Ja dziś z Mama zamarzalam jak wrocilismy takie zmeczone , zmarzniete lekko bo w końcu do wieczora latalysmy prawie a tu i w domu chłodno . Tu jest wspólnota mieszkaniowa i średnia wieku 70 lat ... :-/ ze trzy mieszkania na 30 zamieszkują osoby kolo mojego a mamy wieku:) 20-40 cos kole tego . Trzeba rano iść do" kierownika wspólnoty" parę pieter niżej i zajebac mu kopa ! Ze ma mi włączyć kaloryfery natychmiast !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do dziewczyn, które nie mają rożka ;) jaki bierzecie kocyk do szpitala taki grubszy czy cienki?

km5st5odymuuq2ts.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Mam pytanie do dziewczyn, które nie mają rożka ;) jaki bierzecie kocyk do szpitala taki grubszy czy cienki?
    Przepraszam , ze się wtrace :)
    Ja mam rożek ale go do szpitala nie biorę , biorę tylko kocyk tak jak kazali i biorę taki cieńszy , tzn on jest ciepły ale nie jest grubasny:) wręcz mogę powiedzieć posredni

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka,dzieki za info:) jutro się juz tym Canpolem zainteresuje,mize cos się znajdzie:)
    Nieźle jaja z ta laska,tez mnie rozsmieszylo,ciekawe,czy nie pijana;)
    Wiedzma,super ze niemąż wraca,nadrabiajcie stracony czas:)
    Szczesliwa,dobrze,ze Miszelinek uspokoił mamusie:)
    Zakręcona,ja tez mieszkam we wspólnocie i u nas sie to super sprawdza,ale kaloryfery i tak wlacza pec, a wy macie swoja kotlownie?
    U nas dzisiaj super bylo,ja w japonkach pomykalam;)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka,tez czasem czytam,a nie mam sily na wszystko co bym chciała,odpisać. Odpoczywaj i zbieraj sily:*
    Mnie Balbina naparzala przed chwila w cipke od środka dość boleśnie,na co mój mąż mówi,ze wyjsc chce,a ja do niego,ze jedynie nadzieje matce robi i to jeszcze boleśnie hehe.
    Mika,ja myślałam,ze Twój mąż na to Ci zaproponuje,ze moze Cie wyreczyc w goleniu,a on sobie poduchę pod koszulkę zainstalował:P
    Ciekawe jak IviQ,szkoda,ze Tel ma rozładowany,ciekawe kiedy da znać:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • magdallenee Ekspertka

Wysłany: 28 września 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki ja uciekam spać, bo dosłownie padam na ryjek i nie mogę się doczekać, żeby w końcu przytulić podusie i pójść spać, także dobranoc Wam wszystkim i do usłyszenia jutro :* :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 22:15

xnw4yx8dweuujbmn.png
    hchyikgnsx4bwwjp.png
    relgru1d1em5tg0q.png
    heciyugqw91s7l81.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Przepraszam , ze się wtrace :)
    Ja mam rożek ale go do szpitala nie biorę , biorę tylko kocyk tak jak kazali i biorę taki cieńszy , tzn on jest ciepły ale nie jest grubasny:) wręcz mogę powiedzieć posredni
    Dzieki no wlasnie taki mam, wiec mysle, ze będzie ok ;)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika znosne te skurcze :) silniejsza @ ;) ale im wiecej tych do 40% tym gorzej sie leży a aktualnie Mały grzebie tam gdzie nie powinien o jo joj to boli :(

Ja też sprobuje zasnąć. Jutro same badania od rana a dopiero w środę R przyjedzie...no 25km mamy do szpitala...

Poza tym jakaś Dzidzia bardzo płacze i kobietka do porodu się szykuje bo chodzi po korytarzu na części porodowej...

No nic dobranoc :*

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka ja biorę cienki kocyk :) polarkowy

Agaton ja się sama ogolilam wcześniej, poza tym jakoś wolę i tak sama, ale śmiesznie wyglądał tak chodząc z tym brzuchem :) słodki jest mimo wszystko :)

agaton, Little Frog lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka tez myślę , ze wystarczy:) w domu Mam i grubszy i cieńszy jeszcze jeden i jeszcze jeden do wozeczka:)

Agaton wiesz , ze nie wiem o_O
    Wiem tyle , ze PAN idzie sąsiad i włącza cos i one grzac zaczynaja . Ostatnio byli jacyś ludzie od kaloryferow na puszczać wodę i wsio
    Wiesz Ja ogólnie tu nie mieszkam od 3 lat , za bardzo nie interesowalam się jak to działa , u siebie wszystko wiem a tu zabijta mnie hahha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 22:28

agaton lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas na szczęście nie chcą ciuszków dla dzieci czy kocyków. Mają swoje.
    Jedynie, co oczywiste mamy wziąć ciuszki na wyjście.

Szpital życzy sobie, żeby mieć swoje pampersy i chusteczki nawilżane dla dzieciaka. Z tego co widziałam, niektóre z Was nie muszą mieć nawet tego.

Mam dylemat. W sobotę koleżanka robi panieński. Chciałabym iść, wiadomo. Jednak po części nieoficjalnej w domu (gdzie będę na pewno) zaczyna się ta oficjalna w klubie. Panna młoda bardzo chce żebym była. Mają opłaconą lożę i będę sobie siedziała. Normalnie nie zwracam uwagi co ludzie pomyślą, ale teraz jakoś mi tak dziwnie. Hałasem się nie martwię, bo będziemy w cichym miejscu, ale kurcze baba w 9mc na party ;p?

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka oby to nie choroba, lez kochana pod kocykiem oby wszystko minęło :*
    Ja tez biorę taki sredniawy kocyk :)

Zakretka oj wiem co czujesz u nas grzeja od 1.10 wiec dogrzewam się sama elektrycznym grzejniczkiem :D

Wiec jak to zakręka mówi IDE oglądać konfidenta na kółkach :D
    Baaaaaaj :*

aanaa, soraya lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    soraya, dopisałam ci datę cc :)

agania, super wieści!

Katarzyna, w 7 mscu byłam na festiwalu muzyki elektronicznej z widocznym brzuchem i tylko ludzie się do mnie uśmiechali. Co za różnica w którym mscu idziesz na imprezę :)? A już szczególnie ze znajomymi?

Dobra my lecimy spać. U mnie cisza :/ No oprócz znowu uderzeń gorąca.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 22:39

Katarzyna87, soraya lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko,Kasia,jakbym poszła do klubu jakiegoś:) jak masz ochotę to idz,co się przejmujesz:)
    U mnie nie grzeją,ale ja mam termofor w brzuchu i mi wiecznie gorąco;)

Katarzyna87 lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez marzy się juz wypad pełen taki przyjaciół , zabawy do białego rana i wgle wgle ah ! Pójdę najszybciej jak schudne mega po porodzie. :(

Szczęśliwa wiesz u mnie w Anglii to mogę grzac kiedy chce a tu eh . Jutro idziemy do sąsiada bo na prawdę coraz gorzej .

Ja będę dziewczyny uciekać , jestem mega przemeczona dzisiejszym dniem .
    Dobrej nocy dla wszystkich. :*

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 2470 2471 2472 2473 2474 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ