X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Kochane Nie nadrobię Was teraz, jutro siądę, teraz szykuję się i jadę na lotnisko po mojego ukochanego B. <3 jestem taka stęskniona, mam dla niego taką skromną niespodziankę, ułożyłam serce z podgrzewaczy i to zapalę jak przyjedziemy no i kolacyjkę mu podam. Mam nadzieję, że się ucieszy :)

Tak mi było źle bez niego. A teraz już go nie puszczę nigdzie :)
    Mmmmm , mega romantycznie:) przypominają mi się urodziny mojego D jak mu zrobilam kolacje niespodziankę:) z takimi podgrzewaczami właśnie itp:)
    Ja mojego D nie wypuszcze z rak ! Nie ma bata !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 21:38

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla :) no to niezle sie wczuł. Tylko niech za długo tak nie chodzi bo mu sie jeszcze laktacja zacznie :)

Wiedźma :) przeżyłaś ten tydzień chyba w miarę spokojnie :) a tak sie bałaś. Teraz to już tylko sielanka :)

agaton, Little Frog, maluda, soraya lubią tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y leżymy pod ktg właśnie i zabolal brzuch tak mocno jak zwykle a tu skurcz 60% :D martwi mnie tetno spadajace czasem do 100...ale ja to mam bzika na tym punkcie i tyle ;)

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane. Nie jestem w stanie was nadrobić:( wybaczcie...
    Od wczoraj mam mega spadek mocy...czuję ze nic nie czuję;(
    Leżę w łóżku od 18.00 bolą mnie kości wszystkie włącznie z krzyżem i napina mi sie brzuch co chwilę.
    Chora nie powinnam być bo przecież tak uważam na wszystko w koło:( ani kataru ani temp nic!
    Noc miałam nieprzespana Kuźwa ta się nie zapowiada lepiej:(
    Sorki ze o sobie ale tak mi slabo niewiem o co chodzi:((
    Leżę nietomna...

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwelKa a no powiem mu, ale najwyżej będzie karmił :D

Paula to te skurcze 60% znośne?

Battinka żeby cię choróbsko jednak nie dorwalo w końcówce, wpadaj przynajmniej raz dziennie dawać znać co u Ciebie!

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka kochanie a może cos się zaczyna w końcu ruszać co do porodu , ze taka jesteś wypluta , krzyż , brzuch itp ... Moja znajoma tak miała właśnie !
    Albo jakieś chorobsko nie daj boże ! :-/ lez kochana , wypoczywaj i wpadaj częściej :*

Kuzwa jest na dworzu tak zimno , 2 stopnie tylko i u mnie w bloku u Mamy jeszcze kaloryferow nie grzeja . Ja dziś z Mama zamarzalam jak wrocilismy takie zmeczone , zmarzniete lekko bo w końcu do wieczora latalysmy prawie a tu i w domu chłodno . Tu jest wspólnota mieszkaniowa i średnia wieku 70 lat ... :-/ ze trzy mieszkania na 30 zamieszkują osoby kolo mojego a mamy wieku:) 20-40 cos kole tego . Trzeba rano iść do" kierownika wspólnoty" parę pieter niżej i zajebac mu kopa ! Ze ma mi włączyć kaloryfery natychmiast !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do dziewczyn, które nie mają rożka ;) jaki bierzecie kocyk do szpitala taki grubszy czy cienki?

km5st5odymuuq2ts.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Mam pytanie do dziewczyn, które nie mają rożka ;) jaki bierzecie kocyk do szpitala taki grubszy czy cienki?
    Przepraszam , ze się wtrace :)
    Ja mam rożek ale go do szpitala nie biorę , biorę tylko kocyk tak jak kazali i biorę taki cieńszy , tzn on jest ciepły ale nie jest grubasny:) wręcz mogę powiedzieć posredni

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka,dzieki za info:) jutro się juz tym Canpolem zainteresuje,mize cos się znajdzie:)
    Nieźle jaja z ta laska,tez mnie rozsmieszylo,ciekawe,czy nie pijana;)
    Wiedzma,super ze niemąż wraca,nadrabiajcie stracony czas:)
    Szczesliwa,dobrze,ze Miszelinek uspokoił mamusie:)
    Zakręcona,ja tez mieszkam we wspólnocie i u nas sie to super sprawdza,ale kaloryfery i tak wlacza pec, a wy macie swoja kotlownie?
    U nas dzisiaj super bylo,ja w japonkach pomykalam;)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka,tez czasem czytam,a nie mam sily na wszystko co bym chciała,odpisać. Odpoczywaj i zbieraj sily:*
    Mnie Balbina naparzala przed chwila w cipke od środka dość boleśnie,na co mój mąż mówi,ze wyjsc chce,a ja do niego,ze jedynie nadzieje matce robi i to jeszcze boleśnie hehe.
    Mika,ja myślałam,ze Twój mąż na to Ci zaproponuje,ze moze Cie wyreczyc w goleniu,a on sobie poduchę pod koszulkę zainstalował:P
    Ciekawe jak IviQ,szkoda,ze Tel ma rozładowany,ciekawe kiedy da znać:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • magdallenee Ekspertka

Wysłany: 28 września 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki ja uciekam spać, bo dosłownie padam na ryjek i nie mogę się doczekać, żeby w końcu przytulić podusie i pójść spać, także dobranoc Wam wszystkim i do usłyszenia jutro :* :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 22:15

xnw4yx8dweuujbmn.png
    hchyikgnsx4bwwjp.png
    relgru1d1em5tg0q.png
    heciyugqw91s7l81.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Przepraszam , ze się wtrace :)
    Ja mam rożek ale go do szpitala nie biorę , biorę tylko kocyk tak jak kazali i biorę taki cieńszy , tzn on jest ciepły ale nie jest grubasny:) wręcz mogę powiedzieć posredni
    Dzieki no wlasnie taki mam, wiec mysle, ze będzie ok ;)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika znosne te skurcze :) silniejsza @ ;) ale im wiecej tych do 40% tym gorzej sie leży a aktualnie Mały grzebie tam gdzie nie powinien o jo joj to boli :(

Ja też sprobuje zasnąć. Jutro same badania od rana a dopiero w środę R przyjedzie...no 25km mamy do szpitala...

Poza tym jakaś Dzidzia bardzo płacze i kobietka do porodu się szykuje bo chodzi po korytarzu na części porodowej...

No nic dobranoc :*

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka ja biorę cienki kocyk :) polarkowy

Agaton ja się sama ogolilam wcześniej, poza tym jakoś wolę i tak sama, ale śmiesznie wyglądał tak chodząc z tym brzuchem :) słodki jest mimo wszystko :)

agaton, Little Frog lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka tez myślę , ze wystarczy:) w domu Mam i grubszy i cieńszy jeszcze jeden i jeszcze jeden do wozeczka:)

Agaton wiesz , ze nie wiem o_O
    Wiem tyle , ze PAN idzie sąsiad i włącza cos i one grzac zaczynaja . Ostatnio byli jacyś ludzie od kaloryferow na puszczać wodę i wsio
    Wiesz Ja ogólnie tu nie mieszkam od 3 lat , za bardzo nie interesowalam się jak to działa , u siebie wszystko wiem a tu zabijta mnie hahha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 22:28

agaton lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas na szczęście nie chcą ciuszków dla dzieci czy kocyków. Mają swoje.
    Jedynie, co oczywiste mamy wziąć ciuszki na wyjście.

Szpital życzy sobie, żeby mieć swoje pampersy i chusteczki nawilżane dla dzieciaka. Z tego co widziałam, niektóre z Was nie muszą mieć nawet tego.

Mam dylemat. W sobotę koleżanka robi panieński. Chciałabym iść, wiadomo. Jednak po części nieoficjalnej w domu (gdzie będę na pewno) zaczyna się ta oficjalna w klubie. Panna młoda bardzo chce żebym była. Mają opłaconą lożę i będę sobie siedziała. Normalnie nie zwracam uwagi co ludzie pomyślą, ale teraz jakoś mi tak dziwnie. Hałasem się nie martwię, bo będziemy w cichym miejscu, ale kurcze baba w 9mc na party ;p?

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka oby to nie choroba, lez kochana pod kocykiem oby wszystko minęło :*
    Ja tez biorę taki sredniawy kocyk :)

Zakretka oj wiem co czujesz u nas grzeja od 1.10 wiec dogrzewam się sama elektrycznym grzejniczkiem :D

Wiec jak to zakręka mówi IDE oglądać konfidenta na kółkach :D
    Baaaaaaj :*

aanaa, soraya lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    soraya, dopisałam ci datę cc :)

agania, super wieści!

Katarzyna, w 7 mscu byłam na festiwalu muzyki elektronicznej z widocznym brzuchem i tylko ludzie się do mnie uśmiechali. Co za różnica w którym mscu idziesz na imprezę :)? A już szczególnie ze znajomymi?

Dobra my lecimy spać. U mnie cisza :/ No oprócz znowu uderzeń gorąca.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 22:39

Katarzyna87, soraya lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko,Kasia,jakbym poszła do klubu jakiegoś:) jak masz ochotę to idz,co się przejmujesz:)
    U mnie nie grzeją,ale ja mam termofor w brzuchu i mi wiecznie gorąco;)

Katarzyna87 lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez marzy się juz wypad pełen taki przyjaciół , zabawy do białego rana i wgle wgle ah ! Pójdę najszybciej jak schudne mega po porodzie. :(

Szczęśliwa wiesz u mnie w Anglii to mogę grzac kiedy chce a tu eh . Jutro idziemy do sąsiada bo na prawdę coraz gorzej .

Ja będę dziewczyny uciekać , jestem mega przemeczona dzisiejszym dniem .
    Dobrej nocy dla wszystkich. :*

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 2470 2471 2472 2473 2474 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ