Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
WiedźmaMaKota wrote:Kochane Nie nadrobię Was teraz, jutro siądę, teraz szykuję się i jadę na lotnisko po mojego ukochanego B.
jestem taka stęskniona, mam dla niego taką skromną niespodziankę, ułożyłam serce z podgrzewaczy i to zapalę jak przyjedziemy no i kolacyjkę mu podam. Mam nadzieję, że się ucieszy
Tak mi było źle bez niego. A teraz już go nie puszczę nigdziez takimi podgrzewaczami właśnie itp:)
Ja mojego D nie wypuszcze z rak ! Nie ma bata !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 21:38
-
Mikejla
no to niezle sie wczuł. Tylko niech za długo tak nie chodzi bo mu sie jeszcze laktacja zacznie
Wiedźmaprzeżyłaś ten tydzień chyba w miarę spokojnie
a tak sie bałaś. Teraz to już tylko sielanka
agaton, Little Frog, maluda, soraya lubią tę wiadomość
-
Witam kochane. Nie jestem w stanie was nadrobić
wybaczcie...
Od wczoraj mam mega spadek mocy...czuję ze nic nie czuję;(
Leżę w łóżku od 18.00 bolą mnie kości wszystkie włącznie z krzyżem i napina mi sie brzuch co chwilę.
Chora nie powinnam być bo przecież tak uważam na wszystko w koło:( ani kataru ani temp nic!
Noc miałam nieprzespana Kuźwa ta się nie zapowiada lepiej:(
Sorki ze o sobie ale tak mi slabo niewiem o co chodzi:((
Leżę nietomna... -
Battinka kochanie a może cos się zaczyna w końcu ruszać co do porodu , ze taka jesteś wypluta , krzyż , brzuch itp ... Moja znajoma tak miała właśnie !
Albo jakieś chorobsko nie daj boże !lez kochana , wypoczywaj i wpadaj częściej :*
Kuzwa jest na dworzu tak zimno , 2 stopnie tylko i u mnie w bloku u Mamy jeszcze kaloryferow nie grzeja . Ja dziś z Mama zamarzalam jak wrocilismy takie zmeczone , zmarzniete lekko bo w końcu do wieczora latalysmy prawie a tu i w domu chłodno . Tu jest wspólnota mieszkaniowa i średnia wieku 70 lat ...ze trzy mieszkania na 30 zamieszkują osoby kolo mojego a mamy wieku:) 20-40 cos kole tego . Trzeba rano iść do" kierownika wspólnoty" parę pieter niżej i zajebac mu kopa ! Ze ma mi włączyć kaloryfery natychmiast !
-
aagatkaa1984 wrote:Mam pytanie do dziewczyn, które nie mają rożka
jaki bierzecie kocyk do szpitala taki grubszy czy cienki?
Ja mam rożek ale go do szpitala nie biorę , biorę tylko kocyk tak jak kazali i biorę taki cieńszy , tzn on jest ciepły ale nie jest grubasny:) wręcz mogę powiedzieć posredni -
Jaroszka,dzieki za info:) jutro się juz tym Canpolem zainteresuje,mize cos się znajdzie:)
Nieźle jaja z ta laska,tez mnie rozsmieszylo,ciekawe,czy nie pijana;)
Wiedzma,super ze niemąż wraca,nadrabiajcie stracony czas:)
Szczesliwa,dobrze,ze Miszelinek uspokoił mamusie:)
Zakręcona,ja tez mieszkam we wspólnocie i u nas sie to super sprawdza,ale kaloryfery i tak wlacza pec, a wy macie swoja kotlownie?
U nas dzisiaj super bylo,ja w japonkach pomykalam;)
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Battinka,tez czasem czytam,a nie mam sily na wszystko co bym chciała,odpisać. Odpoczywaj i zbieraj sily:*
Mnie Balbina naparzala przed chwila w cipke od środka dość boleśnie,na co mój mąż mówi,ze wyjsc chce,a ja do niego,ze jedynie nadzieje matce robi i to jeszcze boleśnie hehe.
Mika,ja myślałam,ze Twój mąż na to Ci zaproponuje,ze moze Cie wyreczyc w goleniu,a on sobie poduchę pod koszulkę zainstalował
Ciekawe jak IviQ,szkoda,ze Tel ma rozładowany,ciekawe kiedy da znać
-
ZakręconaOna wrote:Przepraszam , ze się wtrace
Ja mam rożek ale go do szpitala nie biorę , biorę tylko kocyk tak jak kazali i biorę taki cieńszy , tzn on jest ciepły ale nie jest grubasny:) wręcz mogę powiedzieć posredniZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Mika znosne te skurcze
silniejsza @
ale im wiecej tych do 40% tym gorzej sie leży a aktualnie Mały grzebie tam gdzie nie powinien o jo joj to boli
Ja też sprobuje zasnąć. Jutro same badania od rana a dopiero w środę R przyjedzie...no 25km mamy do szpitala...
Poza tym jakaś Dzidzia bardzo płacze i kobietka do porodu się szykuje bo chodzi po korytarzu na części porodowej...
No nic dobranoc :* -
Agatka tez myślę , ze wystarczy:) w domu Mam i grubszy i cieńszy jeszcze jeden i jeszcze jeden do wozeczka:)
Agaton wiesz , ze nie wiem o_O
Wiem tyle , ze PAN idzie sąsiad i włącza cos i one grzac zaczynaja . Ostatnio byli jacyś ludzie od kaloryferow na puszczać wodę i wsio
Wiesz Ja ogólnie tu nie mieszkam od 3 lat , za bardzo nie interesowalam się jak to działa , u siebie wszystko wiem a tu zabijta mnie hahhaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 22:28
agaton lubi tę wiadomość
-
U Nas na szczęście nie chcą ciuszków dla dzieci czy kocyków. Mają swoje.
Jedynie, co oczywiste mamy wziąć ciuszki na wyjście.
Szpital życzy sobie, żeby mieć swoje pampersy i chusteczki nawilżane dla dzieciaka. Z tego co widziałam, niektóre z Was nie muszą mieć nawet tego.
Mam dylemat. W sobotę koleżanka robi panieński. Chciałabym iść, wiadomo. Jednak po części nieoficjalnej w domu (gdzie będę na pewno) zaczyna się ta oficjalna w klubie. Panna młoda bardzo chce żebym była. Mają opłaconą lożę i będę sobie siedziała. Normalnie nie zwracam uwagi co ludzie pomyślą, ale teraz jakoś mi tak dziwnie. Hałasem się nie martwię, bo będziemy w cichym miejscu, ale kurcze baba w 9mc na party ;p? -
Battinka oby to nie choroba, lez kochana pod kocykiem oby wszystko minęło :*
Ja tez biorę taki sredniawy kocyk
Zakretka oj wiem co czujesz u nas grzeja od 1.10 wiec dogrzewam się sama elektrycznym grzejniczkiem
Wiec jak to zakręka mówi IDE oglądać konfidenta na kółkach
Baaaaaaj :*aanaa, soraya lubią tę wiadomość
-
soraya, dopisałam ci datę cc
agania, super wieści!
Katarzyna, w 7 mscu byłam na festiwalu muzyki elektronicznej z widocznym brzuchem i tylko ludzie się do mnie uśmiechali. Co za różnica w którym mscu idziesz na imprezę? A już szczególnie ze znajomymi?
Dobra my lecimy spać. U mnie ciszaNo oprócz znowu uderzeń gorąca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 22:39
Katarzyna87, soraya lubią tę wiadomość
-
Mnie tez marzy się juz wypad pełen taki przyjaciół , zabawy do białego rana i wgle wgle ah ! Pójdę najszybciej jak schudne mega po porodzie.
Szczęśliwa wiesz u mnie w Anglii to mogę grzac kiedy chce a tu eh . Jutro idziemy do sąsiada bo na prawdę coraz gorzej .
Ja będę dziewczyny uciekać , jestem mega przemeczona dzisiejszym dniem .
Dobrej nocy dla wszystkich. :*