Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cc dzisiaj. Wody poszly. Rozwarcie na 4cm . Nie wiem czy pierwsza czy trzecia bo dwa planowe cc sa dzis. Ja umieram ze strachu
Bąbelek, madu, Little Frog, agaton, Magnosia, soraya, agania, zakocona, Katarzyna87, jaroszka, estrella, Lexie, annggela, miska2503, onka, Nynusia, nat_alia, rah, maluda, szczesliwa_mamusia21, Arielka, paula1 lubią tę wiadomość
-
Ale jestem zla rrr...
Przez to , ze nie moglam spac mialam natlok mysli i tak sobie analizowalam wczorajszy dzien i zalatwianie papierow . I co sie okazalo , ze jak byla w pracy po papiery to dali mi zle wypelnione i takie zlozylam w urzedzie ,ktory zajuje sie ubezpieczeniem i urlopem macierzynskim . Dzisiaj mialam miec spokojny dzien , a czeka mnie jazda i odkrecanie tego .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnyJeszcze raz GRATKI za Kornelcia, niech chowa sie dobrze i przybiera na wadze. Tobie Ivio szybkiego powrotu do sił.
PauLLa - powodzenia
Green odpoczywaj i zaklepuj sobie miejsce puki możesz ,a ciśnienie fajnie że unormowane, może faktycznie to zdenerwowanie miało jakiś wpływ.
Wszystkim milego dnia.
Ja dziś spalam jak aniołek, wczoraj za to chodziłam po nocy jak zombi taka niewyspana ,aż na wieczór popłakiwałam, bo co chciałam odespać, położyć się to albo telefon, albo dzieci ,albo coś jeszcze.
green lubi tę wiadomość
-
Iviq gratulacje! Dochodzcie szybko do siebie:-)
Paulla i Ty się trzymaj kochana, już niedługo będziesz mieć synka przy sobie:-)
A wszystkim tym z Was u których nic się ni zapowiada, życzę żeby w końcu się rozkrecilo:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 08:04
Nynusia lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Siedze w szpitalu od piątku, gin mnie skierowała zaraz na wizycie bo stwierdziła ze mało wod mam ( jestem w 38 tyg i 4dnj) wiec siedze tu i w sumie to nie wiem co dalej bo niby wod jednak nie jest tak mało i boli mnie brzuch, wiec powiedzieli ze mam tu siedziec i czekamy bo wszystko jest gotowe i tylko pozadnych skorczy brakuje. 3Mam kciuki za Was wszystkie:)
soraya, dodinka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
IviQ, gratuluję i życzę szybkiego powrotu do formy. Zdrówka dla Was!
Paulla, trzymam kciuki. Udało Ci się, że akurat pojechałaś do szpitalaPrzynajmniej nie będziesz musiała tam tyle siedzieć
Green, ciężko tak daleko od domu. Ale sam fakt, że to już na serio końcówka podnosi na duchu. Trzymaj się tam!
Mikejla, trzymam kciuki za same dobre wieści po wizycieDziś ten intensywny dzień i pełno załatwień
Powodzenia! Niech wszystko idzie jak po maśle
Blondik, podziwiam!Ale fajnie, że Ci się udało jeszcze na imprezkę załapać
I to jaką konkretną!
green lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki
Aleee mam dziś dobry humor od ranaB. przyleciał cały i zdrowy, niespodzianka z podgrzewaczy mu się bardzo podobała i mieszkanie, takie ogarnięte i przytulne i powiedział, ze czuje sie jak u siebie w końcu
Kolacji nie za bardzo miał ochotę zjeść ale rozumiem go, dostał tak w kość od rodziców... przyleciał zestresowany. Hania jak tylko przytulił głowę to dostawała głupawki - chyba też tęskniła za tatusiem
Poszliśmy się wykąpać i później próbowaliśmy wygonić małą z brzucha ale chyba jednak jej tam dobrze
Nad ranem tylko ja się przebudziłam siku to nie mogłam już zasnąć bo mnie gniotła jakoś dziwnie. Boli mnie też gardło od wczoraj ;/
IviQ - gratulacje
Paulla - czekamy
No to chłopaki nam ruszyli
AAaaa ja dostałam trzy drewniane figurki kotówmiał być wisiorek ale mieli tylko słoniki
jaroszka, annggela, nat_alia, Mikejla, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
IviQ gratulacje, czekam na relacje. (ale rym)
Paulla super, ale adrenalina.
Green i co długo zamierzają się jeszcze trzymać?
Tuśka no to teraz tylko czekać na akcję.
Polkosia nieźle, ale w sumie wizyta nic by chyba nie wniosła, a masz jeszcze jakieś w planach.
Lojka no rzeczywiście urzędowe sprawy szlag by mnie trafił
Wiedźma no wyobrażam już sobie jak tam przyssałaś się do niemęża.
Szczęśliwa czy tsunami przybrało na sile?
Zakocona dzięki za dopisanie terminu
Za pozostałe dziewczyny trzymam kciuki wedle uznania
WiedźmaMaKota, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Tuśka a ile tych wód masz, powiedzieli Ci?
Blondik podziwiam za wesele. Ja bym żadnych butów nie założyła. Na dodatek z rana jak chodzę to czuje stopy jak bym z pielgrzymki wróciła
Wiedźma to Hania dala popis przed tatą mówisz? Chciała pokazać pewnie jak bardzo się stęskniłaMnie nad ranem od dwóch dni boli gardło ale w ciągu dnia już nie. Chyba trzeba się zaopatrzyć w syrop Prenalen.
Mój wariuje od rana akrobacjami i czkawką ale to taką porządną hahahWiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
IviQ gratuluje Ci serdecznie ! :*
Green trzymaj się tam kochana w tym szpitalu , Paulla no Tobie miałam napisać to samo ale widze , ze wyjdziesz szybciej niż nam się wydawało: D powodzonka i w koncu zobaczysz synka swojego , całego i zdrowego !
Babelek no bez jaj !wczoraj gnoj mi latał nad uchem , myslalam ze go zabilam ... Ta mhm , pogryzl mnie jak cholera .
Zakocona Ja mam na 15:45kuzwa jeszcze jutro muszę jechać do szkoły , do mamy do pracy itp ... Znów dzień latania ... A jutro o 7 rano badania krwi bo wczoraj nie nposzlam bo sil nie miałam