X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green - dobrze, ze możesz sobie do nas popisać z tego szpitala , ja jak leżałam jako nastolatka tak daleko od domu to nie miałam w ogóle połączenia z netem i przychodziły mi głupie pomysły do głowy, takie jak zwiedzanie szpitala w środku nocy :D ale było śmiesznie. Nawet się do kostnicy zapuściliśmy ale była zamknięta na cztery spusty :D

Bąbelek - aż mu łzy w oczach stanęły jak tak szalała :)

Soraya - dyby nie to, że dziś szedł do pracy to bym go dłużej pomęczyła albo jeszcze raz ;)

Bąbelek, soraya, ZakręconaOna, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    witam, nikt przez weekend nie urodził? niemożliwe :)

przeżyłam wesele - w sumei 4 dni imprezowania, a mój biedny kregosłup musi teraz odpocząć...

co słychać?
    Bozeee co ja pisze o IviQ jak ona w poniedziałek urodziła wiec to nie weekend :/ sory za moje zaćmienie umysłu :(

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma normalnie jak część z horroru. :D
    Tak sobie leże i nagle czuje , ze mi cos cienkie po pośladku . Dotykam a cipka mokra , wkładka mokra ... Ale nie jakiś gnoj wiec pewnie to śluz ale poobserwuje się jednak , dobrze mam wizytę jutro

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 08:55

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Soraya, nie mam i chyba już nie będę szła. Znów się wagą przerażę i tyle będzie :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PauLLa, powodzenia!!

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia Ja się wczoraj przeraziłam i stwierdzilam , ze pieprze ! :D przestaje chyba jeść , pić i cokolwiek hhahaa. Nosze kuzwa 38 kg na plusie.... Ja się sama juz zastanawiam skąd to wszystko ... Ja musialabym zrec jak opętana zeby tyle przytyc a właśnie nie jem , te co więcej jedzą ode mnie maja trzy razy mnie kilogramów ! Haha chyba muszę sama zacząć robić na odwrot

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje swiezo upieczonej mamusi!!

Paulla kciuki sciskam!!

Soraya,leze od niedzieli,wiec mam nadzieje, ze jutro lub najpozniej w czwartek wyjde stad, bo mierza mi tylko cisnienie rano i na noc i mam tak samo ktg. I tyle..

Wiedzma mam pakiet internetowy w abonamencie, takze korzystam, bo naqwt mam zasieg lte :D tutaj z klatki schodowej jest widok na prosektorium heheheheh :P a w nocy nigdzie nie laze, bo nie chce noworodkow pobudzic ;) jeden wczoraj sie urodzil, a drze sie bez przerwy :P biedna ta jego mama oj biedna.

Ciekawe kiedy obchod..

WiedźmaMaKota, maluda lubią tę wiadomość

• Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula trzymam bqrdzo, bardzo mocno za ciebie kciuki. Bedzie dobrze :)

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ, gratulacje! :) :) :)
    PauLLa, powodzenia! Będzie dobrze :)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was. Ja nadal czekam... Oszalec można. Na fb wstawiłam fotki z wczoraj na forum nie moge bo są za duże... Dziś z rana sie przestraszylam bo mała nie obudziła sie tak jak zawsze i nie czułam ruchu dopiero po godzinie budzenia dała znak ze jest. Niby dziecko się przed porodem wycisza i jest mniej aktywne więc bądźmy dobrej myśli że w końcu urodze :-)

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry,ja jeszcze w łóżku.
    Paula,ale zaskoczenie:) trzymamy kciuki i daj znac:*
    Green bidulko,masakra,ze tak daleko domu leżysz,a mąż przyjeżdża do Ciebie czy tak srednio? Dobrze,ze to końcówka,dasz rade,ale żale wylewaj na forum smialo,moze będzie Ci lepiej:)
    Blondik,szacun za imprezowanie 4 dni:) wstaw nam jakies zdjęcie w sukience:)
    Polkosia i wszystkie nieśpiące w nocy, to jest jakaś masakra, chciałabym sie wyspać na zaś,a tu guzik...
    IviQ,gratuluje Kornelka,oby teraz rósł zdrowy i silny,ucaluj go od wszystkich forumowych ciotek;)
    Tuska,kciuki za Ciebie tez,daj znac jak cos się dowiesz.
    Aga,no oszalec idzie z tymi naszymi dziecmi,ze wychodzic nie chca;) moja Balbina sie kreci i wierci caly czy,mam nadzieje,ze to nie oznacza,ze chce zostac w brzuchu forever...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 09:16

polkosia, soraya lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik niezła jesteś ;D 4 dni imprezowania WOW, szacun ;)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakrecona zrob tak jak ja ischowaj wage ;)
    Ja po wybiciu 20kg na + postanowilam sie juz nie wazyc . Jem teraz wszystko i mam to gleboko w du..e :) Oczywiscie jesli doczekam do wizyty 8 pazdziernika lekarz bedzie krecil nosem .

soraya, stokrotka25 lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona,jestes nasza rekordzistka hehe,ale jak wstawiasz zdjęcia to nie widac,żebyś az tyle na plusie miala. Zrzucisz po porodzie bez problemu,jak my wszystkie zreszta:)
    Lojka,ja się ważę tylko u gina i ostatnio wyszlo mi 12,5 na plusie to troche sobie pofolgowalam ze słodyczami,ale tez w granicach rozsądku:) mysle,ze przy karmieniu piersią to szybko nam zejdą te kilosy:)
    Zakręcona,u Ciebie to może być tez spowodowane zaparciami które miałaś. A teraz jak jest?

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton moja tez sie wierci jak szalona tzn jeszcze wczoraj się wiercila a dziś chciała chyba żeby mamusia na zawał zeszła.... Z pierwszej na liście do rodzenia zrobie się zaraz ostatnia która urodziła.. Jak widzę to innym dzieciaczka się spieszy i po malu mnie wszystkie wyprzedza :-)

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • jaroszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja sie witam w koncu z Wami :*

Iviq gratulacje!!!
    Paulla kciuki i czekamy na niunka!

Green wiem co czujesz-przytulam :)

Blondik Ty to masz konskie zdrowie :D

Mika powodzenie dzisiaj obyś wszystko załatwiła pozytywnie :*

Battinka jeżeli podejrzewasz chorobę to koniecznie świeży imbir i cytryna zalana wrzątkiem i miodek - działa cuda

Tuska informuj

Wiedźma raduje sie razem z Tobą, ze przystojniak powrócił :P

Wszystkie czekające na akcje życzę zeby z wybiciem 1 października lawina ruszyla :p

Idę jesc

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Aguś26 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam całe 5kg za plusie... Raczej nie będzie co zrzucać :-)

nat_alia lubi tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton ja naleze do tych co podczas karmienia piersia nie chudna :(
    Ale nic nie szkodzi zadbam o figure troche pozniej - synek najwazniejszy :)

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś,jak Ty urodzisz to ja juz żadnego pocieszenia nie będę miała haha:) juz nie będzie nikogo w terminem wcześniejszym niż mój,jedynie z takim samym;)
    Uczą nas cierpliwości te dzieci;) widac nawet pelnia i krwawy księżyc nas nie ruszyly;)
    Jaroszka,ja tez ide jeść:) smacznego!

soraya, Blondik lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, ale ja nie o swojej wadze, tylko córy :P Urodzę 4 kg klocusia na bank :P A ja to nadal tylko +6 na plusie.

nat_alia, maluda lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
‹‹ 2473 2474 2475 2476 2477 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ