Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Green - dobrze, ze możesz sobie do nas popisać z tego szpitala , ja jak leżałam jako nastolatka tak daleko od domu to nie miałam w ogóle połączenia z netem i przychodziły mi głupie pomysły do głowy, takie jak zwiedzanie szpitala w środku nocy
ale było śmiesznie. Nawet się do kostnicy zapuściliśmy ale była zamknięta na cztery spusty
Bąbelek - aż mu łzy w oczach stanęły jak tak szalała
Soraya - dyby nie to, że dziś szedł do pracy to bym go dłużej pomęczyła albo jeszcze razBąbelek, soraya, ZakręconaOna, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Blondik wrote:witam, nikt przez weekend nie urodził? niemożliwe
przeżyłam wesele - w sumei 4 dni imprezowania, a mój biedny kregosłup musi teraz odpocząć...
co słychać?sory za moje zaćmienie umysłu
-
Wiedźma normalnie jak część z horroru.
Tak sobie leże i nagle czuje , ze mi cos cienkie po pośladku . Dotykam a cipka mokra , wkładka mokra ... Ale nie jakiś gnoj wiec pewnie to śluz ale poobserwuje się jednak , dobrze mam wizytę jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 08:55
-
Polkosia Ja się wczoraj przeraziłam i stwierdzilam , ze pieprze !
przestaje chyba jeść , pić i cokolwiek hhahaa. Nosze kuzwa 38 kg na plusie.... Ja się sama juz zastanawiam skąd to wszystko ... Ja musialabym zrec jak opętana zeby tyle przytyc a właśnie nie jem , te co więcej jedzą ode mnie maja trzy razy mnie kilogramów ! Haha chyba muszę sama zacząć robić na odwrot
-
nick nieaktualnyGratuluje swiezo upieczonej mamusi!!
Paulla kciuki sciskam!!
Soraya,leze od niedzieli,wiec mam nadzieje, ze jutro lub najpozniej w czwartek wyjde stad, bo mierza mi tylko cisnienie rano i na noc i mam tak samo ktg. I tyle..
Wiedzma mam pakiet internetowy w abonamencie, takze korzystam, bo naqwt mam zasieg ltetutaj z klatki schodowej jest widok na prosektorium heheheheh
a w nocy nigdzie nie laze, bo nie chce noworodkow pobudzic
jeden wczoraj sie urodzil, a drze sie bez przerwy
biedna ta jego mama oj biedna.
Ciekawe kiedy obchod..WiedźmaMaKota, maluda lubią tę wiadomość
-
Witam Was. Ja nadal czekam... Oszalec można. Na fb wstawiłam fotki z wczoraj na forum nie moge bo są za duże... Dziś z rana sie przestraszylam bo mała nie obudziła sie tak jak zawsze i nie czułam ruchu dopiero po godzinie budzenia dała znak ze jest. Niby dziecko się przed porodem wycisza i jest mniej aktywne więc bądźmy dobrej myśli że w końcu urodze
-
Dzien dobry,ja jeszcze w łóżku.
Paula,ale zaskoczenie:) trzymamy kciuki i daj znac:*
Green bidulko,masakra,ze tak daleko domu leżysz,a mąż przyjeżdża do Ciebie czy tak srednio? Dobrze,ze to końcówka,dasz rade,ale żale wylewaj na forum smialo,moze będzie Ci lepiej:)
Blondik,szacun za imprezowanie 4 dni:) wstaw nam jakies zdjęcie w sukience:)
Polkosia i wszystkie nieśpiące w nocy, to jest jakaś masakra, chciałabym sie wyspać na zaś,a tu guzik...
IviQ,gratuluje Kornelka,oby teraz rósł zdrowy i silny,ucaluj go od wszystkich forumowych ciotek;)
Tuska,kciuki za Ciebie tez,daj znac jak cos się dowiesz.
Aga,no oszalec idzie z tymi naszymi dziecmi,ze wychodzic nie chca;) moja Balbina sie kreci i wierci caly czy,mam nadzieje,ze to nie oznacza,ze chce zostac w brzuchu forever...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 09:16
polkosia, soraya lubią tę wiadomość
-
zakrecona zrob tak jak ja ischowaj wage
Ja po wybiciu 20kg na + postanowilam sie juz nie wazyc . Jem teraz wszystko i mam to gleboko w du..eOczywiscie jesli doczekam do wizyty 8 pazdziernika lekarz bedzie krecil nosem .
soraya, stokrotka25 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Zakręcona,jestes nasza rekordzistka hehe,ale jak wstawiasz zdjęcia to nie widac,żebyś az tyle na plusie miala. Zrzucisz po porodzie bez problemu,jak my wszystkie zreszta:)
Lojka,ja się ważę tylko u gina i ostatnio wyszlo mi 12,5 na plusie to troche sobie pofolgowalam ze słodyczami,ale tez w granicach rozsądku:) mysle,ze przy karmieniu piersią to szybko nam zejdą te kilosy:)
Zakręcona,u Ciebie to może być tez spowodowane zaparciami które miałaś. A teraz jak jest?
-
Agaton moja tez sie wierci jak szalona tzn jeszcze wczoraj się wiercila a dziś chciała chyba żeby mamusia na zawał zeszła.... Z pierwszej na liście do rodzenia zrobie się zaraz ostatnia która urodziła.. Jak widzę to innym dzieciaczka się spieszy i po malu mnie wszystkie wyprzedza
-
To i ja sie witam w koncu z Wami :*
Iviq gratulacje!!!
Paulla kciuki i czekamy na niunka!
Green wiem co czujesz-przytulam
Blondik Ty to masz konskie zdrowie
Mika powodzenie dzisiaj obyś wszystko załatwiła pozytywnie :*
Battinka jeżeli podejrzewasz chorobę to koniecznie świeży imbir i cytryna zalana wrzątkiem i miodek - działa cuda
Tuska informuj
Wiedźma raduje sie razem z Tobą, ze przystojniak powrócił
Wszystkie czekające na akcje życzę zeby z wybiciem 1 października lawina ruszyla :p
Idę jesc
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Aguś,jak Ty urodzisz to ja juz żadnego pocieszenia nie będę miała haha:) juz nie będzie nikogo w terminem wcześniejszym niż mój,jedynie z takim samym;)
Uczą nas cierpliwości te dzieci;) widac nawet pelnia i krwawy księżyc nas nie ruszyly;)
Jaroszka,ja tez ide jeśćsmacznego!
soraya, Blondik lubią tę wiadomość