Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
annggela wrote:Zakrecona wspolczuje tego przyrostu wagi, ja mam 22 kg na plusie ale to wylacznie z obzarstwa ! Wczesniej duzo pracowalam, fajki palilam wiec chudzienka bylam spodnie tylko w rozmiarze xs a teraz ogromne L gdzie mam króciutkie nozki
i mam tego skutki właśnie ... 38+
wczesniej nosilam bluzki nawet 34 ( jeszcze w grudniu , styczniu) spodni 36/38 mimo wagi 76 kg a teraz kuzwa z 44 rozmiar mam jak nie z 46
dlatego nic nie kupuje nawet sobie bo wiem , ze zaraz to wszystko zrzuce a ciuchy pójdą w kat wiadomo a po co mi to ?! Lepiej jak schudne kupić sobie nowe zaopatrzenie haha
Lexie Ja na noc tez nie jem ani później niż 22 max ! W nocy nie umialabym jeść , raz czy dwa ugryzlam sucharka na poczatku ciąży jak mdłości całonocne miałam i co
Wyrzygalam nawet sucharka hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 10:09
-
Lexie wrote:Styczniowa,kciuki za wizytę! Powiedz lekarzowi o swoich obawach bo może byc to cholestaza.. Moja koleżanka tak miała swędziały Ją dłonie i stopy a szczególnie wieczorem i w nocy
Dzięki! Właśnie w nocy też pomyślałam że to może być cholestaza ale nie chce się nakręcać, teraz juz nic nie swędzi i opuchlizna jakby też mniejsza. dobrze że dzis wizyta tylko zeby mi to z głowy nie wyleciało! -
tak przeglądam godziny porodów i w sumie nie ma jakiejś tendencji czy to jest noc, czy środek dnia. Zawsze wydawało mi się, że większość porodów odbywa się w nocy.
Zaczynają mnie łapać skurcze. To chyba już niedługo...soraya, polkosia, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
StyczniowaNadzieja wrote:Dzięki! Właśnie w nocy też pomyślałam że to może być cholestaza ale nie chce się nakręcać, teraz juz nic nie swędzi i opuchlizna jakby też mniejsza. dobrze że dzis wizyta tylko zeby mi to z głowy nie wyleciało!
Zapisz sobie na kartce wszystkie pytania,ja tak zawsze robię -
Mam pytanie,bo od wczoraj mam mokro strasznie. Ledwo sie rano umylam,a tu juz mokro i zmierzylam sobie to papierkiem i byl niebieski,czyli ph 7. Ale to jest przezroczysta wydzielina,troszeczkę taka klejąca,nie tak jak śluz,ale tez nie jest to tak jak woda. Co myślicie o tym? Śluz to jakie ma ph?
-
agaton wrote:Mam pytanie,bo od wczoraj mam mokro strasznie. Ledwo sie rano umylam,a tu juz mokro i zmierzylam sobie to papierkiem i byl niebieski,czyli ph 7. Ale to jest przezroczysta wydzielina,troszeczkę taka klejąca,nie tak jak śluz,ale tez nie jest to tak jak woda. Co myślicie o tym? Śluz to jakie ma ph?
Ja nie znam się za mocno na tych papierach , wiem tylko tyle , ze powyzej 6,5 chyba To może być jakas infekcja lub wody ale nie jestem pewna czy dobrze mowie także nie ma co na mnie zwracać uwagi: p -
Witam w 40 tygodniu
Jeeej dziewczyny, dopiero 10 a wy już tyle stron zdążyłyście zrobić, że musiałam nadrabiać i nadrabiać
Iviq - gratuluję maluszka i współczuję bólu, trzymaj się tam !
PauLLa - no niezła akcja, trzymam kciuki, żeby wszystko poszło szybko, gładko i w miarę możliwości bezboleśnie
Aleksandra - znam ból studiowania, mi się w weekend też zaczyna praca, bo zaczynam 3 rok i licencjat, a przy dwójce dzieci i facecie, który miesiąc jest w domu a miesiąc poza domem może to być bardzo, bardzo trudne, ale dam radę. Tak to jest jak po trzech latach przerwy od szkoły zachciało się mi studiowania, już dawno po magisterce powinnam być
Ja dziś mam wizytę ok. godz. 17 także, byle było coś pozytywnego
A jeszcze się Wam pochwalę, że mój M. wraca już jutro wieczorem lub pojutrze nad ranemzakocona, agaton, Lexie, dodinka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a co z ta chilestaza,co się na to robi? Bo ja to chyba mam,ale juz mi się badac nie chce.
Mi sie wydaje ze u Ciebie Zakręcona to efekt jojo plus zaparcia i nie trudno przytyć,szczególnie,ze juz kiedys przytylas tyle przez chorobę. Zrzucisz na pewno,ja mam nadzieje,ze tez szybko schudnę,bo nie będę miała w czym chodzićjuz mam dosyć tych ciążowych ciuchów:)
-
zakocona wrote:Zakręcona, skurcze mam super rzadko
. Nie wiem kurde chyba pół dnia będę na tej piłce skakać chyba. Mam tonę prasowania ale nie chce mi się kompletnie
-
Zakretka ja mam 2 pary leginsow i jedne dresy oraz 4 bluzki i jedna bluze, gacie dupa zaczyna pochlaniac ale nawet maz powiedzial ze nie kupi nowych bo i tak zaraz to zrzuce. Jeszcże nigdy nie wazylam tyle co teraz
ale planuje na sylwestra juz wskoczyc w kiecke, mam nadzieje ze mije malenstwo momoze mi zrzucic te kg i bedzie pieknie jadl mleczko
Agaton ja tez od dwoch dni wiecej sluzu mam, czuje jakbym mokro miala, niestety nie znam sie na tych ph wiec nie pomige -
agaton wrote:Mam pytanie,bo od wczoraj mam mokro strasznie. Ledwo sie rano umylam,a tu juz mokro i zmierzylam sobie to papierkiem i byl niebieski,czyli ph 7. Ale to jest przezroczysta wydzielina,troszeczkę taka klejąca,nie tak jak śluz,ale tez nie jest to tak jak woda. Co myślicie o tym? Śluz to jakie ma ph?
Niebieski lub turkusowy kolor to wody !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 10:19