Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bym już chyba do klubu nie poszła, w piatek mam parapetówe u znajomych ale też już chyba nie idę bo nie czuję się na siłach ale może to sprawa indywidualna bo u mnie chyba też psychika działa- wydaje mi się, że w każdej chwili mogą mi odejść wody i nie chcę żeby to się stało w miejscu publicznym
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Hej! Wypadkiem tylko na chwilkę zdać relacje co u mnie.
Nie jestem.Was w stanie nadrobić teraz...
Już 3tydz mecza mnie skurcze, dziś wieczorem regularne co 2-3 min. Dzwoniłam do poloznej i kazala mi jechać na IP. I przy skurczach co 2-3 min szyjka ani drgnela. Dluga i zamknieta, wiec wróciłam do domu. No i dalej się mecze ze skurczami przybierajacymi na sile. Już mam dość...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 23:53
-
U mnie tradycyjnie godzina 3:30 budzę się na siku i już problem z zaśnięciem
pewnie jeszcze się pomęczę z godzinę. A dzisiaj mam mieć gbsa robionego - trzeba sie do tego jakoś specjalnie przygotowywać? (oprócz mycia)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 04:11
-
Hej.
Miałam pisać o 2:20 jak wstalam na siusiu ale odpuscilam i szybko zasnelam .
Taki wgle księżyc piękny bil mi w okno , ze szok .
Agania Ja mam jutro znów wizytę i cieszę się , ze Zośka juz okiekznana bo sprawia to takie trudnosci , ze same co po niektóre wiecie , ze aż płakać momentami się chce bo w takich zgieciach to wytrzymać dłużej makabra .
-
Ehhh... Ja tez juz od 3 nie śpię..
Agania do gbsu tylko umyća tak wogóle to ciesze się,ze u Ciebie i maleństwa w porzadku
Battinka kuruj sie tam bo juz zaraz czas będzie na Ciebie!
IviQ,mocne kciuki!!!
Paulla,biedulinko i Ty w szpitalu,mam nadzieję,ze dzielnie to znosisz! :-*
Szcześliwa,mój Malec tez ostatnio grzeczniejszy a ja potem niepotrzebnie w panike wpadam.Wczoraj lekarzowi jeszcze marudziłam,ze gorzej z tymi ruchami.Kazał sie nie martwić,dopiero jak cały dzień nic a nic nawet nie stuknie.
A faktycznie jest tak,ze czasem jak zajeta jestem to nie zwracam uwagi czy ruchy były,dopiero jak przysiąde.. Ciekawe czy nie bedzie nam dziwnie jak juz zostanie tylko brzuch pusty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 05:36
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Co do ruchów wczoraj na ktg jak byłam kobitka dala mi taki przycisk , ze jak poczuje ruchy mam naciskać , poczulam w ciągu 20 minut ktg z ok 7 ruchów a na ktg wyszło ich od cholery więcej , wiecie ile my tak na prawdę ruchów jeszcze dodatkowo nie czujemy !
sama położna mi powiedziała ze nosze małego narwanca w sobie , ze psoci w tym brzuchu aż Milo a Ja tego nie czulam tak często a na ktg myslala ze sprzed rozwali od drugiej strony haha i słychać jego ruchy było jak baczki by sobie puszczał hahaha także laski spokojniej tez , sama juz się uspokoilam delikatnie po wczorajszym badaniu ale wiadomo ze trzeba obserwować jak cos niepokojącego jest dla nas:)
Kuzwa jaka Ja pogryziona przez komary jestem ...masakra , ze one jeszcze skubance mnie molestuja a lada dzień październik !
Lexie tez myslalam ostatnio na ten temat , ze cudownie juz będzie mieć niuniusie przy sobie ale jak to będzie bez nich w brzuszku , jak ktoś cie kopal tyle miesięcy , rósł razem z twoim brzuchem itp to człowiek się przyzwyczaja a nagle brak tego ! :o dziwnie może być heheWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 06:04
Lexie, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Lexie Paulla złota rada nie pozwala czekać całego dnia!!! Ja poprzednio rano czułam,potem nie zwracałam uwagi a w nocy po wszystkim było..eeee ze stresu sieje panike...niee prosze tylko o większą czujność...
nie chciałabym żeby któraś przeżywała to co ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 06:42
-
nick nieaktualnyNie dam rady Was nadrobic.
Szczesliwa mamusia, Agaton dziekuje za kciuki, ciesze sie, ze chociaz Wy przeczytalyscie moj post, bo potrzebuje wsparcia, leze tu, 80km od domu i placze tylko ;/
W kazdym razie kazde ktg wychodzi ok, usg z wczoraj wyszlo tez bardzo dobrze, Kornelia wazy ppnad 2900. Przeplywy tez ok.
Czekam na ktg. Cisniene mi juz zmierzyli i przed wzieciem lekow mam 120/80. Takze fajnie. Wynikow badan krwi i moczu nie widzialam, ale ponoc rewelacja.
No nic, do uslyszenia!
Za wszystkie trzymam.kciuki. Ktoras miala miec wczoraj cc planowane wiec zdroweczka !!
Paulla tez chyba jeates w szpitalu? Kciuki!!
Moje lozko w szpitalu tez jakas masakra. Kregoslup odpadasoraya, jaroszka, annggela lubią tę wiadomość
-
Dobry
A już myślałam że może którejś z Was się jakaś akcja zaczęła w nocy a tu lipaale spokojnie. Jak się zacznie znów nawałnica to po 3 na dzień będą rodzić
Zakręcona yy komary?? Ja to już sikorki na balkonie widzę a nie komary
Ja o 2;30 wstalam siku i to taka Niagara ze aż miło. Na szczęście problemu z ponownym zaśnięciem nie miałam.
Ciekawe jak tam IviQ, doczekać się nie mogę informacji. -
Hej. Ka tylko na sekundę. Kornelek ur się wczoraj przed 22. Ważył ponad 2300g 47 cm.dostal9/10 pkt. Na razie walczę z bólem mimo przeciwbólowych ale czujemy się dobrze. cc
zakocona, lojkalojka, ewwiel, Bąbelek, Katarzyna87, madu, Mikejla, Little Frog, agaton, Magnosia, soraya, ZakręconaOna, agania, jaroszka, estrella, Lexie, annggela, magdallenee, onka, stokrotka25, Nynusia, nat_alia, rah, maluda, szczesliwa_mamusia21, PauLLa, paula1 lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))