Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agania,cieszę się,ze wszystko dobrze i ze Ty jesteś dobrej myśli,to bardzo ważne:) fajna ta lekarka,widac,ze przejeta:)
Soraya,u Ciebie chyba tez dobre wieści,tez mnie ta buzka zmylila,ale wygląda na to,ze wszystko dobrze:)
No to strona dobrych wieści:)
Lexie,u Ciebie tez wszystko gra i czad:)agania, Lexie lubią tę wiadomość
-
Little Frog liczyłam na coś wcześniej, bo ta moja Natalka to klocuszek będzie. Widziałam że pozostałe dziewczyny są szykowane na cc tak z tydzień wcześniej, a tak to 4 i pół kilo pewnie gdzieś będzie.
Ogólnie oczywiście się ciesze że wszystko ok ale jakoś tak się nastawiłam. -
jaroszka wrote:Agaton ok dzieki, wlasnie takie maz kupił Ludwik ultimate power - no to zobaczymy, czy lepsze od finisha
Musze te Fairy tez wypróbować,tzn zależnie od ceny,bo tak zachwalacie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 20:12
-
Soraya, teraz już rozumiem, że ta minka to spowodowana tym terminem. W każdym razie to już tak niewiele
Odpoczywaj i zbieraj siły, skoro piszesz że będzie klocuszek
A kto wie, czy nie zrobi psikusa mamie i nie będzie chciała wyskoczyć wcześniej
Najważniejsze, że jej w tym najlepszym inkubatorku dobrze
soraya lubi tę wiadomość
-
Jestem ! Rany boskie , jednak to forum nadrobić to wyzwanie konkretne ! :o co nadrabialam kolejna strona wskakiwala , myslalam , ze oszaleje hahaha
A wiec:
Dziś od 8 rano ,zapierdalam jak mroweczka ( wybaczcie za słownictwo ale mam dziś dzień wkurwienoa totalnego) . ZUS zaliczylam ( wiadomo jak się tam sprawy załatwiagodzinami) , w szpitalu byłam na ktg piękne wyszło , skurcze do max 25 były , wyszłam z ktg i bóle zmalały a na badaniu nic ...
fajnie nie ?! Hehe
Pojechalam popatrzeć na buty bo żadnych jesiennych botkow nawet nie mam ... Znalazłam mega sliczne buciki , idealne na nodze wstalam a tam lewy wyższy od prawego i ja jak kaleka wygladalam
Wiec odpuscilam ...
Jutro kolejna tura szukania
Bank zaliczylam , przelewow część porobilam , jutro druga runda ... Kosmetyczny zaliczylam , lumpka tez a?e nic ciekawego nie było . Pojechalam na wizytę do ginekologa ... 16-18 takie godziny przyjęć miała i co ?? Przyszła sobie księżniczka pieprzona o 16:20. . . ja miałam na 16:40 wizytę obsuwa 20 minutowa powinna być a kurwa co było ??? Zamiast na 16:40 wejść do gabinetu weszlam o 17:50 :-/zapytalam babe jedna taka czy mogę przed nią jako pierwsza wejść bo ja dosłownie piec minut a ona ze tak tak , poczym przepuscila swoja znajoma (obie panie wiek ok 70 lat) i po niej sama weszła , jeszcze szyderczo się do mnie usmiechnela ... no i co lepsze później czekalam czekalam ... Nikt mnie nie przepuścił , dostałam skurczy , częstych na prawdę i w chuj bolesnych aż położna się na mnie patrzyła i mówi czemu Pani bez kolejki nie wchodzila , a przede mną jedna osoba już w gabinecie była wiec mowie juz zaczekam , wchodze w końcu moja kolej to jeszcze dostalam opieprz od lekarki ze czemu nie weszlam jako pierwsza ... No jebane towarzystwo , a później te jebane babska wymagają od nas szacunku ... Lekarka mnie zbadała i szyjka mi się skróciła juz ładnie na oko ma 2 może nie cale cm , rozwarcie na mały opuszek palca małego u dłoni mniej więcej 1 cm:) także ruszamy z Oskarkiem z koksem: D
Później psozlam z Mama do sklepu , nakupilam sobie jabłek u pana obok i kupiłam dwa kilo a trzeci kilogram gratis innych dostał am na sprobowanie
Także w sumie tyle o mnie:)
Fatim k9chanie: ( wierze ze będzie wszystko dobrze :*
Agania zniknie ta mała wada na pewno po porodzie , podobno do roku czasu zanika . Będzie dobrze :*Lexie, nat_alia, Nynusia, maluda lubią tę wiadomość
-
agaton wrote:Dziewczyny,mam pytanie,bo kolezanka mi chce pozyczyc laktator Canpol elektryczny i chetnie przyjmę,ale zastanawiam się,czy można dokupić do niego te nakladki na cyce? Czy nie ma tego w osobnej sprzedaży? Orientujecie sie?
Oczywiscie, ze sa, bo sa rożne rozmiary tych nakładekWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 20:17