Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewalika moj zasnal na kolanach i tez musze bujac
Zakretka dobrze ze jestes :* kurcze moze sie uda i urodzisz przed 30!
Nie martw sie chociaz wiem ze ciezko ;(
Lexie super wiesci ! No i witamy w klubieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 19:45
Lexie lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Ewalika moj zasnal na kolanach i tez musze bujac
Zakretka dobrze ze jestes :* kurcze moze sie uda i urodzisz przed 30!
Nie martw sie chociaz wiem ze ciezko ;(
Lexie super wiesci ! No i witamy w klubie -
szczesliwa_mamusia21 wrote:My pospalismy 40min i znow ... Cycek
jak te dzieciaczki tyle nie spia ??
Moja córa jako niemowlę była prawdziwym terminatorem. W ciągu dnia spała tylko 30-40 minut, za to noce przesypiała całe - nawet po 7-8 godzin.szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Kochana pisz nawet codziennie po to tu jestesmy !
Kochana wykorzystuj D w nocy ! Moze cos sie ruszy , dzialajcie !
Jestem pewna ze D przed wylotem zobaczy malucha zobaczysz :*
agaton lubi tę wiadomość
-
U mnie tez chyba sielanka minęła
Mały śpi i co chwile budzi się z płaczem i widać ,ze ma problem z brzuszkiem .Zobaczymy czy to chwilowe
Poza tym była pielęgniarka i mały przez 5 dni przybrał tylko 60gTeraz daje mu cyca dużo częściej .Zobaczymy w czwartek czy to cos zmieni.Oby .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Zakretka tak jaj mówi szczęśliwa sex ,sex i jeszcze raz sex
Może przyjemności z tego nie będziesz miała ,ale powinno rozkrecic akcje . U mnie pomogło ,mimo,ze D dokończył na brzuch
Powodzenia!
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Wykąpaliśmy go, L wsadził w chustę i na razie spokój.
Zadzwonił teść przed chwilą, który małego jeszcze nie widział, że może dzisiaj przyjechaćPogrzało. Albo w pon o 11, bez drugiej żony i nie będzie L. No yyy pogrzało kolejny raz. Nie ma czasu wnuka poznać i zawsze trzeba się do niego dostosowywać
Zakręcona, oby ci mąż pomógł
lojka, a karmisz na żądanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 20:30
-
Zakocona chyba nie przystaliscie na jego wymogi czasowe ?!
Powiedziec trzeba było mu , ze teraz to Ty czas spotkań ustalasz a nie ktoś inny , albo pasuje wtedy kiedy Wam albo tym razem Tatuś ma problem. No niestety jak wszystko ważniejsze dookoła to niech sam się dostosuje .
Lojka przyjemności przez brzuch mam zero , serioaż momentami nie milo tym bardziej , ze nie rajcuje mnie seks od poczatku ale popróbuje na pewno , tonący chwyta się i brzytwy :p
-
Zakręcona, jasne, że nie. Nie dość, że dziś mały drze się od tej 13 i nie śpi prawie wcale, to kurde ja nie chcę się z nim widzieć sam na sam w poniedziałek. Bo on pracuje i nie ma czasu. No ludzie święci, nie może zrezygnować z np dwóch lekcji, które daje, żeby WNUKA poznać?!
Ech..
-
zakocona wrote:Ja zawsze L współczuję, że takich ma rodziców. Matka mówi, że nie ma czasu się spotkać, bo do kościoła/na spotkania wspólnoty chodzi, a ojciec, że pracuje i nie ma czasu..
nie rozumiem czegoś takiego ... Kościół wazniejszy niż spotkanie z synem ??? Nie wierze , ze obydwoje nie mogą znaleźć jednego dnia w tygodniu chociaż na spotkanie z wnukiem i synem !
/ juz nawet nie muszą co tydzień ale z raz w miesiącu to kuzwa wypadaloby ! Chore , dla mnie to nie są rodzice tacy jacy powinni być , wiesz o co mi chodzi . To są rodzice na od pierdol , wspolczuje mu sama jako obca osoba .
-
Tak się dziś wymądrzałam na temat laktacji a teraz cos u mnie cieniutko. Do tej pory między karmieniami odciągałam po nawet 100ml jednorazowo a dziś przez cały dzień ledwo 50ml i mały ssał za każdym razem bardzo dlugo pierś i chyba nic tam nie ma za bardzo
cholera a jutro akurat ważenie u pediatry jak nie przybierze na wadze to mi go nie zaszczepią i nie wiem czy podać mm raz czy nie ehh:(
-
ola.321 wrote:Paula - mój będzie na tydzień na początku listopada
, czyli jest nas więcej :*
Nynusia - po ilu dniach stosowania HA widzisz poprawę i jakie mleczko używasz? my teraz mamy NAN HA od 4 dni i zastanawiam się kiedy oczekiwać zmian. Wcześniej był Bebilon pronutra.
Udało mi się małego dostawić do piersi 15 min lewa (zniknęły mi guzki bo laktator sobie nie mógł poradzić) i na 10min do prawej - bardziej pocmokał niż coś zjadł ale i tak SUPER!
Nie zawsze nam się ta sztuka udaje bo co do jedzenia piersi to mam niecierpliwe dziecko.
Kciuki za mamusie w dwupaku!!
Co do Nan ja się go wystraszyłam podobno dzieciaki po Nan mają zaparcia.
-
BARDZO polecam przeczytanie tego artykułu o wiszeniu na cycu i efektywnym karmieniu!!
W ogóle cały blog jest extra.
http://www.hafija.pl/2012/03/nowonarodzone-dziecko-bezczelnie-siedzi-non-stop-przy-cyckuczyli-dlaczego-odruch-ssania-jest-wazny-i-nalezy-go-pielegnowac.html
Arielka, ja w ogóle nic nie odciągam. Mały mi tylko spuszcza mleko. Jak odciągać zaczynam, to mam nawał w cyckach i mnie bolą. Nie potrzebuję jeszcze tego typu atrakcji
Nynusia, yyy serio wolałabyś przeżywać, to co my przeżywamy?!
Karmiłam znowu, mały od 5 min śpi.. A każdy jego ruch i panika mi się włącza w mózgu , że znowu się wybudza i będzie wrzask...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 21:20
-
Nynusia wrote:Zakrecona a spróbuj się powspinac w sensie ręce do góry jakbyś sięgała po cos co jest wysoko i na palcach. Podobno to tez lubi pomoc przede wszystkim woda żeby odeszly
Tylko czy nie zrobię krzywdy takim rozciaganiem do gory się ... Mowie tu o łożysku czy cos . Ciekawe czemu wody lubią odchodzić po takim czymś ?!:>