Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja znowu go zachustowałam, bo już nie dawałam rady. Cyce mnie bolą, on płacze, jak tylko chcę go odłożyć. W chuście się uspokoił na razie, ale serio aaaaaaaaaa!!!!!!!
L nie idzie na piłkę, bo musi go wziąć trochę ode mnie, żebym psychicznie odpoczęła i może się spróbowała zdrzemnąć, bo masakra. -
Wiem ze to nie powod do radosci ale ciesze sie ze nie jestem z tym sama juz sobie zaczelam wmawiac ze moze cos mu doleega ...? Ale widze ze nie tylko ja mam te problemy , tez sie zastanawiam jak 2tyg dziecko moze cale dnie nie spac ? Teraz go zawinelam w kebaba szumis przy uchu i lekko spi ale co sie poruszy to musze reka go bujac zeby sie nie rozbudzil , eh ...
-
Pół godziny spania i wrzask znowu. Jak on daje radę tyle nie spać
? L właśnie mu masaż antykolkowy robi i potem wypije herbatę koperkowa na wszelki wypadek. Choć on pierdzi i beka, to ja nie mam pomysłu niż ból brzucha, czemu on spać nie chce
-
Witajcie dziewczyny na poczatek gratuluje bowym mamom :*
Widze ze nie tylko ja mam problem ze snem mojej corki na rekach bardzo chetnie spi jak ja tylko odloze gdziekolwiek to od razu placz normalnie masakra nawet nie ma jak wyjsc do toalety... tyle ze przez ostatnie 2 noce dobrze spala co praqda z nami w lozku ale spala przynajmniej sie wyspalismy..
Dlaczego te nasze dzieci sa takie niespokojne:(
My caly czas mamy problemy z wzdeciami i gazamistosujemy esputikon i delikol jest lepiej ale czasem jeszcze cos meczy baedziej.. przede wszystkim jak chce zrobic kupe to strasznie sie prezy spina i placze robi sie do tego strasznie czerwona
eh biedne te nasze dzieciaczki :*
Powodzenia tym w dwupaku zeby poszlo lekko i szybko -
Bo na cyvku on moze wisiec i wisiec a na noc doje sobie 30/40 mm to od razu odplywa i spi nieraz 3h nieraznsie uda 4h albo i wiecej to zalezy jaki ma dzien ale wiem ze cyckkiem na noc by nie zasnal pozbiej jak sie przebudzi kolo 3 daje cycka i zasypia ale widze po nim kiedy potrzebuje jeszcze mm
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa jestem !
nie rodze jeszcze niestety ...
Zajęta byłam wiec malo co wchodzilam dziś na forum a pozatym nie jestem w temacie .
Maluda a no właśnie Ja sobie tez nie wyobrazam i się boje ze tak może być: ( max 29 mam się jak cos stawić w szpitalu wiec tez nie niedaleko ale D wylatuje 30 rano i boje się: (
Edit: Wiedźma ale sucza wielka ! :oWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 19:41
-
Gratuluję nowym mamusiom!! Jaroszka,nareszcie się doczekałaś!!
U nas też tak,że Tymcio chwilkę pośpi i za chwile ryk wniebogłosy! A przewinięty,nakarmiony,brzuszek miękki i cholera wie o co chodzi..
Dzis u nas kolejna wizyta położnej,wszystko w porządku a co najważniejsze to,że żółtaczka jest juz tylko śladowa!