Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę ze nie tylko moja Liwia daje się we znaki:(
Szok...jakie te dzieciaczki niespokojne.
Moja teraz śpi ale się kreci co róż...
Ja ledwo co żyje...nie ujadę chyba dłużej:(
Nynusia moja po tyg.czasu różnie raz spala raz.nie...to takie różne było:/ -
Ja tez to slyszlam
myj sobie okna w powietrzu
Zakocona no to niezle z tesciem ! Nie mam slow ...
My dalej na cycu mm nie pomoglokrzyk placz oczy jak 5 zl ja juz nie mam sil
Eh chcialabm takiego terminatorka , moge poswiecic cale dnie bo i tak juz to robie za taka 7h nocke ehh marzenie -
Ja właśnie się cieszyłam jak miałam nawał bo odciągałam i mroziłam
Mój Antek dziś miał pierwszy raz takie czuwanie ponad godzinę leżał , machał łapkami i sie patrzył
mój to tylko płacze po kąpieli jak go ubieram bo chyba mu zimno a tak to wcale. w nocy jak jest głodny to tylko tak cicho kwękoli
ogólnie anioł nie dziecko
-
My też właśnie po karmieniu, młoda jeszcze leży na mnie i czekamy az sie odbije.
Zakocona nie jesteś jedna, ja też nie lubię czkawek, dziecko przysnie a tu dupa, bo czkawka. Wtedy na nowo przystawianie do cyca.
A po wczorajszej wizycie lekarz stwierdził że to nie wygląda na razie na skazę białkową tylko ten trądzik i kazał smarować przez tydzień linomagiem i po tygodniu do kontroli, bo akurat mloda będzie miała szczepienie.
Przy okazji zważylam Zuzie i waży 3900, czyli od wyjścia ze szpitala przybrała 1200 g, z czego w ostatnich dwóch tyg 700 g.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 02:52
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
nick nieaktualnyDawno mnie nie bylo, ale jest coraz lepiej z nami i jak dobrze pojdzie to w pon w koncu do domu
Kornelia juz sama je, sama oddycha, wyszlysmy z inkubatora, neurolog nie jest poki co niczym zaniepokojona no i w pon usg glowki i moze do domu
Zakocona ja urodzilam 6.10,a nie 7.10jesli mozesz, to popraw, prosze
-
Green, martwilam sie czemu nie piszesz. Bardzo sie cieszę, że u Was dobrze
A no i cieszę sie laski ze Wam dzieciaki wreszcie daly oko zmrużyć na parę godzin. No w końcu kiedys musiały paśćja czekam aż moja zaśnie po jedzonku i tez idę spać bo juz mnie zaczyna glowa boleć ... O. Krzyczy...ide do malej terrorystki
green lubi tę wiadomość
-
Green, super ze się odezwalas i wszystko zmierza w dobra stronę
My wlasnie na cycu, godzinę temu bylo dwugodzinne karmienie, bo Heli z tym schodzi, a teraz byla mega kupa i znów ssanie. Godzina snu, ale odeśpię w dzień
Mam dzisiaj mega gazy i sie zastanawiam, czy się to może przenieść na dziecko? Póki co nie widzę, żeby ja meczylo cos.
Paula, pięknie Ci córa przybrala.
Arielka i reszta, dolaczam sie do tych co nie lubią czkawek. Młoda tez ledwo ja rozbierzemy to czka...green, paula1 lubią tę wiadomość
-
Green super , ze z Kornelia juz dobrze i trzymamy kciuki za poniedziałek .
Zakłócona w nocy to on je np.o 20-24-3-5 .Jak słyszę ,ze marudzi to mu serwuje mleko.
green lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015