Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nic się jej nie dzieje, kupki normalnie robi, książkowe. W ogóle czytałam jakieś badania, że niewiele ma wspólnego dieta matki z mlekiem, więc jestem wyluzowana
Jak po czymś będzie się coś działo, to odstawię. Na razie obserwuję
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyHej
My w sumie od środy w domu, ale wiadomo dom zaniedbany, bo wszystko samo sie robi ,a ja ze sil jeszcze nie za dużo to robie powoli, ale do przodu, no i bardziej rodzinką dyryguje.
My niestety na mm, dalej jestem na antybiotykach, crp coraz mniejsze ale jeszcze, więc trudno, życie, ważniejsze żebym ja była dla niej niż cyc na chwile i mialo coś się stać.
Ogólnie po cc w 1 dobie doszło u mnie do wstrząsu, poważnej niedokrwistości i zakażenie. Krwotok przez wielowodzie, macica jak zaczęła kurczyć się to byłam zalewana. Dziś na szczęście lepiej, żyły rozwalone po żelazie w kroplówce wyglądam jak narkoman, a jeszcze co 2 dzień chodzę robić crp.No i muszę sprawdzać morfologie, moja anemia jest dość poważna.
Mała w domu grzeczna, choć wczoraj dała mi popisowe, a wszystko przez to że miałam inny smoczek niż w szpitalu - wygrała, starsza córa wczoraj jeździła i szukała.
W nocy na wieczór potrafi przespać nawet 5h, wiec czasem jak głupia wstaje i sprawdzam czy oddycha.
Czkawkę ma co dziennie, z zimna - nie wątpię, średnia też tak miała.
Po kąpielimusze czapeczkę wiekszą kupićbo na 62 mala
polkosia, lojkalojka, zakocona, paula1, lula.91, maluda lubią tę wiadomość
-
Onka a.nie chcesz zrobić wymazu z oczka? Ja zrobiłam i dzis dostałam antyb.i będę stosować mam nadzieje że pomoże bo robiłam antybiogram i wyszlo na co bakteria wrażliwa.
My tez dzis w nocy lepiej.
Wiecie dziewczyny ja dzis od 9.20-11 byłam w mieście. Na wariata bo na wariata ale się wyrwałam z chałupy...ach jak fajnie. Liwia została z tatusiem i o dziwo jeszcze mala śpi!
Czyli jak mój mąż chce to potrafi:Pagaton, Natka88, paula1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aha co do oczka dostalysmy gentamycyne i zalecony masaż.
Battinka jak tam karmienie? ?
U mnie coraz więcej odciągam ale mała się i tak nie najada. ...
Co do witamin tak mi pediatra powiedziała jak jest mm nie dajemy K
Mam dawać tylko D kkropelke na smoka dziennie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Onka z tymi jelitami to może racja. Ja w szpitalu tez miałam rewilucje w jelitach. Ale wczoraj obydwoje mieliśmy gazy z mężem i to chyba od zupy kalafiorowej, ale malej na szczęście nic nie bylo:)
Wlasnie maz mi mówi: Mozesz napisać na forum, ze Ci maz pomaga:)
Aktualnie robi pranie ciuszków:)
Agatka, u mnie chyba było podobnie jak u Onki z tym mleczkiem. Ale wczesniej sie Mala najadala chyba tym co bylo, bo pozwala i spala:)lula.91 lubi tę wiadomość
-
Nie no nie załamuje sie, tylko po cc, tez bym chciała troche sie rozciągnąć i zeby mi brodawki troche odpoczely, a ta ciągle na piersi chce byc, a piersi miękkie, teraz zabrali ja na ekg, to ściągnęłam latatorem 15 minut, to tak z 2ml żółtego mleka po karmieniu bylo.
Jeszcze jedno pytanie lapaly wam w tych pierwszych dobach cala otoczkę? Bo moja to sie duś jak ma ja całą, bo sie jej nos zatyka i calej jej nie ma
Brodawki zaczerwienione, ale krew z nich nie leci. -
O udało mi się w końcu otworzyć ta stronę...
zakocona dopisz dp listy, ze jeszcze oksy było, bo zapomniałam.
oksy naprawdę jest takie jakie mówiłam
EDIT: urodziłam dokladnie w ukonczonym 39 tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 13:51
lula.91 lubi tę wiadomość
-
U nas byl placz a ze musialam mleko sciagnac wlaczylam suszarkeni spokoj
jak skoncze to odkurze , tylko nie wiem czy za prad wyrobie
Agatko moj ladnie lapal a jak mial nosek zakryty to trzymalam tam palca zeby mogl oddychac spolojnie , brodawki jak masz czerwone mozesz sobie zapobiegawczo smarowac np. Maltanemja tak robie czasem choc juz wyleczylam ale ten bol popekanych i krwawiacych sutkow ojjj...