Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agaton wrote:Jaroszka, czyli jakie to oxy? Ok czy nie? Bo różnie mówią
A ja mam pytanie, w czym mrozicie mleko? Są jakieś specjalne pojemniku czy cos? -
Hej .
Jaroszka najdzielniejsza
Ja właśnie wypilam koktajl położnych od Natali z przepisu i zobaczymy jak to będzie: D oby cos podzialalo bo oszaleje w końcu: p w TP jestem , rozwarcie mam , mały nisko bardzo wiec a nóż ruszy !ah marzenia ale nieznaczny koktajl mega
polkosia, zakocona, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Zakretka trzymam kciuki zeby tam pobudzilo to Twoje dzieciatko
Jejku moj maluch taki chory w poniedzialek ide z nim do lekarza latar ma taki ze nie moge nawet mu sciagnac ciagle ma zalega mu denerwuje sie placze i spac nie mozeoczka cale czereone podkrazone .. Jejku czemu takie maluchy musza sie meczyc. ..
-
szczęśliwa, współczuję :* Zdrówka i jeszcze raz zdrówka!
U nas dzisiaj dzień, odpukać, dobry. Oby tak dalej.
Ale za to problemów z rodziną nie koniec. Moja babcia od 4 dni nie odbierała telefonów, już zaczęłam się martwić, więc podzwoniłam po znajomych i się dowiedziałam (a raczej L), że się pokłóciliśmy wszyscyJest obrażona na nas, nie wiemy za co i o co. Nie będzie odbierała telefonu i jak jej się zachce, to do nas zadzwoni. A chciałam, żeby prawnuka wpadła odwiedzić i jej opowiedzieć co tam u nas i u niego, skoro sama nie dzwoni. Ja pierdolę, nie mogę z tymi rodzinami naszymi
Wydaje mi się, że jest obrażona, bo w dzień, w który ona przyszła małego odwiedzić, później przychodziła druga babcia z wujostwem, z którymi ona się nie lubi i nie chciała zostać, i wyszła przed ich przyjściem. Ale mogę sobie zgadywać tylko na razie.. Co za przedszkole ......!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 14:50
-
Zaczęły mi odchodzić wody, skurcze lekkie - jak na normalny okres - co ok 6 min
Jedziemy do szpitalazakocona, polkosia, szczesliwa_mamusia21, agania, agaton, mała.mi, lojkalojka, aanaa, paula1, Natka88, PauLLa, ZakręconaOna, Nynusia, WiedźmaMaKota, onka, jaroszka, lula.91, maluda lubią tę wiadomość
-
Katarzyna, powodzenia!!
Dziewczyny, jakich używacie wkładek laktacyjnych? Przerobiłam już Lovi, Tomee Teepee (czy jak to się tam pisze), jakieś fancy na S (jakaś taka niemiecka nazwa) i teraz Johnoson'a. Te najbeznadziejniejsze są i już tylko te mi zostały. Tomee i to na S najlepsze. Muszę dokupić koniecznie. -
Ja na razie wypróbowałam Johnson i Lansinoh. I jedne i drugie mi podpasowały. Wolę kształt Johnson, ale Lansinoh większe i dużo kleju mają, więc do stanika lepsze. Pod samą bluzkę wkładam Johnson, bo są fajnie wypukłe i się nie przesuwają.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Zakocona, z rodziną to najlepiej na zdjęciu... Jak powszechnie wiadomo
Jedyny pradziadek Klementysi nie pokwapił się nadal, żeby ją zobaczyć, chociaż prababcia wpadła. Mogli razem, dżizas. Olewam go już. Pewnie zobaczy ją dopiero na BN, jak taki "zainteresowany" będzie...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny po cc, kiedy u Was pojawił sie juz taki pokarm widoczny golym okiem. U mnie zaraz 3 doba, a cyce miękkie, a mala chciałaby byc caly czas a moje brodawki juz nie dają rady.
U mnie pokarm był od razu. A w 3 dobie to meeeeega dużo. -
Jaroszka,no nacierpialas sie bidulko! Ale teraz juz będzie z dnia na dzień coraz lepiej:)
Szczesliwa,biedny ten Twój Nathanek:( od nas tez dużo zdrówka!
Zakręcona,kciuki,za rozwój akcji! !
Katarzyna,kciuki,żebyś dzisiaj utulila swoje maleństwo!!
Ja nie używam wkladek,nie miałam póki co takiej potrzeby. Ja walczę,żeby mala ssala cyca,bo póki co więcej sie nimi bawi i ja tylko w jednej piersi mam mleko,w drugiej różnie to bywa,dzisiaj siedzialam z laktatorem 7-5-3 i ani kropla nie poleciała:(ale jak sie Hela tym cycem tylko bawi to skąd mleko ma byc:( ale nie poddaje się i pobudzam cyca laktatorem. Hela nie placze,to chyba glodna nie jest,robi kupy,śpi,w środę przyjdzie położna z waga,chyba umrę ze strachu przed wazeniem:/
-
Hej!
Zakręcona, ja też jestem w terminie tak jak Ty, tylko u mnie ani rozwarcia ani skurczy
Wczoraj myślałam, że może coś się zaczyna, bo brzuch mnie dość ostro bolał ale skończyło się na konkretnym przeczyszczeniu. Dzisiaj cisza, nawet brzuch się nie napina... Ach...
Katarzyna powodzenia -
Katarzyna mocne kciuki !
Agaton oj biedny biedny
A dokarmiasz mala mm ? Jak nie placze kupki robi to dobrze. Daj znac jak bedzie po wazeniu , u nas wazenie moze jutro ale ja to sie obawiam ile przytyl ostatnio w 5 dni prawie 500gramciekawe jak teraz moj glodomor :d