Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKatarzyna jest to jakiś plan, może jeszcze raz tego spróbuję. u nas kończyło się to dotychczas na 2 sposoby - albo nie otwierał juz buzi do 2giej piersi po przełożeniu bo spał albo jadł obie i ulewal (a tego się boję w nocy). I zastanawiam się jeszcze czy po 7 minutach zdąży juz polecieć ten treściwy pokarm?
-
nick nieaktualny
-
U nas rekord dzisiaj. Poszedł spać o 21:19 a obudził się dopiero przed 3! Mnie już cyce pekaly i lekko prawą (bardziej nabrzmiala) spucilam w łazience przed karmieniem, ale niewiele.
Drugi raz (noc) nie wybudzil się szybko, jak ogo odlozylismy przytulajac mocno i kładąc spać na brzuchu w naszym łóżku. On śpi na brzuchu o wiele lepiej, bo go chmajtanie rąk nie wybudza.
Ja w nocy karmię z jednej piersi tylko. W sensie jedno karmienie jedna pierś.
Agaton, ja mam do karmienia bluzę i tunike z daWandy, 5 koszulek z koszulove i 5 koszulek na ramiączka z allegro (moge polecić sprzedawcę). Chodzę tylko w do karmienia bluzkach, bo tak wygodniej i szybciej. -
Ja wgle jestem w szoku , Oskar zjadł ok 23 mleko , zasnął porządnie ok 23:50 i dopiero zawołał teraz jeść ... :-o w tym Ja spalam że dwie i pół jak nic bo budził się dwa razy na szybko poszukał cycka cmoknal dwa razy przez sen więc chyba pić i spać dalej , teraz na wpół spiaco je i śpi już ... Ciekawe kiedy tak mi chociaż po samej piersi przespi , jej marzenia :-p
I mysle nad kupieniem jakiegos stanika do karmienia jednak bo kuzwa rozbieranie się co rusz że zwykłego to wkurza aż . Polecacie coś fajnego ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 03:56
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ratujcie!
Mój mala od MM od wczoraj nie zrobiła kupki. Pręży sie jak niewiem a nic nie idzie od czasu do czasu bąk tylko:(ost.kupka w czwartek
Co tu robić? Jak jej pomóc...? Biedna tak się męczyć
Niewiem tzn ze to mleko jej nie pasuje czy to takie początki tylko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 07:31
-
Cos chyba jest na rzeczy , bo i moj jakis mniej stekliwy i spal zdecydowanie lepiej
Po kryjomu i w ukryciu ( zeby syn nie uslyszam i nie widzial) geba mi siecieszy
Natka88, agaton lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Battinka, mozesz dac jej polowe czopka (calego raczej nie zmiescisz). Tylko zanim mala się zalatwi moze ja bolec brzuszek. U nas niestety tak było i zastanawialam sie co gorsze:/ Jak polowka nie pomoże, doloz druga piooludniu, a jak i to nie pomoze zapytaj lekarza co robic.
Dzieci na mm powinny robic kupki codziennie? -
U Was dzieciaczki spaly dzisiaj ładnie, a moja młoda odwrotnie. Przed 22 usnela jak zawsze to mówię do M idziemy spać bo dzisiaj o 6.00 rano wyjeżdżał
a Zuzka obudziła się ok 22.20 i dupa. Meczyla się i ok 1 usnęła. Nie pamiętam kiedy była ostatnia taka sytuacja, bo zawsze ładnie noc przesypiala. Domyślam się ze ja się denerwowalam ze M jedzie i jej się udzieliło. Poza tym mieliśmy gości trochę wczoraj i może taka rozbita była.
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
A ja się pochwale
wczoraj przed kąpielą przebieram małego a tu niespodzianka! synkowi odpadł kikut pępowinowy
Jezu jaki zaciesz mieliśmy, zaraz aparat z tej okazji poszedł w ruch
teraz bączek sobie leży na brzuchu
Natka88, lojkalojka, PauLLa lubią tę wiadomość
-
Zakocona no właśnie dziwne nie ? Na raz wszystkie nie śpią i na raz wszystkie śpią
one wiedzą kiedy dać Mamuska popisac na forum hahaha
U Nas kikut odpadł ok 2/3 dni temu i też cieszę się bardzo bo balam się że coś tu naderwe a tu to a tu tamto...
Co do mm ostatnio lekarka mi powiedziała że dzieci na modyfikowanym mogą do 5 dni kupki nie robić ale mówiła ze po ok 3 działać a takto przymm najlepiej dawać codziennie 4x 5 kropli espumisanu np.